Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

nema europe tuner, vec tunere za odredjena kola (german, italian, british) i asian

Prilozi

• TestDrive2 2011-02-10 01-03-01-89.jpg
    TestDrive2 2011-02-10 01-03-01-89.jpg
    263.8 KB · Pregleda: 48
  • TestDrive2 2011-02-10 01-03-10-89.jpg
    TestDrive2 2011-02-10 01-03-10-89.jpg
    325.8 KB · Pregleda: 44
  • TestDrive2 2011-02-10 01-03-24-70.jpg
    TestDrive2 2011-02-10 01-03-24-70.jpg
    274.6 KB · Pregleda: 41
  • TestDrive2 2011-02-10 01-03-33-03.jpg
    TestDrive2 2011-02-10 01-03-33-03.jpg
    285.2 KB · Pregleda: 41
  • TestDrive2 2011-02-10 01-03-39-40.jpg
    TestDrive2 2011-02-10 01-03-39-40.jpg
    277.3 KB · Pregleda: 42
Fala :) kupio GTR a sad idem na nadjem german tuner :)

EDIT nasao i zavrsio sve :wave:

Poslednja izmena:
Bolje radi rilouded os skidroua, cisto da javim. :)

Ko još ne zna, samo kratko obaveštenje. Kola mogu da se prodaju regularno tek od 25 nivoa. Dotle je jedina opcija prodaja prilikom kupovine, ako su sve garaže pune.

Radi ti lose zbog mogucnosti da imas low gpu usage na win7. Meni takodje na sedmici se vuce, dok na xp-u na 1920x1200 4xAA sve na very high, sem enviromenta na medium ide od 35-50. Na sedmici mi je fps mnogo gori...
Da li to može nekako da se isključi? Pa nije mi tako u svim igrama već samo u dve (NFS i TDU) a ironija je što baš volim vožnje da igram :p

Evo i ja cu sad da probam taj RLD lek :)

ma ja ću skinuti čitavu pa reinstalirati :D ko ga šiša.
gde igra čuva savegame. jel u documents/test drive unilimited?

Stvarno bolje radi, sad 34 fps avg, i nema onih retardiranih padova na 12-13fps-ova po par sekundi zbog kojih sam gubio trke. Ucitavanja su takodje znatno manja, bravo za RLD

Meni radi odlicno, 1080p, sve na very high, 2 AA. Ne pada ispod 40 FPS-a. GPU uvek izmedju 75-99%. Igra izgleda lepo u poredjenju sa prvim ogroman napredak, likovi su presmesni, kao neka parodija:D G25 radi najnormalnije, mada je FB preslab. Ono malo trka sto sam izvezao na hardcore je bilo smesno lako, ali tek je pocetak. Fizika - paa tu je negde sa prvim delom, tako da nemam nekih zamerki. Pogled iz kabine je ok, mada mi nedostaju ona podesavanja iz prvog dela.

Ja nzm dal da montiram svoju formulu vibration feedback :)d predugo ime), jel lakse na volanu nego na tasti?

Sad da li je lakse, to je pitanje. Dugo sam vozio na tastaturi, verovatno bi bio brzi tako, ali mi je sa volanom daleko zabavnije:) Jedino smara sto igra trazi tonu dugmica a nema sansi da popamtim sta mi je gde, pa moram opet da se cimam do tastature:p

Sto se bre ovako sporo levelujem? I sto mi ne vidi da sam presao c4 high sampionat, i dalje mi to stoji u listi objektiva....?

Pa zavrsio si ga, ali izgleda da kao mozes ponovo da odveses neku trku ako hoces - nisam ni probao ..

A inace, da li je neko video noc na Havajima ? Kod mene uvek dan ..

Ima li jos neko problema sa distorzijom zvuka. Od pocetka imam neki iskrzan zvuk. Stigla mi je i druga narodna verzija koja malo lepse radi ali je problem sa zvukom ostao.
Prebacio sam na 2.0 zvuk jer nisu bili u stanju da naprave podrsku za nesto vise od dva kanala. (Nekome je i ovo pomoglo)
Kazu da je izasao patch. (ne vredi bez leka)
Drajveri, XP, kablovi... googlanje u potrazi za resenjem... Sve sam pokusao.:mad:

Bolje da su samo ubacili ovu mapu,smenu dana/noci i nova kola.
U ovom delu kola skrecu kao da su povezana krutom rudom.

Ajde vi koji skidate ponovo RLD javite koja je verzija igre.

Au ovaj porse 911 GT3(iliti RUF RGT) kida kolko je dobar. Kakav ferari kakvi bakraci, ovo je auto.

Ima jedan apsurd da RS6 ide 250 i san najjaci tjuningom 270 sto je smesno a taj auto ima elek blokadu i sto se tjuniranjem mnogo malo dobija al eto za RS6 sam se bas smorio koja glupost ides 250 petom a gde jos 6 cela i ima jos 5 da izduva

meni ponovonapunjen radi znatno bolje a deluje mi kao da je grafika bolja, nekako deluje kao da su bolje teksture okoline. ali kontam da mi se više čini nego što je istina :D

Imam problem sa podešavanjem Logitech Momo volana. Prilično baguju pedale gasa i kočnice. Jednostavno nema teorije da ih podesim da rade kako treba. Da li je neko probao sa ovim volanom?

moze li ovo da se igra na dzojpedu pez pečurki?

Imam problem sa podešavanjem Logitech Momo volana. Prilično baguju pedale gasa i kočnice. Jednostavno nema teorije da ih podesim da rade kako treba. Da li je neko probao sa ovim volanom?

Radi MOMO najnormalnije, na stranu sto je "osecaj" nikakav :p. Verovatno ti je chekirana opcija da ne mozes da koristis gas i kochnicu u isto vreme, iskljuchi to u driverima.

Nazad
Vrh Dno