kovacm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.01.2005
- Poena
- 870
kovacm :NAJiskrenijje nikad nisam citao ES,b92,burek i slicne niti sam ikad cuo za Dimkovica niti za bilo koga odatle.
A da ne znas osnovne stvari je odgovor na to sto si se smejao mojoj izjavi koja je poptuna tacna. Lepo je kad nesto tvrdis da nije tacno ili smesno da objasnis zasto![]()
smejao sam se na DaPimp post #321 u mom postu #325
dakle delim tvoje misljenje, ono sto sam napisao u #328, "hahhahaha... ti si onda BOLJI od dimkovica sa ES-a!" sam rekao u pozitivnom svetlu. Dimkovic bi isto tako reagovao, tj napisao isto sto i ti, i ja se sa tim APSOLUTNO slazem!
btw ne znam odakle da krenem sa video kompresijom... da li znas sta je CyberPaint iz 1985.?
(" Cyber Paint was one of the first, if not the first, consumer program that enabled the user to paint across time in a compressed digital video format. Later he developed a similar program, the Autodesk Animator for PC compatibles, where the image compression improved to the point it could play off of hard disk" ... http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Kent - u tome sam crtao kao klinac, bio impresioniram time sta racunari mogu da urade sa videom
Poslednja izmena: