Završavajte sa drugim projektima, prijavljeni smo na HCC challenge od 1.februara...
@Sokko: čuvaj se!![]()
Moj radi samo preko dana, nocu ga gasim. Komp je presao u silent mod(case fanovi @7v, TX2 fan @ 50%), pa necu da rizikujem da sprzim nesto, konkretno me muci naponska, jer nema hladnjake, a i protok vazduha je mali. CPU je na ledenih 47C
.
Grafiku pustam povremeno, iz razloga su memorijski cipovi bukvalno vreli kad radim Collatz :smash:
@ M_M
Nisam siguran da su ploce i ostale komponente projektovane da rade pod konstantnim 100% opterecenjem 24/7, pogotovo ne na tako dug period. Razumem rad recimo u idle ili u nekom umerenom loadu, ali full load nikako. Pogotovo sto je u pitanju low-end ploca u mom slucaju.
meni je izgorela plocaso
![]()
Posto si rekao da neke komponente crkavaju cak i kada su pod "normalnim" okolnostima, onda logika kaze da su sanse da neka komponenta crkne pod opterecenjem jos vece.
ma crkla je mojom greskomAli možda bi ti crkla i da nisi radio 24/7 100%? Možda je jednostavno bila neka loša komponenta na ploči... Znaš, i ljudima koji ne krckaju 24/7 100% takođe crkavaju komponente...
Realno, da ne krcka brojeve, krcako bi struju u prazno. Ovako bar nesto korisno radi dok sam ja na poslu u nadi da ce to nekome koristiti jednoga dana... (mada je vrlo moguce da mi razbijamo necije sifre pod okriljem raznoraznih naucnih projekata)
(mada je vrlo moguce da mi razbijamo necije sifre pod okriljem raznoraznih naucnih projekata)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari