Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sjajna igra! Meni se dopada iako je ovaj Driving school totalno nerviranje ali nema veze.
Radi solidno na mojoj masini na max setovanjima (19x12), FRAPS kaze da imam oko ~35 FPS. Odoh dalje da vozim
menjan lek i nista opet...
da nije mozda ntdll.dll tj da li je uopste moguce da je to?
ako jeste sta bih mogao po tom pitanju da uradim?
edit: isao sam na njihov send report i napisao sta je problem i pitao sam ih da li je problem do sistema ili leka koji sam stavio (bas tim recima sam napisao u deskripciji) sprdnje radi...
videcemo da li ce da odgovore LOL
Uzas, ne znam sta ce biti kad treba voziti one trke kategorije A1,A2. Uzeo Ferari 599 i ono je nemoguce upravljati, ne moze se krenuti sa njim a da se ne okrene, a u krivine da ne govorim... kako se vi snalazite sa tim jakim masinama?
bice da je to bolje odradjeno za volan jer ti preko papucice dajes lagano gas dok kad pritisnes strelicu ili W on odmah ide na puno opterecenje tako da i proklizava.
bice da je to bolje odradjeno za volan jer ti preko papucice dajes lagano gas dok kad pritisnes strelicu ili W on odmah ide na puno opterecenje tako da i proklizava.
Postoji nesto sto se u narodu zove tipkanje . Pa koliko sam se ja naigrao simulacija voznji na tastaturi, i to kvalitetno igrao/vozio. Richard Burns Rally na primer, ko je pobedio u sampionatu na najtezem nivou, zna o cemu pricam.
A sad ispade da se ova igra, koja nije ni zamisljena kao uber simulacija, ne moze igrati na tastaturi, da trazi neki ebacki volan.
ja imam formula force gp. nekad super, danas samo ok. moze se kupiti za par hiljada malo koriscen, otprilike koliko kosta DOBRA tastatura koja ce da izdrzi sate TIPKANJA a da vas ne zabole jagodice na prstima.
Uzas, ne znam sta ce biti kad treba voziti one trke kategorije A1,A2. Uzeo Ferari 599 i ono je nemoguce upravljati, ne moze se krenuti sa njim a da se ne okrene, a u krivine da ne govorim... kako se vi snalazite sa tim jakim masinama?
Sva su kola sa zadnjom vucom takva, mora se jednostavno prilagoditi neki sopstveni "gameplay". Jedina kola koja nalazim da su prosto nevozljiva su stari Mustang i Audi R8 koji mi maltene uvek negde pobegne ..
Audi TTs i RS6 su bas laki za voznju. Mada evo vozim sada i Enzo-a i SLS-a i sada kada sam se vec dosta navikao i izvezbao oba su mi takodje jako lagana za voznju. A vozio sam u onim sporednim misijama i Dodge Viper, novi Camaro, razne Ferrari-je itd. i nista nije tesko za voznju. Samo ne treba srljati ..
Inace vozim na hardcore i zaista ne primecujem nikakvu razliku izmedju njega, sport i sa pomocima - mada probao sam sport i sa pomocima samo na kratko ..
Najjaci mi je poslednji test za B3 sa audijem Q7,prosto mi je neverovatno kako su lepo uradili ono nevreme i kisu,vrh mi je atmosfera!
A sto se tice neupravljivosti automobila i to je relativno,kod zadnje vuce je poenta da se ne sili gas,ali zaista ima neupotrebljivih vozila,ja sam se uglavnom odlucio za audijevu "ergelu" (volim ovu marku,a i svi su extra za voznju)
Probao sam da igram i sa volanom,ali bolje mi se pokazala tastatura,ipak mi ova igra nije za volan a i imam tastaturu na kojoj povecam brzinu reagovanja,tako da je to ok
Isti problem i kod mene. Na njihovom forumu ima jos njih sa istim problemom http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=23398
Izgleda da je svima zajednicki 64bit Windows. Mislim i da je sa TDU1 bio problem na 64bit Windowsu, nije radio neki patch.
Otkljucao sam trojku za tuning na Ibici, jos uvek sam na lvl 2 na Havajima. Nisam stigao da odvezem RS6 i CLK da ih jos malo doradimo ..
A stvarno steta sto Ferrari tj. skoro svi ti "ekskluzivniji" ne mogu uopste da se doradjuju. Vecini Ferrarija ne mozes ni boju posle da promenis, a kod F430 ne moze nista
BTW CLK nije stock paint - uzeo sam ga polovnog i bio je crn , a cini mi se da sam prespricao i SLS-a ..