Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Jel' ovo normalno?
http://i.imgur.com/ouvqs.png

Vremena od oko 1.40 su pravljena kada nisam bio kući. Kada sam počeo da radim za kompom, odmah skače na oko 1.5 - 2 sata. Jel' to ok, tolika razlika?
Radi na 4GHz.

Poslednja izmena:
jel ti CPU na 4Ghz

Jeste, i u proseku radi oko 18-20h dnevno (radnim danom oko 16h, a vikendom non-stop). Gulfi sa 12 thread-ova razbija... 12 u paraleli, HCC WU za manje od 2h svaki... mislim da ni solidno klokovani i7-2600k ne moze da ga stigne...

Evo,vratih se i ja u aktziju....:)

I šta ima od toga osim računa za struju? A moguće je i da radi kao administrator računara u nekoj firmi i svuda instalirao WCG, pa ne plaća ništa za razliku od tebe, mene i većine ovde... Lako je trošiti tuđe pare i kititi se tuđim perjem...

Шта има од тога? Има неко своје лично задовољство, и моћи ће да се хвали када се открије нешто везано за то што је радио :)

БТВ ја тренутно стојим, чекам Хипер 212+ па да пустим проц. да ради на 3.6ГХз :)

П.С: мало је чудно писати ћирилицом :)

I šta ima od toga osim računa za struju? A moguće je i da radi kao administrator računara u nekoj firmi i svuda instalirao WCG, pa ne plaća ništa za razliku od tebe, mene i većine ovde... Lako je trošiti tuđe pare i kititi se tuđim perjem...
njegovo je sve :)

Well as for a faster to 200 mil I am already pushing 25000 kw/h a year just for crunching so increasing production from there = an electricity bill from a :devil:

Verovatno ima svoje razloge zasto koristi omanju hidrocentralu :p

Vratio sam se u akciju, sada sa CPUom hladnijim za 7~8C :)

Prilozi

• 3.5GHz_212plus_WCG.png
    3.5GHz_212plus_WCG.png
    236.9 KB · Pregleda: 60
Imam jedno zanimljivo pitanje.
Jel realna snaga procesora ovo sto pise u HWmonitoru?(137w).
Kako uopste oni dolaze do toga?

Mislim da je to samo izvuceno iz neke tabele,da uzima u obzir samo arhitekturu i broj jezgara. Ne deluje mi kao realna kalkulacija,tj,realna je ako proc. radi po fabrickoj specifikaciji.

Ja sam i dalje u autu sa glavnom masinom.
Kako mi se podigne Win, tako ispadne BSOD, nekad neki IRQ nekad neke druge gluposti.
Probao sam sve i svasta, ali nesto i dalje nece.
Tako da ostajem sa laptopom i nekim starim Xeonom :(

Ljudi, pogledajte dnevni grafik :zgran:

:D

Poslednja izmena:
To je samo zato sto je M_M malo usporio, inace ne bi bio prvi. BTW, jos nije kraj dana, mogu se stvari lako okrenuti :D

Zato sam i upecao trenutak ;). Mojih 5 minuta slave u WCGu :eyebrows:.

Generalno, slabo ljudi crunchuju. Uključe se, provrte par hiljada i ćao.

kako ko :)

Čast izuzecima i uskocima ;). Po našoj BENCH tabeli 50% ih je na 0 već dugo vremena.

Ja imam jos dva projekta, od Einstein@home sam odustao jer imaju neki problem pa CUDA ne sljaka pod OSX tako da se sada smenjuju SETI@home i WCG u trenutcima kad ne koristim racunar.Znaci crunchujem i dalje. ;)

Pa ne mozes nikog da kikujes, ipak je ovo volonterski :) (da ne bude zabune, kazem da ne postoji opcija :p)
Ja sam ponovo krenuo da radim sa X4, nakon jedno nedelju dana nekih neobjasnjivih problema.

**** it, taman hteo da pustim Milkyway@home, kad ono grafika ne podrzava Double Precision :smash:. Collatz radim kad stignem :D Collatz mogu da radim na 800MHz za GPU, a kriza zakucava na toj frekvenciji posle 5min. Makar neka korist od kartice :banana:

Poslednja izmena:
Ja sam vratio moj CPu na fabricke vrednosti. I gasim komp kad nisam tu, tako da je to razlog sto ovih dana imam manje poena.

Jbm ti napajanje, prozujalo je :wall:. Prekidam sa crunchovanjem dok ne utvrdim da l' je zaista problem u napajanju i kako se masina drzi pod opterecenjem linx+furmark.

pa kakve vi to komponente imate :)

Corsair ,naravno!

argh, vidim sada, LCP :)

Izgleda da ima problem kada se zagreje. Sad sam ostavio masinu u idle 10-ak minuta, pustio opet da crunchuje cpu+gpu i sad ne zuji, videcemo dokle :)

Nazad
Vrh Dno