Završavajte sa drugim projektima, prijavljeni smo na HCC challenge od 1.februara...
@Sokko: čuvaj se! 🙂
Moj radi samo preko dana, nocu ga gasim. Komp je presao u silent mod 🙂 (case fanovi @7v, TX2 fan @ 50%), pa necu da rizikujem da sprzim nesto, konkretno me muci naponska, jer nema hladnjake, a i protok vazduha je mali. CPU je na ledenih 47C 🙂.
Grafiku pustam povremeno, iz razloga su memorijski cipovi bukvalno vreli kad radim Collatz :smash:
@ M_M
Nisam siguran da su ploce i ostale komponente projektovane da rade pod konstantnim 100% opterecenjem 24/7, pogotovo ne na tako dug period. Razumem rad recimo u idle ili u nekom umerenom loadu, ali full load nikako. Pogotovo sto je u pitanju low-end ploca u mom slucaju.
meni je izgorela ploca 🙂 so 😛
Posto si rekao da neke komponente crkavaju cak i kada su pod "normalnim" okolnostima, onda logika kaze da su sanse da neka komponenta crkne pod opterecenjem jos vece.
ma crkla je mojom greskom 🙂 a tada sam igrao Fallout 3 dok je cpu crunchovao WCG 🙂 otpao jedan enzotech hladnjak sa mosfeta i puf 🙂🙁 Ali možda bi ti crkla i da nisi radio 24/7 100%? Možda je jednostavno bila neka loša komponenta na ploči... Znaš, i ljudima koji ne krckaju 24/7 100% takođe crkavaju komponente...
Realno, da ne krcka brojeve, krcako bi struju u prazno. Ovako bar nesto korisno radi dok sam ja na poslu u nadi da ce to nekome koristiti jednoga dana... (mada je vrlo moguce da mi razbijamo necije sifre pod okriljem raznoraznih naucnih projekata 🙂)
(mada je vrlo moguce da mi razbijamo necije sifre pod okriljem raznoraznih naucnih projekata 🙂)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari