Piraterija na Xbox-u zauzima smesno mali deo, nesto do 10% u svetu.
FPS igre se prodaju kao lude za istu tu konzolu, dok za PS3 slabije. Mene zanima kakve je ovaj put biti prodaju PC verzije, jer ljudi umesto da vide odlicnu igru gledaju sam glupavu grafiku ? Dal je moguce je nekima bitnija kakave je grafika nego igra generalno ?
Ko ce od vas sem Wahada uzeti orginal ? Zasto bi se trudili da udovolje trizistu sa 90% piraterije.
Ja cu bar uzeti orginal, samo se dvoumim dal za PS3 ili za PC.
Košta 16e, javi se na pm ako hoćeš
Braćo mnogo *****te, ajde opustite se malo i uživajte u igrama za promenu
@All .. kome se dopao multi u demo-u sigurno da ce mu se dopasti i van njega uz mnostvo dodataka...i da.. ajde da vidimo kome se nije dopao demo multi?
Multi je bio ocajan.
Kako bre to igrati posle BC2...
Braćo mnogo *****te, ajde opustite se malo i uživajte u igrama za promenu
To jeste tačno ali ne znači da je igra fenomenalna. Solidna jeste, ostali FPS su poražavajući. Sva sreća pa najviše volim RPG inače bih bio jedan veoma nesrećan gejmer.
Ako te bas zanima SP traje oko 12h na normal tezini i to kad se bas brzo igra. Na hard ima da se igra 15+ h.Svi bi mi kupili igrice original, al brale kad crysis 2 kosta 50 evra za 6 sati single misija i loseg mp ne znam bas,kupi se samo ONE koje vrede te pare,a vrede one koje imaju dobar mp jel tako??? Bob Marli ti ces da promenis svet sreco moja![]()
Kad pustite u pogon javite da li imate ona extreme podesavanja ili sta vec, posto je kod mene samo gamer, advanced i hardcore..
Jos da nije sitnih bagova i neki delovi igre da su drugaciji bila bi epic.
Probao je, ali ne moze da lepi samare drugim modovima.
edit: Prestanite da mi spamujete pm...kome sam poslao, poslao sam i nema vise! ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari