Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

ja se samo vozam po ostrvima :) kada mi zafali kesa za neka kola samo odvozam neke trke :)

Ne mogu da verujem da su toliko oskrnavili vrhunski automobil,a mislim na mercedes AMG u testu za A2 i A3 licencu,znaci ispalo je da je taj auto skoro totalno neupotrebljiv,ne mogu da predjem onu *****sku stazu niz brdo,a sve ostale testove sam ladno prosao,cak i sa Viperom za koji se zna da je za**ban za voznju. Medjutim merc je ispao totalno djubre i neupotrebljiv je,lose je izbalansiran,bezi na sve strane,znaci katastrofa (nisam imao problema ni sa 1 autom do sad,cak i oni nesrecni old timeri me nisu mucili toliko) Bas sam se iznervirao i bas je jadno odradjeno

ima li neki tweak za AI? ono, u notepadu i sl?

U drugom delu uopste nema motora? Mislim dvotockasa?

I da li vam kresira igra na Alt+Tab? Probao sam sve narodne verzije i svaka puca,tj iskace Crash report za igru...

Nema motora (makar na Ibizi :)), a meni ne krahira sa alt+tab (ponovonapunjena verzija dok ne stigne oriđinale).

Kratak replay sa Californijom...:cigar:

[YOUTUBE]otOaY1Rj3ME[/YOUTUBE]

Jel moze neko da okaci screenshot mape na kojoj se vidi lokacija dilera polovnih vozila?

Poslednja izmena:
pa na svakom ostrvu imas samo jednog (ili ja jos nisam nasao druge)

Jedan mi je dovoljan. (editovao sa prethodni post) :)

Poslednja izmena:
Stupid me...diler je od samog pocetka oznacen na mapi. :)

U drugom delu uopste nema motora? Mislim dvotockasa?

I da li vam kresira igra na Alt+Tab? Probao sam sve narodne verzije i svaka puca,tj iskace Crash report za igru...

Nema dvotockasa. Inace, meni ne puca igra na alt+tab, doduse ako vi non-stop to radio onda bi mi sigurno pukla.

Ovo će možda nekome trebati

Poslednja izmena:
Falile su mi dve olupine za Bubu, nisam mogao da odolim da ne pogledam :p

Dobila je tuning lvl 3, i moze da razvije 100km/h, a do iste brzine stize za ~4.5sec.

...kada se baci iz aviona :D

Inace ima mega komican zvuk kada se startuje motor i kada se spustaju prozori - koji su nekim cudom kao i kod svih ostalih kola elektricni :D

Prilozi

• TestDrive2_2011_02_16_16_43_02_100.jpg
    TestDrive2_2011_02_16_16_43_02_100.jpg
    469.7 KB · Pregleda: 63
  • TestDrive2_2011_02_16_16_43_44_028.jpg
    TestDrive2_2011_02_16_16_43_44_028.jpg
    521.1 KB · Pregleda: 65
  • TestDrive2_2011_02_16_16_46_29_936.jpg
    TestDrive2_2011_02_16_16_46_29_936.jpg
    224.6 KB · Pregleda: 56
  • TestDrive2_2011_02_16_16_47_26_824.jpg
    TestDrive2_2011_02_16_16_47_26_824.jpg
    455.7 KB · Pregleda: 53
  • TestDrive2_2011_02_16_16_49_41_341.jpg
    TestDrive2_2011_02_16_16_49_41_341.jpg
    358.2 KB · Pregleda: 66
Nema dvotockasa. Inace, meni ne puca igra na alt+tab, doduse ako vi non-stop to radio onda bi mi sigurno pukla.

Ma jok,jednom uradim,prebacim na desktop i posle 5-10 sec se ugasi igra i izbaci Crash Report (mislim bas na TDU2 Crash Report koji hoce da se kaci na dev server da im objasni sta je problem...) Pokrenem opet igru i nadjem se tacno tamo gde sam "izasao"
Naleteo na netu da se Need For Speed team zalio na ovakve bagove ... :D

Izgleda da nema uopste motora...steta...bolje da su motore radili nego one glupave namestaje i sl gluposti... i ona ...pametna... sto se dernja na pocetku trke i kao "dize" dramatizaciju... ko je samo smislio da ga bijem...

Poslednja izmena:
Falile su mi dve olupine za Bubu, nisam mogao da odolim da ne pogledam :p

Dobila je tuning lvl 3, i moze da razvije 100km/h, a do iste brzine stize za ~4.5sec.

...kada se baci iz aviona :D

Inace ima mega komican zvuk kada se startuje motor i kada se spustaju prozori - koji su nekim cudom kao i kod svih ostalih kola elektricni :D

jel su ovo xenoni? :)

bila je ta mapa za ibizu, 2-3 puta, nego jel ima neka mapa takva za havaje... na ibizi sam odavno nasao skoro sve(ostale mi one slike neke da slikam, ali me za to boli...)

bas se puno zalite na onaj CLK 63 AMG black series, ja sam bas juce zavrsio a3 sampionat sa njim, malo zna da bude nezgodan, moras biti budan kad ga vozis ili gines :) medjutim nikako ne mogu da ga "driftujem" stalno se okrenem sa njim... dok recimo sa viperom koga je neko pomenuo da je nezgodan, k'o beba je meni kad se poredi sa benzom... od prve krivine smo se bondovali u predivnom driftu :D cak i kad krene da cima i da gubim kontrolu, jako lako ga vratim.. inace ne gotivim nesto vipera.... ali recimo mnogo mi je laksi on za voznju nego onaj audi r8 pogotovo onaj sa v8 motorom (bez rimovanja) koji na svaki put kad pomislis da stisnes kocnicu odmah bezi van puta ili se okrece(ako pipnes da skrenes)
nezgodan mi je bio i onaj aston martin DB9 volante sa kojim sam presao a4 sampionat, muke zive... planirao da kupim onaj rs6, krenuo u prodavnicu, i svratim usput i kupim astona :D

sad se premisljam sta da kupim za a2 klasu, suzio sam spisak na 6-7 automobila pa razmatram i dalje :D

Za a2 samo 458,it's that simple :D

A sto se tice black mecke extra je,nije laka za voznju ali je uzivanje kad se boris s njom :)

Za a2 samo 458,it's that simple :D

A sto se tice black mecke extra je,nije laka za voznju ali je uzivanje kad se boris s njom :)

a i izgleda extra benzo :)

vozio sam 458, solidan mi u voznji... mada, u top gear-u su je toliko hvalili i kakav je u voznji i kako izgleda... a meni se i ne svidja izgled...
inace u tih "top 6" i utiska koje sam stekao za 20-tak sekundi gledanja informacije o kolima i 2 minuta voznje stavio sam
redom kako sam ih probavao

Spyker C12 Zagato
Benzo McLaren 722s
Ferrari 430 Scuderia Spider
Ferrari 458 Italia
Porsche Turbo (ruf rturbo)
Dodge Viper

trebam posle to malo bolje da uporedim i iztestiram jos pa cu videti koji(ili koje) cu uzeti...

Posle nekog vremena imaš upgrade FRIM-a tako da se suma penje na 10000$. Ne znam tačno kad, ja sam dobio kad sam položio A1 ispit.

ma to je buva :) da te tera da igras dalje :D

auu, ja bas juce kupio jos jednu povecu kucu a nisam ni proslu napunio, sad sam nesto tipa 28 level pa mislio da cu moci prodam,:wall::wall::wall::cuss::crash: imam 10-tak praznih mesta

[YOUTUBE]As9QOpWY8Dw&feature=feedu[/YOUTUBE]

evo ne znam jel bilo, ali slažem se sa review-om u potpunosti

Nazad
Vrh Dno