Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

dirty :D

Prilozi

• dirty.jpg
    dirty.jpg
    709.4 KB · Pregleda: 150
Igra je flop. Vidim sada da upravljivost nema veze sa prvim delom, ni sa standardnim ni sa hardcore modom.

Moji ljubmici imam jos i Golfa i onda da djubreta sto sam dobio ali ovi su bitni :) sledeci na listi je Porche pa onda se skupljaju pare za zondu :)

Mislis, Porsche. :)

U igri nose oznaku RUF, prema tunerskoj kuci.

Poslednja izmena:
MA osecaj na G25 volanu je uzas ,mrtav FFB osim kad motor udje u crveni broj obrtaja ( jedino kako radi je dda se forsuje iz LGT SW-a ali je onda nerealan ali opet bolje ista no nista ). Sto se tice upravljivosti TDU1 je po meni nogo bolji pogotovo u HC modu,dok ovo na HC ide ko po sinama skrenem pri 200 na sat bez zanosenja (ili sa malim zanosenjem >zadnja vuca< ),auto se sa 300->0 ukopa u mestu . JA sam ovo batalio,nek je vozi devojka ja se vracam na TDU1 kad mi se igra arkadica,pogotovo sto sa modovima TDU1 ide i izgleda bolje no ovo bar 5x

Jel moze da se pokrene igra offline, posto sam na dajlapu ili ima neka fora za to?

5K dindži kod nas PC verzija.

Poslednja izmena:
Jel moze da se pokrene igra offline, posto sam na dajlapu ili ima neka fora za to?

Pa samo se diskonektujes sa neta, sto sa dial up-om je najmanji problem. :D

Inace odvezoh dosta i mogu reci da handling i ponasanje automobila je smejurija u odnosu na prvi deo. Ne znam samo sta im je trebalo da ovoliko pojednostave/upropaste kad su vec imali bazu fanova sa prvim delom. Mozda da bude Sims on wheels pa da privuce i one koji ne vole voznje, da idu u kozmeticke salone i kupuju majice u kojima se vide bradavice? :D

doro ima li nekog ovde kome se zapravo svidja fizika u igri ? xD
da nastavim da skidam igru il da se ne raazocaravam ? xD

Pa, ne valja stati na pola posla. :D

Probaj sam pa prosudi kad vec mozes, bolje nego da citas tudje komentare. :)

Meni nije lose, bar do trenutka dok nisam bio primoran da vozim Golfa:d Kao da ima nakacen vagon uglja iza sebe. Mada sad vozim na volanu pa ne mogu da budem bas precizan da li je gore ili ne, ali ako ljudi kazu...
Zvuk mi je bio bolji u prvom delu - pogotovo kad se podignu / spuste stakla. Fali jos radio stanica. I jos stvari tu nedostaje...ali CEMU menjanje boje namestaja OMG...i jos nekih nepotrebnih gluposti...

Do sada mi se bas svideo offroad. Nisam ocekivao nista od istoga, ali me bas nekako podseca na CMR2.

Hoce li biti kakvih modova za ovu igru, zna li se sta o tome?

aj skinucu.,..i ja igram an volanu..valdja ce biti igrivo..i mene zanima offroad, ionako nemam vremena da prelazim igru, neg skiem save game pa se vozikam..

Do sada mi se bas svideo offroad. Nisam ocekivao nista od istoga, ali me bas nekako podseca na CMR2.

E baš to. Nekako mi je offroad fizika bolje legla od asfaltne, mada se polako privikavam i na ovu drugu. Stvarno puno zavisi od auta do auta. Kad provalim koji sve ne valjaju, prodam ih ili strpam sve u jednu garažu i zapalim i to je to. Meni je najveća zamerka igri što je sve baš prelagano. stigo sam do 22 nivoa i nisam naišao na neku veću prepreku.
jedino što je AI žešči cheater. Kad smo u trci svi, derem ih za desetine sekundi, a kad imamo time trial, onaj najbrži ko fol postiže vremena da se u*ereš :p

Ja sam igru batalio zbog glupavog aston martina i ostalih automobila koji se toliko obrcu dok pokusas malo da ispravis kola pri velikom broju obrtaja.

Ja sam igru batalio zbog glupavog aston martina i ostalih automobila koji se toliko obrcu dok pokusas malo da ispravis kola pri velikom broju obrtaja.

Ja sam jedva polozio one testove sa Astonom...Ono nije normalno kako auto bezi :mad:
Ali sam se nekako suzdrzao i presao...Tako da cu izbegavati kupovinu Astona! ,)

Igra je flop. Vidim sada da upravljivost nema veze sa prvim delom, ni sa standardnim ni sa hardcore modom.

Mislis, Porsche. :)

U igri nose oznaku RUF, prema tunerskoj kuci.
da na njega znam da RUF nosi :)

i ja sam se nervirao sa astonom znaci popizdeo sam koje je ono ****** :wall:
sad imam muku sa onim klasikom od toga sam odustao ali nikako ne mogu da prezalim sto RS6 ide 250

jel i vama skoro iz mesta skrece naglo levo/desno,kad se zakucam u auto kao da sam od kamena,odvalim auto i nastavim dalje... ?

Jel jos nekom crashuje igra?
Meni je pocela stalno da crashuje. Prvo mi je crashovala u sred igre a posle toga kad god pokusam da pokrenem igru prikaze crni ekran i dole u uglu kako ucitava i onda izbaci iz nje i prijavi err u onom njegovom crash reportu ali ne detaljno vec samo da ID crash reporta. Prvo sam restartovao WIN - isto, stavio mu novi lek (skidr*w) - isto.....
Jel ima neko neki predlog?

Jel jos nekom crashuje igra?
Meni je pocela stalno da crashuje. Prvo mi je crashovala u sred igre a posle toga kad god pokusam da pokrenem igru prikaze crni ekran i dole u uglu kako ucitava i onda izbaci iz nje i prijavi err u onom njegovom crash reportu ali ne detaljno vec samo da ID crash reporta. Prvo sam restartovao WIN - isto, stavio mu novi lek (skidr*w) - isto.....
Jel ima neko neki predlog?

Ovo mi prijavljuje WIN kada crashuje:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: TestDrive2.exe
Application Version: 0.1.5.1
Application Timestamp: 4d39ab35
Fault Module Name: ntdll.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16695
Fault Module Timestamp: 4cc7ab86
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00038db9
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 846e
Additional Information 2: 846e372524ca8e291e916dc50f793eb6
Additional Information 3: b771
Additional Information 4: b7717bdd107b668c2cfe3c9305de437d

EDIT: compatibility mode (XP sp3) i reinstall igre nisu pomogli

Poslednja izmena:
Kako da rešim ovo?EsetSmartSecurity firewall blokira.Ne mogu da se setim gde se odobrava aplikaciji izlaz na net.
Moj nik je Gavran, ako jos neko igra online.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    229.4 KB · Pregleda: 60
pomoc! ne mogu da aktiviram full screen kako treba. stalno mi se vidi gornja linija sa slike. lepo sve podeseno. nije windowed i sl. ne mogu da stanem misem na tu liniju. nece ni alt+tab.
ne smeta ni malo za igru ali zivcira.sta da radim?

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    450.1 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Alt+Enter?

dobra igra. optimizovana sjajno. sa mojom konfom 1280x1024 aa2x very high sem okoline. sta vise?

Nazad
Vrh Dno