Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Koja neobavestenost :D

Jeste bre, jos od pre koji dan je u full pogonu :)

A evo mog prevoza za A3 kategoriju, kao i sadrzaja garaze(a).

Qq :) previse radim...

Jel ima ovo negde da se kupi?

Ovo mi prijavljuje WIN kada crashuje:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: TestDrive2.exe
Application Version: 0.1.5.1
Application Timestamp: 4d39ab35
Fault Module Name: ntdll.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16695
Fault Module Timestamp: 4cc7ab86
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00038db9
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 846e
Additional Information 2: 846e372524ca8e291e916dc50f793eb6
Additional Information 3: b771
Additional Information 4: b7717bdd107b668c2cfe3c9305de437d

EDIT: compatibility mode (XP sp3) i reinstall igre nisu pomogli

druze,promeni lek !

Sjajna igra! Meni se dopada iako je ovaj Driving school totalno nerviranje ali nema veze.
Radi solidno na mojoj masini na max setovanjima (19x12), FRAPS kaze da imam oko ~35 FPS. Odoh dalje da vozim :)

druze,promeni lek !

menjan lek i nista opet...
da nije mozda ntdll.dll tj da li je uopste moguce da je to?
ako jeste sta bih mogao po tom pitanju da uradim?

edit: isao sam na njihov send report i napisao sta je problem i pitao sam ih da li je problem do sistema ili leka koji sam stavio (bas tim recima sam napisao u deskripciji) :D sprdnje radi...
videcemo da li ce da odgovore LOL

Poslednja izmena:
Kakvo smece od igre, tj fizike... Obrisao sam igru posle 30sek voznje onog ferarija...

Uzas, ne znam sta ce biti kad treba voziti one trke kategorije A1,A2. Uzeo Ferari 599 i ono je nemoguce upravljati, ne moze se krenuti sa njim a da se ne okrene, a u krivine da ne govorim... kako se vi snalazite sa tim jakim masinama?

bice da je to bolje odradjeno za volan jer ti preko papucice dajes lagano gas dok kad pritisnes strelicu ili W on odmah ide na puno opterecenje tako da i proklizava.

^ upravo tako. podesite hod gasa i osetljivost. kad se ustela onda pocinje pravo igranje....

A *** kad na volanu nece da radi

bice da je to bolje odradjeno za volan jer ti preko papucice dajes lagano gas dok kad pritisnes strelicu ili W on odmah ide na puno opterecenje tako da i proklizava.

Postoji nesto sto se u narodu zove tipkanje :). Pa koliko sam se ja naigrao simulacija voznji na tastaturi, i to kvalitetno igrao/vozio. Richard Burns Rally na primer, ko je pobedio u sampionatu na najtezem nivou, zna o cemu pricam.
A sad ispade da se ova igra, koja nije ni zamisljena kao uber simulacija, ne moze igrati na tastaturi, da trazi neki ebacki volan.

ja imam formula force gp. nekad super, danas samo ok. moze se kupiti za par hiljada malo koriscen, otprilike koliko kosta DOBRA tastatura koja ce da izdrzi sate TIPKANJA a da vas ne zabole jagodice na prstima. ;):p

Uzas, ne znam sta ce biti kad treba voziti one trke kategorije A1,A2. Uzeo Ferari 599 i ono je nemoguce upravljati, ne moze se krenuti sa njim a da se ne okrene, a u krivine da ne govorim... kako se vi snalazite sa tim jakim masinama?
Ja vozim 458 Italia na Sport podesavanja, ne smes krecati sa full gas, kao i gas u krivinama. Moze da se vozi, samo treba izvezbati.

Sva su kola sa zadnjom vucom takva, mora se jednostavno prilagoditi neki sopstveni "gameplay". Jedina kola koja nalazim da su prosto nevozljiva su stari Mustang i Audi R8 koji mi maltene uvek negde pobegne ..

Audi TTs i RS6 su bas laki za voznju. Mada evo vozim sada i Enzo-a i SLS-a i sada kada sam se vec dosta navikao i izvezbao oba su mi takodje jako lagana za voznju. A vozio sam u onim sporednim misijama i Dodge Viper, novi Camaro, razne Ferrari-je itd. i nista nije tesko za voznju. Samo ne treba srljati ..

Inace vozim na hardcore i zaista ne primecujem nikakvu razliku izmedju njega, sport i sa pomocima - mada probao sam sport i sa pomocima samo na kratko ..

