Šta je novo?

Duke Nukem Forever

Power armor is for pussies hahahahah
Kraljevski trejler.

:D

[YOUTUBE]89Z7TWFXWTM[/YOUTUBE]

You wanna touch it, don't you? :D

Koliko tacno traje razvoj ove najnovije verzije. Nemoj samo neko da kaze " 10 godina" jer to nije tacno, ako ga klepaju tek godinu ili dve dana sumljam da ce da opravda ocekivanja.:S:

9 godina i par meseci. :D Mislim da je igra pocela da poprima ovaj oblik negde 2005-06.

LOL...bar se nadam da su nakupili dobrih fora ove poslednje decenije.

Here we go again. :D

[youtube]G6fFKkmIrWM[/youtube]

Kod za aktiviranje ove igre ce mi se ubudjati... greota..zao mi da ga gledam stalno dok peglam borderlands...

Ja se nadam da je ovo zezancija neka
Ako je istina onda stvarno nije ljudski sto se tako igraju sa srcima fanova Duke-a. Toliko su obecavali u svakom intervju-u, trailer-u da ce biti pocetak maja sad im kako treba jios mesec dana.
Pa ne bi me cudilo da im treba i do Decembra ako ne i do 2020 godine.
Sad bi svi trebali da bojkotuju ovu igru al znamo da se to nece desiti
Samo nalecem na ruzne vesti

Poslednja izmena:
Bolje da je završe kako treba, nego da izađe nedovršena, od čega danas pati mnogo, mnogo igara...

Ne znam u čemu je problem. Videli smo gameplay footage, ljudi su ga igrali, znači stvaran je. Par meseci tamo-vamo, zaista više nije bitno.

Sa ovako smekerskim trailer-odlaganjem, ko moze da se naljuti? :)

... ******ski pre bi moglo da se kaze :)

Igru cekamo 10 godina, a vi sada pravite problem zbog par meseci. Neka odlazu koliko treba jer ako prerano izbace nece se isplatiti cekanje.

Zar neko ovo i dalje ceka?:) K'o kad bi sad cekali novi deo Manic Minera:) Odavno nema smisla, a pogotovo sto se pravi na silu, bice cista generika kao i 99% igara, tako da samo nostalgichari koji u vreme prvog dela nisu znali sta je Amiga, mogu ovo da cekaju:)

Zar neko ovo i dalje ceka?:) K'o kad bi sad cekali novi deo Manic Minera:) Odavno nema smisla, a pogotovo sto se pravi na silu, bice cista generika kao i 99% igara, tako da samo nostalgichari koji u vreme prvog dela nisu znali sta je Amiga, mogu ovo da cekaju:)

troll at his finest :d pravo osveženje s' vremena na vreme

Bolje generika koja podseća na good old times, nego friška generika bez pedigrea (99% FPSa u poslednjih x godina).

Nismo mi krivi što se kod nas, sirotih Srba, i u to vreme koristila Amiga, jer se nisu imale pare za pravi kompjuter. :) Ja moram priznati da sam nostalgičan za tim prvim FPS-ovima - šteta što takvog duha više nema u igricama kako je bilo nekad. Ko je preskočio taj period 'odrastanja' FPS, može samo za žali što je tad imao Amigu, a ne PC (Dark Forces, Alien vs Predator, Half-Life, itd...).

au drajveru kakav si ti trolololo car :D

Udje u PC zonu, baci trolcinu i nestane kao ninja u magli :D bas u stilu njegovog avatara :D

Vrh Dno