Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

A inace, da li je neko video noc na Havajima ? Kod mene uvek dan ..

ima noc na havajima, ja kad sam dosao na havaje bila je noc(jedna od one 3 slike koje sam ti pustio sinoc je sa havaja)

inace, mislim da sam zavrsio sve trke na ibici, kada sam presao sve one sampionate (po 2 puta c4, b4, a7 i a6) dobio sam neki kup, 7500 dolara po trci ima...izmedju 7 i 9 trka :d
kad se predje dobije se milion dolara i lotus evora( u nastavku auta pise ime emisije "solar crown" valjda)
poslednja trka tu je u stilu puta oko ostrva iz prvog tdu, samo krace, 120 km(119.1 zapravo)
odlicna trka, "real men's"

vozio sam subaru imprezu tunovanu na level 3 (v max 274 kmh)
nisam sekao krivine, i nisam preterano zurio, oni su dali da moze da se predje maksimalno za nekih 55 minuta
presao sam za 45 minuta 50 sekundi 19 stotinki
ko se malo potrudi sigurno moze da zavrsi sigurno minut-dva ranije..(ili vise?)

inace 4 puta sam ima "udes", jednom u auto i 3 puta usled neprimerene brzine izgubio kontrolu pa naleteo na drvo ili banderu...

edit: ako sam dobro izracunao prosecna brzina mi je bila 157 km/h

Poslednja izmena:
Ako vam se čini da je zvuk utišan to je zato što igra postavlja volume na 20% iz nepoznatog razloga. Rešenje je da se Alt-Tab-uje igra a zatim da se u volume mixeru podgine volume na 100%.
Kod mene sada zvuk motora trese sto :)

Si nesto cacko ili ga sam nasao?

Sam je skontao volan,samo sam cackao osetljivost i tako te sitnice da bude po mom ukusu :) Probaj u logitech driverima da cackas nesto,imas ono da ga igra auto detektuje,probaj s tim(ukjluci-iskljuci to)...

Nije los ovaj Paint Shop evo kako sam sredio TTS:

Slike sam resize-ovao da bolej izgledaju :)

[YOUTUBE]ruwugmStXeE[/YOUTUBE]

Jel cu se mnogo ispaliti ako primetim da je kec na ovom snimku "prirodniji", da ne kazem uverljiviji [ bolji ] ?

Grafika je ista ,e sad koje prirodniji to moram probati pa videti :D

Po meni izgleda dvojka bolje, ovaj snimak i niej neki evo sad sam slikao kec na maksimumu:

Dvojka na maksimumu:

[YOUTUBE]ruwugmStXeE[/YOUTUBE]

Pa na osnovu ovog videa je sasvim jasno, koliko je neprirordna voznja u TDU2, kad se skrece, blagi uzas :S:, kao da po 10 stepeni zaokrece volan.
U TDU1 je to bilo analogno iskustvo, ako mogu tako da se izrazim, na tastaturi. Drzis taster za skretanje i kola ravnomerno skrecu, a ne ovako iseckano kao u TDU2.

Ja bih ove programere na Goli otok, i tukao bih ih jedno 10 godina, dok mi ne objasne zasto su menjali fizicki endzin tako da bude losiji od prethodnika :mad:.

Jel to ova igra izasla ili je ovo samo beta/demo?

sa ovim što je rekao sabaton se slažem u potpunosti, pogledao sam klip i odlučio da aktiviram TDU1 čiji mi iso leži na disku neko vreme, malo sam odigrao i mogu reći da je kec bolji za vožnju 100x. stvarno je vožnja puno prirodnija i realnija, u dvojci mi je smetalo to nenormalno cimanje auta kad skrećem npr bez gasa u neku krivinu a u kecu klizi lepo. takođe primećujem da je framerate u kecu isti kao i u dvojci ali mi se ovaj HDR i radial blur iz keca nekako više dopadaju. put je puno lepši u dvojci naravno :D vidiš svaku pukotinu dok je u kecu dole siva mrlja :D

sa ovim što je rekao sabaton se slažem u potpunosti, pogledao sam klip i odlučio da aktiviram TDU1 čiji mi iso leži na disku neko vreme, malo sam odigrao i mogu reći da je kec bolji za vožnju 100x. stvarno je vožnja puno prirodnija i realnija, u dvojci mi je smetalo to nenormalno cimanje auta kad skrećem npr bez gasa u neku krivinu a u kecu klizi lepo. takođe primećujem da je framerate u kecu isti kao i u dvojci ali mi se ovaj HDR i radial blur iz keca nekako više dopadaju. put je puno lepši u dvojci naravno :D vidiš svaku pukotinu dok je u kecu dole siva mrlja :D

Meni kec radi duplo puta bolje, ne znam kako ti je framerate isti...

I slazem se da je mnogo prirodniej kretanje auta u kecu, ali niej ni u dvojci toliko ocajno, a bolji je izbog auta, i zanimljivija je igra/trke od keca, bolaj grafika, dovoljno da igram dvojku barem meni.

Kako se prodaje auto? Hocu da se resim budjavog Golfa.

