Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

ma batalimo mi price,oce li vise moci ovo da se igra xD predjoh assassins creed u 2 dana sad nemam nista xD

Piraterija na Xbox-u zauzima smesno mali deo, nesto do 10% u svetu.
FPS igre se prodaju kao lude za istu tu konzolu, dok za PS3 slabije. Mene zanima kakve je ovaj put biti prodaju PC verzije, jer ljudi umesto da vide odlicnu igru gledaju sam glupavu grafiku ? Dal je moguce je nekima bitnija kakave je grafika nego igra generalno ?
Ko ce od vas sem Wahada uzeti orginal ? Zasto bi se trudili da udovolje trizistu sa 90% piraterije.
Ja cu bar uzeti orginal, samo se dvoumim dal za PS3 ili za PC.

Svi bi mi kupili igrice original, al brale kad crysis 2 kosta 50 evra za 6 sati single misija i loseg mp ne znam bas,kupi se samo ONE koje vrede te pare,a vrede one koje imaju dobar mp jel tako??? Bob Marli ti ces da promenis svet sreco moja :D

Poslednja izmena:
Košta 16e, javi se na pm ako hoćeš

Braćo mnogo *****te, ajde opustite se malo i uživajte u igrama za promenu

@All .. kome se dopao multi u demo-u sigurno da ce mu se dopasti i van njega uz mnostvo dodataka...i da.. ajde da vidimo kome se nije dopao demo multi?

Poslednja izmena od urednika:
Wahad jel to preko steama ili kako? Jel moguce igrati na vise racunara sa jednom licencom? Ja bih podelio sa nekim ako je moguce?

Moguće je da instaliraš na 5 računara, ali ne mogu u isto vreme igrati MP (po ključu 5 instalacija, kada ti se potroše kontaktiraš EA Live Chat Support i oni ti resetuju ponovo na 5)

EADM ključ

mp me realno i ne zanima toliko. brzo se umorim od ovakvih mp jer me nerviaju no liferi koji ce uvek biti u prednosti u odnosu na mene kao casual gamera. mislio sam da nadjem par ljudi da kupim sa njima pa da odigram.

Košta 16e, javi se na pm ako hoćeš

Upravo to,slazem se.Jel mozda ima nesto bolje da se igra?Ukusi su razliciti i ne ulazim u to,ali je kriza 2 trenutno fransiza koja rastura hteli to ili ne.

Far Cry pa onda Kriza 1 su bile dokaz zasto vredi ulagati u kvalitetan PC, ali what the hell uvek je bilo ovakvih obrta i bice, pojavice se neki novi razvojni tim zeljan da se dokaze i opet ce biti neke system hog igre koja ce da opravda PC gejming.( tj manijacno budzenje PCa na par meseci :d )

Igra uopšte nije nikakva i odvratna i ostale gluposti, bolja je od 90% pucačina koje su izašle u skorije vreme, realno

A niti budžim komp niti nešto drugo, igram na laptopu, high podešavanja skroz zadovoljan min 30fps u native rezoluciji 50+ u nižoj

Multi je bio ocajan.
Kako bre to igrati posle BC2...

meni je BC2 rubbish...zanimljivija mi je kriza2

uostalom, ukusi su razliciti i o istim ne vredi raspravljati

^^true true
game related teme trebaju da imaju - "lovers only" extenziju u naslovu..kome se igra ne svidja ok, neka nadje igru koja mu se svidja i neka tamo postuje..

Ne lupajte da igra traje 6 sati kada vecina nije ni igrala! Da bi presao kampanju treba ti od 12-14h! Meni je trebalo 12 ali sam jurcao kroz nivoe! I mnogo kenjkate, igrajte igru, bolji i lepsi FPS skoro nije izasao!

Poslednja izmena:
To jeste tačno ali ne znači da je igra fenomenalna. Solidna jeste, ostali FPS su poražavajući. Sva sreća pa najviše volim RPG inače bih bio jedan veoma nesrećan gejmer.

To jeste tačno ali ne znači da je igra fenomenalna. Solidna jeste, ostali FPS su poražavajući. Sva sreća pa najviše volim RPG inače bih bio jedan veoma nesrećan gejmer.

Cenim da pricas iz licnog iskustva, igru si sigurno presao? Ako jesi, onda cenim mišljenje...

Poslednja izmena:
Psssst, banovaće te nex :p

Probao je, ali ne moze da lepi samare drugim modovima. :D

edit: Prestanite da mi spamujete pm...kome sam poslao, poslao sam i nema vise! ,)

Poslednja izmena:
Hoće još neko oriđinale? To zbog community-a ne zbog reklame :)

Svi bi mi kupili igrice original, al brale kad crysis 2 kosta 50 evra za 6 sati single misija i loseg mp ne znam bas,kupi se samo ONE koje vrede te pare,a vrede one koje imaju dobar mp jel tako??? Bob Marli ti ces da promenis svet sreco moja :D
Ako te bas zanima SP traje oko 12h na normal tezini i to kad se bas brzo igra. Na hard ima da se igra 15+ h.

Lepo si ima Wahad rekao, manje kenj**a ovde, vise igranja, pa onda pricajte o Crysis 2. Igra bre izuva, manite se bullshita sto citate po netu.
Ja sam ocekivao shit od igre, a odusevila me je max. Jos da nije sitnih bagova i neki delovi igre da su drugaciji bila bi epic.

Daj nek neko meni posalje link za lek na PM, da vidim kako izgleda Crysis 2 na PC-u.

Poslednja izmena:
Kad pustite u pogon javite da li imate ona extreme podesavanja ili sta vec, posto je kod mene samo gamer, advanced i hardcore :) ..

Isto , samo ...gamer, advanced i hardcore !!! pffuu opet mora po configu da skidam ovaj odvratni bloom :p

Thanks FTL. Nema me dok ne predjem :p

Patchovao sam igru, ali izgleda je lek namenjen orginalnoj verziji. Radi sve, al konzola nemoze da se upali.

pretpostavimo da smo cloniranog bezveze nabavljali zar ne?

Hardcore podesavanja su nista drugo no Advanced sa malo jacim blurom i AA/AF !

Inace moram reci da sam ocekivao i bolju grafiku nakon 3 godine. Ovo mi je skroz u rangu sa prethodnim delovima. Jedina dobra stvar je ta sto na Advanced igra jako dobro radi, FPS prakticno nikada ne ide ispod 60tak. Ipak pricamo o 1920x1200 rezoluciji i grafici u rangu sa prethodnim delovima ..

Hardcore

Advanced

Nazad
Vrh Dno