Geble
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.09.2006
- Poena
- 360
Osecaj napucavanja je super, ne secam se kada sam se skoro ovako zabavljao. :smoke:
Samo iskljucite aimassist i smanjite mouse sens jer je na default dosta visok.
Cackao sam i malo po .ini faljlovima i mislim da sam nasao kako moze da se sredi slowmo efekat, za one kojima je na default-u prelako (citaj presporo). 😛
Jedini problem za sada je jer se ovi koji se formiraju u MyGames izgledaju kao jibberish, ali je mozda moguce da kroz promenu default-nih u folderu igre da se vrednosti ipak prihvate. Mada to cu cackati tek kada obrnem igru, ali ako neko zeli da proba ovo bi trebale da su potrebne linije.
BaseGame.ini ima sledeci deo:
Ove dve poslednje izlgeda da kontrolisu faktor usporenja, tako pretpostavljam da ovo menjati (npr povecati 1.5 do 2.5 puta).
Drugi nacin bi bilo menjanje samo nekih vrednosti pojedinacno za oruzja kroz Weapons.ini. Npr. ostaviti default za kick i leash, a promeniti samo vreme provedeno u vazduhu za thumper (na snimcima deluje kao da bi moglo da se malo skrati za PC):
Ovde bi verovatno menjanje ThumperBulletTimeDuration na nesto tipa 4 ili 2 odradilo posao.
Samo iskljucite aimassist i smanjite mouse sens jer je na default dosta visok.
Cackao sam i malo po .ini faljlovima i mislim da sam nasao kako moze da se sredi slowmo efekat, za one kojima je na default-u prelako (citaj presporo). 😛
Jedini problem za sada je jer se ovi koji se formiraju u MyGames izgledaju kao jibberish, ali je mozda moguce da kroz promenu default-nih u folderu igre da se vrednosti ipak prihvate. Mada to cu cackati tek kada obrnem igru, ali ako neko zeli da proba ovo bi trebale da su potrebne linije.
BaseGame.ini ima sledeci deo:
[Engine.BSBulletTime]
DefaultPlayerScale=0.5
DefaultWorldScale=0.25
DefaultScaleAdjustSpeedIntro=1.0
DefaultScaleAdjustSpeedOutro=1.0
bForceLocalizedBT=false
bEnableLocalizedBTUsingCompartments=true
DropFocusBTDOTValue=0.85
OutsideFocusBTDOTTime=0.10
LocalizedBulletTime=0.1 ; 0.1 <Ed> This works about the best for kicks/slides
LocalizedReallySlowBulletTime=0.04 ; 0.1
Ove dve poslednje izlgeda da kontrolisu faktor usporenja, tako pretpostavljam da ovo menjati (npr povecati 1.5 do 2.5 puta).
Drugi nacin bi bilo menjanje samo nekih vrednosti pojedinacno za oruzja kroz Weapons.ini. Npr. ostaviti default za kick i leash, a promeniti samo vreme provedeno u vazduhu za thumper (na snimcima deluje kao da bi moglo da se malo skrati za PC):
[StormGame.BSLeashType_Thumper]
;BulletTimeFactor=0.14 ; 0.25
GoUpDelay=0.3 ; 0.5
GoUpTime=0.5 ; 0.3
Phase1Part=0.6
UpDownSpeed=2000
ThumpSpeed=7000
ThumpAnimDelay=0.5
ShakeScale=1
PPSettings=(bEnableDOF=TRUE,Bloom_Scale=5.8,DOF_BlurKernelSize=32,Scene_Desaturation=0,Scene_HighLights=(X=0.3,Y=0.3,Z=0.3),Scene_MidTones=(X=1,Y=1.1,Z=1.1),Scene_Shadows=(X=0.0,Y=0.0,Z=0.0))
;PPSettings=(bEnableDOF=TRUE,Bloom_Scale=5.8,DOF_BlurKernelSize=32,DOF_FocusInnerRadius=30000,DOF_FocusDistance=4000,DOF_MaxFarBlurAmount=0.7,DOF_MaxNearBlurAmount=0.0,Scene_Desaturation=0,Scene_HighLights=(X=0.3,Y=0.3,Z=0.3),Scene_MidTones=(X=1,Y=1.1,Z=1.1),Scene_Shadows=(X=0.0,Y=0.0,Z=0.0))
ThumperRadius= 1200
ThumperStrength= 11000 ; Previous val was 14000
ThumperBulletTimeDelay= 0.8
ThumperBulletTimeDuration= 8
ThumperRBCollisionDamage = 100
ThumperDownVelocity=40000.0
ThumperDownDamping=0.7
Ovde bi verovatno menjanje ThumperBulletTimeDuration na nesto tipa 4 ili 2 odradilo posao.