Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Kako je ovo jadno i dosadno....

kako ste vi uspeli da se registrujete, meni to ne polazi za rukom jos od sinoc...
ni preko igre, ni preko mycrysis.com pa sam pokusao i na gamespy ali ne reaguje na taj nalog...
neki hint?

kad mi na mycrysis izbaci poruku Your acc. is being created i kada ne daje odgovor, jel treba da cekam (pa makar to bilo dva tri sata) ili da odmah pokusam ponovo?

Poslednja izmena:
...pokusavaj odmah ponovo, ja sam tako iz par puta uspeo.

Haha, onaj hologram je do yaya. Redovno se neko upeca pa krene da ga zakolje, pa dok on to pokusava ja zakoljem njega:p

Dobar si nex :p
Mene ubija mojih 20 fps-ova :(

A ***. Gde zaglavi s tom 4550...

Nije lose, grafika je na prvom mestu, stvarno dobro izgleda. Ali me jako nervira ogromna puska i nepreglednost. Cak i sa FOV 80, puska veliki deo ekrana zauzme.

Procesor i VGA su mi na 99% kad sam u igri, vrlo cudno.. Ima li neko isti 'problem'?

Dodajte me LUD00SAM000.

Mnogi bi skakali od srece da imaju taj problem. :D

@nex
Ma treba za par dana da uzmem 5670-icu, pa ce valjda biti bolje :D

nemoj 5670, isprsi se bar za 5750.

inace ovaj demo me totalno razocarao ovo je blagoreceno totalna katastrofa, potpuno razocarenje...

Nemoj da se drndas satakvim kartama nije to za igranje ...

Nisam u mogucnosti da uzimam nesto jace, a i ova mi je skoro crkla tako da sam u zurbi.

Verujem, vlada opsta besparica ali 5750 uopste nije mnogo skuplja...a vredi...odlicno se klokuje...

Preko 15 servera sam probao, udjem i nece da krene igra, a napuni se, vidim zale se ljudi, puklo im nesto..

@playboy
Pa ja mislim da ce za moj 17'' monitor i ova 5670 vrsiti posao, ionako igram u 1024x768.

Preko 15 servera sam probao, udjem i nece da krene igra, a napuni se, vidim zale se ljudi, puklo im nesto..

Bilo je tako i pre podne kad sam ja probao i ako iznad svega gore nema odbrojavanje nece nikad ni krenuti.

meni bas lepo pika....na advanced podesavanjima ~35fps na hardcore ~25-30....1080p. prilicno dobro fura na 2god staroj kanti :)
nije los multi, malo je osvezenje, mada fale tu jos detalji, treba doraditi sitnice

meni ovde apsolutno NISTA nije jasno.. kako vi provalite u koga/sta pucate ???? ova perferzija sa cloak-om je sela kao budali shamar za stekare... odigrao sam nekih 20 minuta i dobio promociju jer sam zabo par head-ova ali da priznam ukakilo me samo tako.. sto kaze covek gore - pa jel mora toliko blura....

ja JOŠ UVEK ne mogu da se logujem...

meni ovde apsolutno NISTA nije jasno.. kako vi provalite u koga/sta pucate ???? ova perferzija sa cloak-om je sela kao budali shamar za stekare... odigrao sam nekih 20 minuta i dobio promociju jer sam zabo par head-ova ali da priznam ukakilo me samo tako.. sto kaze covek gore - pa jel mora toliko blura....

to dok se naviknes samo evo posle 2 sata igre ja izguram i preko 20 ubistva po rundi bez problema

Istreniraj se da koristis ponekad dugme "N". Sa njim mozes videti cloakovane neprijatelje, al treba ti energije.

Vrh Dno