Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

OCz vidim i kod tebe je DX9! ...jel moze da se ukljuci nekako DX10 ili je i to nekom narednom patchu :)

Glupo pitanje: Kako da zumiram binoculars (promako mi hint kod prvog koriscenja)? :)

Evo da i ja nesto kazem.Po meni je razlika velika u odnosu na xbox,mislim daleko bolje na pc.Drugo,igra je optimizovana maximalno posto kod mene radi u rezoluciji 1920*1080 ko podmazano sa grafikom n250gts twin forz oc 1 giga,procesor 6750 na 3.0 i 4 giga memorije u hyperix-u,naravno dual chanel.Zato manje price vise igre RASPALITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze ovaj crack na clone dvd. ja tako igram.
zoom je na mouse 2
a uskoro dolazi video o izuzetno glupom ai na 3/4 nivou tezine.

sve u svemu sad sam procitao da klonirani radi sa ovim lekicem.ja jos ne mogu da isprobam jer klonirani mi je sad na 90%

Igra nije neshto zahtevna prichalo se da ce biti zahtevnija od bete ali meni isto radi kao i beta, fps je odlichan ali ipak je ovo samo dx9..

Ipak necu napraviti video jer nisam uspeo da ponovim situaciju. evo sta se desilo. Videli su me strazari i stali u zaklon, ali me nisu pucali. Polako sam se priblizavao i u jednom momentu su zapucali i opet stali cim sam se vratio 1cm unazad. I tako ja stojim na granici i gledam sta ce da urade, a oni nista. Cim se pomerim malo napred oni resetaju i opet stanu kad se vratim. Ali bukvalno samo na dodir dugmeta napred i nazad.

Momci, tnx za zoom! Ne znam kako nisam probao sa desnim klikom. :)

extra,jedva cekam da je isprobam jer prije izlaska sam mislio da kad izadje cuveni crysis 2 nece ni astronauti moci da ga pokrenu koliko ce biti zahtevan ali svi kazu da je extra optimizovan

Igra radi savrsheno na masini iz potpisa ["sve" na max], a posebno moram da na pomenem da 32" daje neverovatan dobar feeling. Povecao sam samo fov na 80 preko autoexec.cfg-a.

još se reklamiram ***, a čudi me ti dajhard da nećeš ovo majke mi :)

Ne kontam ona podesavanja za grafiku, je l' gamer najbolje ili ono hardcore? Pogubio sam se malo u onom meniju :d

Poslednja izmena:
Sta ima da te ubedjujem, stvari su proprilicno jasne, BC2 je iole ozbiljan timski mp, dok nijedan CoD to nikada nije bio, a Crysis 2 MP je neka budzevina, deluje mi losije i od Black Ops MP-a.

Lol. :d
BC2 je ok MP, nije odlican.
Crysis 2 mp i ovakav kakav je je boljid sigurno od karton opsa. Od onog ne moze gore.

Mnogo mnogo mnogo je bolji

Cudi me da niko ne spominje soundtrack iz Crysis 2, stvarno je predobar. Voleo bi da ima neko izadnje kao C1 u metalnoj kutiji sa 3 DVD-a, igra, ST i kako je pravljena igra. To mi je bio prvi orginal u zivotu.

Kako igra dobro radi na advanced nije normalno. Rekao bih +10 frejmova vise od bete. Inace jel zna neko link ka onom hacku za meni od grafickih podesavanja? Video sam na nekom sajtu/forumu da pominju taj tweak koji omoguci gomilu podesavanja...

jad vi koji igrate bacite koji screen :D

Izgleda ne moze da se pozove konzola,ne znam kako da podesim fov i tako neke stvarcice...

Vrh Dno