shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Xbox je odavno provaljen, pa se ne secam da sam ikada primetio nekoga da vara na live-u.
Zasto?
Zasto?
Onda neka kazne one sto piratizuju te igrice, i neka dokazu koju je to igricu piratizovao Geohot... ali ovo ima najmanje veze sa tim, a najvise zbog igranja piratskih igara i to dobro znas.. (bobo!)
@priest77
Ako si platio putem PayPala još uvek nije kasno da povučeš uplatu.
Inače lik daluje kao da je potpuno odlepio (ili nikada nije ni bio blizu normale).
wtf!?Naravno da cu da koristim pirate na Xbox-u je to kanta od konzole.
PS3 je do sad globalno najbolja gaming platforma za mene i mnoge tako da sam zestoko protiv bilo kakvog vida piraterije.
Naravno da cu da koristim pirate na Xbox-u je to kanta od konzole.
PS3 je do sad globalno najbolja gaming platforma za mene i mnoge tako da sam zestoko protiv bilo kakvog vida piraterije.
Takvih se ljudi stvarno gadim a ima ih na svakom koraku.A licemeri koji kazu da je zasluzio da robija mogu da se pohvale mozda da nikada nisu koristili piratski software ili hakovane konzole?
to sto pricas si verovatno video na PC verziji igre..
nema sanse da na ps3 su vec sve to uradili...
pazi.. normalni ljudi ne varaju cak ni kad mogu.. to je svojstveno glupim klincima i ovim tradicionalno agresivnim i necivilizovanim nacijama sa bliskog istoka (malo gore dole, ko razume shvatice)
Onda neka kazne one sto piratizuju te igrice, i neka dokazu koju je to igricu piratizovao Geohot.
Ako ce neko koristiti taj JB za pirate to je njegov problem i upravo kao sto je rekao @nickname ne mozes sada da tuzis Sony zato sto je neka budala ubio coveka koristeci PS.![]()
Pazi ti si jedan najveci Apple fanboy na forumu tako da razumem sto toliko podrzavas onu budalu od hakera.
Ja to gledam iz drugog ugla, jer igram PS3 igre na netu i necu proklete cheatere na svakom serveru.
Pre neki dan upalim MW2, kad ono likovi lete po vazduhu i imaju autoaim za metke i rakete ?!
Cim se spawnujem lik mi je iza ledja i kolje me nozem na bilo kom delu mape.
E sad vidis o cemu ja pricam. Iskreno dao bi 100e Soniju da istera svoje i ovog malog klosara strpa u zatvor za ceo zivot nego da dajem njemu 1e.
docicu u iskusenje da neke iznapusavam samo tako
Bobe, molim te promeni nick i stavi neki drugi avatar koji ti vise dolikuje, ne skrnavi Marlija.
Pazi ti si jedan najveci Apple fanboy na forumu tako da razumem sto toliko podrzavas onu budalu od hakera.
Ja to gledam iz drugog ugla, jer igram PS3 igre na netu i necu proklete cheatere na svakom serveru.
Pre neki dan upalim MW2, kad ono likovi lete po vazduhu i imaju autoaim za metke i rakete ?!
Cim se spawnujem lik mi je iza ledja i kolje me nozem na bilo kom delu mape.
E sad vidis o cemu ja pricam. Iskreno dao bi 100e Soniju da istera svoje i ovog malog klosara strpa u zatvor za ceo zivot nego da dajem njemu 1e.
Daj bre smesno da nekog tamo malog iz podruma dizu neki u nebesa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari