Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Imamo snage da stignemo i prestignemo Kineze.

Pa od juce su nam pobegli oko 20k, tako da prebacujte sve resurse na HCC!
Doduse, juce ujutru mi je nestalo struje , tako da mi glavni komp nije ni radio, ali je danas sve ok.

Edit: Mislim da je kutija urgirao kod EPS-a da nesto zeznu, jer sam mu za petama :p

Poslednja izmena:
Jel' se može podesiti da BOINC krene sa krckanjem odmah po pokretanju? U leru je nekih 2-3 minuta pre nego što pređe iz Suspend u Running.

Ne, uvek ima taj odlozeni pocetak.

Same here on Windows 7. Mozda treba sacekati par sekundi, ali nema nikakvih cekanja od 2 minuta :trust:

Nisam tačno merio koliko mu treba da se pokrene, ali sigurno nije 5-10 sec. U podešavanjima vidim da nema opcije za ovo. Možda prvo komunicira preko neta sa serverom, pa onda pokreće...nije toliko bitno, ali ako može da se sredi, bilo bi lepo :).

Nisam tačno merio koliko mu treba da se pokrene, ali sigurno nije 5-10 sec. U podešavanjima vidim da nema opcije za ovo. Možda prvo komunicira preko neta sa serverom, pa onda pokreće...nije toliko bitno, ali ako može da se sredi, bilo bi lepo :).

Ma ne uzbudjuj se, nego zar ti uopste gasis komp kad je akcija u toku, treba stici kineze.:) Jel moguce da ga stavis u sleep pa da ne cekas podizanje sistema i inicijalizaciju samog BOINC-a?

ko ugasi komp celava mu keva :p

Hahaha :d. Ma ne gasim nego sam hteo da odvrnem diznu preko 4GHz pa se restartuje dok ne nađem zlatnu sredinu. Sad je ovakvo stanje.

Prilozi

• 4.png
    4.png
    252.8 KB · Pregleda: 48
Evo kako je trenutno kod mene. Naponska je mlaka na dodir :smoke: , tako da ce ostati ovako ako se pokaze stabilno (3495MHz i 1.36v ide gaming stabilno, ali WCG puca posle 4~5h). Fanovi su svi na 100%, a kuciste otvoreno spreda i sa strana :D

attachment.php

Prilozi

• oc_athlon.png
    oc_athlon.png
    87.8 KB · Pregleda: 263
Ja sam se pridruzio timu uoci NG i bio sam negde na 40 mestu, sada sam na 11. PROGRES !

... a ja sam polako poceo da gasim svoje masine :)

Taman sam i ja hteo isto da pitam.
Kod mene za sad rade 3 komada, ali kao sto vidite i nije neki PPD(~2300) :(

Sve više nam beži Team China...bilo je 300, 400, sada 500k razlike. Ne gine nam 4. mesto, ako se nešto ne promeni.

Sve više nam beži Team China...bilo je 300, 400, sada 500k razlike. Ne gine nam 4. mesto, ako se nešto ne promeni.

Pa svaki kinez ima jos desetoro brace i sestara. To je logicno.

Jel jos nekog zeza juce/danas boinc? Ne radi mi uvek na 100%. Iako je sve lepo podeseno.

Ja ne bih znao. Trenutno mi je na box kuleru otkljucani i ocovani 555BE. Temp na leru 45 C :d....tako da se ne usudjujem da pokrenem nesto jace od firefoxa i tv-a:D

Imao sam 6 masina, sada su ostale samo 2 :)
2 QuadCore-a, 1 OctaCore i ostalo DualCore boranija.

Pre par minuta mi puče BOINC. Tražio mi je ponovno prijavljivanje na WCG, user i pass. Hard reset.

Bench team iz Ceske ?

Piše Srbija, ali je zastava pogrešna. Ko zna šta su radili...

ePmxw.png

U čemu je kvaka? Ne mogu da skinem nove WUe.

povecaj WUs per day (additional work buffer) tu je meni stavljeno da napuni WUs za naredna 3 dana

Vrh Dno