Poslednja izmena:
Ma uzeo si pogresan ferrari,treba ti 458 za a2 i enzo za a1 i nemas frke ;)

Najjaci mi je poslednji test za B3 sa audijem Q7,prosto mi je neverovatno kako su lepo uradili ono nevreme i kisu,vrh mi je atmosfera!
A sto se tice neupravljivosti automobila i to je relativno,kod zadnje vuce je poenta da se ne sili gas,ali zaista ima neupotrebljivih vozila,ja sam se uglavnom odlucio za audijevu "ergelu" (volim ovu marku,a i svi su extra za voznju)
Probao sam da igram i sa volanom,ali bolje mi se pokazala tastatura,ipak mi ova igra nije za volan a i imam tastaturu na kojoj povecam brzinu reagovanja,tako da je to ok :)

Inace ne znam da li ste probali ali onaj spyker dzip je mnoogoo dobar :)

E,da i pitanje-Sta kad predjem havaje,presao sam onaj kup neki i a1 sampionat i nema vise nista jel to moguce?

Poslednja izmena:
Meni je Golf bio uzas nad uzasima.

Zasad mi se ovo najvise dopada, dok ne predjem u RUF-a.

Sa golfom sam se namucio ko isus :wall: bez manulenog menjanja brzina nikad nebi to presao

moja nova garaza (kuca) :)

Prilozi

• garage_01.jpg
    garage_01.jpg
    360.6 KB · Pregleda: 80
  • garage_02.jpg
    garage_02.jpg
    382.2 KB · Pregleda: 83
  • garage_03.jpg
    garage_03.jpg
    357.7 KB · Pregleda: 81
Ovo mi prijavljuje WIN kada crashuje:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: TestDrive2.exe
Application Version: 0.1.5.1
Application Timestamp: 4d39ab35
Fault Module Name: ntdll.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16695
Isti problem i kod mene. Na njihovom forumu ima jos njih sa istim problemom http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=23398
Izgleda da je svima zajednicki 64bit Windows. Mislim i da je sa TDU1 bio problem na 64bit Windowsu, nije radio neki patch.

Meni je Golf bio uzas nad uzasima.

Zasad mi se ovo najvise dopada, dok ne predjem u RUF-a.

Super si ovo odradio, i bas stoji Imprezi :)

A illidan mi ne da mira, jedna (od dve :p) kuca na Havajima i garaza u istoj.

Prilozi

• TestDrive2_2011_02_14_00_25_03_322.jpg
    TestDrive2_2011_02_14_00_25_03_322.jpg
    334.8 KB · Pregleda: 71
  • TestDrive2_2011_02_14_00_26_21_623.jpg
    TestDrive2_2011_02_14_00_26_21_623.jpg
    385 KB · Pregleda: 74
  • TestDrive2_2011_02_14_00_26_55_117.jpg
    TestDrive2_2011_02_14_00_26_55_117.jpg
    385.3 KB · Pregleda: 60
  • TestDrive2_2011_02_14_00_27_32_950.jpg
    TestDrive2_2011_02_14_00_27_32_950.jpg
    346.7 KB · Pregleda: 58
  • TestDrive2_2011_02_14_00_28_15_386.jpg
    TestDrive2_2011_02_14_00_28_15_386.jpg
    321.1 KB · Pregleda: 52
ih bre sve ti stock paint. odradi neki unic paintjob :)

meni su nemci tunirani na nivo 3, steta sto ne moze Ferrari da se doradi malo

Poslednja izmena:
Otkljucao sam trojku za tuning na Ibici, jos uvek sam na lvl 2 na Havajima. Nisam stigao da odvezem RS6 i CLK da ih jos malo doradimo ..

A stvarno steta sto Ferrari tj. skoro svi ti "ekskluzivniji" ne mogu uopste da se doradjuju. Vecini Ferrarija ne mozes ni boju posle da promenis, a kod F430 ne moze nista :)

BTW CLK nije stock paint - uzeo sam ga polovnog i bio je crn :D, a cini mi se da sam prespricao i SLS-a ..

Poslednja izmena:
A ono za dificulty gde su nacrtani volani jedan od pet. Jel je lakse upravljanje kad ima na primer jedan volan ili kad ima tri volana?

Lakse je kada ima jedan volan. Sto vise tih volana tezi auto za upravljanje.

Vrh Dno