Kako se prodaje auto? Hocu da se resim budjavog Golfa.

navodno tek od 25 levela mozes normalno da prodas auto, do tada mozes da prodas auto samo ako
a) nemas vise mesta u garazi a odes da kupis drugi auto
b) nemas dovoljno novda da kupis neki auto
automobili dobijeni u duelima ne mogu da se prodaju...

evo onaj klip pokazuje odlicno razliku u voznji, od prvog puta kad sam probao tdu 2 mi je to seckanje pravilo probleme, ja prvi deo imam vec skoro 3 godine i jako cesto ga igram i dalje(i dalje je instaliran) i razlika je ogromna, jos se nisam potpuno navikao na tdu 2.... stalno mi to seckanje pravi probleme pa sam na ovaj "hardcore" cesto gubio kontolu cak i kad hocu da preteknem NPC-a... nedavno sam se iznervirao i vratio na "sport"..
u kecu sam vozio na onaj pravi hardcore(kad se predje igra tek se onda odkljuca), i bez driving aid-ova, na manuelnom menjacu, sa manuelnim kvacilom.... sve to na tastaturi i sjajan osecaj u voznji bude... ne moze se poredi...

Poslednja izmena:
Meni kec radi duplo puta bolje, ne znam kako ti je framerate isti...

I slazem se da je mnogo prirodniej kretanje auta u kecu, ali niej ni u dvojci toliko ocajno, a bolji je izbog auta, i zanimljivija je igra/trke od keca, bolaj grafika, dovoljno da igram dvojku barem meni.

Sta ti vredi bolji izbor automobila i bolja grafika, kad je osecaj voznje degradiran na nivo Dirt-a 2...

^^Aha, hvala ljudi, promakao mi post u temi.

I meni kec i dvojka rade bukvalno sa istim frejm rejtom 25-50, jedino što je kec na 1920 i sve na max, a dvojka na 1680 i environment na medium, ostalo max. Koliko vidim, na maxu je jedino možda trava malo gušća i lepša, ostalo se golim okom ne primeti, pogotovo kad pičiš 250 =)

***, ja sve to gledam sa hard core distance :), bila igra arkada ili simulacija mora imati ovozemaljski fizicki endzin / osecaj za voznju.
Igrati ovu voznju i uzivati bi bilo kao igrati neku pucacinu sa tastaturom samo, bez misa.

Prilozi

• TestDrive2_2011_02_11_21_28_57_247.jpg
    TestDrive2_2011_02_11_21_28_57_247.jpg
    388 KB · Pregleda: 50
  • TestDrive2_2011_02_11_21_29_29_191.jpg
    TestDrive2_2011_02_11_21_29_29_191.jpg
    367.5 KB · Pregleda: 53
  • TestDrive2_2011_02_11_21_32_25_962.jpg
    TestDrive2_2011_02_11_21_32_25_962.jpg
    349.6 KB · Pregleda: 48
  • TestDrive2_2011_02_11_21_33_02_443.jpg
    TestDrive2_2011_02_11_21_33_02_443.jpg
    387.9 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
Nek se nosi ova igra u.... Toliko sam pop*zdeo dok nisam presao predposlednji test u A6-A5 auto skoli i onda ono poslednje i raslupah sto i obrisah igru, e bre pa to je bolest.
Instaliram prvi deo, onako imam original pa ako neko ima nek se javi za malo onlinea :)

Jel pada nekad kisa u igri, bezveze mi je, lvl 11 sam sada i nisam video nista sem sunca...

evo i moje garaze :)

Prilozi

• illidan's Garage.jpg
    illidan's Garage.jpg
    624.7 KB · Pregleda: 57
  • Ferrari 458 Italia.jpg
    Ferrari 458 Italia.jpg
    620.1 KB · Pregleda: 42
  • Audi S5.jpg
    Audi S5.jpg
    620.6 KB · Pregleda: 52
  • Mercedes ML63 AMG.jpg
    Mercedes ML63 AMG.jpg
    665.2 KB · Pregleda: 45
  • drive.jpg
    drive.jpg
    777.5 KB · Pregleda: 53
wow kad vidim koliko su neki dogurali u igri
pa šta vi ljudi radite :D jel spavate ikako
:)

Zašto nisam dobio kola koja sam osvojio u duelima sa brbljivim protivnicima nego su završila u prodavnici polovnjaka? Nije da mi trebaju ali vidim da ih neki imaju u garaži.

ne uzmiaj ih nisi ih dobio jel nemas mesta u kucama

Moji ljubmici imam jos i Golfa i onda da djubreta sto sam dobio ali ovi su bitni :) sledeci na listi je Porche pa onda se skupljaju pare za zondu :)

Prilozi

• TestDrive2 2011-02-11 23-44-03-68.jpg
    TestDrive2 2011-02-11 23-44-03-68.jpg
    90.4 KB · Pregleda: 74
  • TestDrive2 2011-02-11 23-41-43-60.jpg
    TestDrive2 2011-02-11 23-41-43-60.jpg
    101.6 KB · Pregleda: 68
  • TestDrive2 2011-02-11 23-41-27-97.jpg
    TestDrive2 2011-02-11 23-41-27-97.jpg
    101.2 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena od urednika:
alt+tab