Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Ne verujem da je mislio u tom kontekstu. Meni je vise zvucalo kao ironican odgovor da ce doci cheateri i aim botovi i pokvariti mu online dozivljaj.

Pilac je tako i shvatio.. :)

sreca pa do sad nije bilo citera...dajete izjave slicne IW-u od prije neki dan da je jb kriv sto su im igre bile pune citova zadnjih 5god

sreca pa do sad nije bilo citera...dajete izjave slicne IW-u od prije neki dan da je jb kriv sto su im igre bile pune citova zadnjih 5god

Ne vidim kako je moglo da ih bude u onoj najgoroj formi, aim-botovi i ostalo.. sad verovatno moze.

Dali neko zna cemu sluzi PATCH MODE(multiMAN ili GAIA).Kad pokrenem neku igru u patch modu,ne prepoznaje zadnji save(koji sam snimio u normal modu).U cemu je razlika?

znaci sad mogu da se pokrecu backup-ovi sa hdd bez usb dongle-a?! Ako moze moze neki link ili kljucne reci za search za TL posto ne mogu da ga nadjem

pa napisao sam celo uputstvo sa TL foruma... trazi na forumu, ne medju torrentima

Danas sam kod komsije stavio 3.55 kmeaw i radi bez problema. Sve je proslo glatko.

Popodne cu i ja da probam pa javljam :)

Izbacili su 3.56 FW iz $onya :) nikakve nove funkcije, samo security patch. ;)

Koga je svrbelo da igra online sa CFW 3.55, a nije odradio - sada ce da ga prestane :D

Dajem hakerima nedelju dana da naprave custom 3.56 i opet vrate online mogucnosti. Sve dok Sony ne izbaci 3.57, pa tako u krug sa hakerima, jer im nista drugo ne preostaje.

samo nedelju? nisam siguran da ce to tako brzo ici...

Ja verujem da hoce posto su se vec uhodali :)

KaKaRoToKS in action! :) :)

KaKaRoToKS Youness Alaoui
btw, it's easy to find the new keys.. I might write a script for that.. in the meantime: ps3utils/selfdiff 355/*/*/lv1ldr 356/*/*/lv1ldr

Just got home, found the application keys while on the bus, now also pushed to xxxx.xxx/kakaroto/ps3keys enjoy! :)

lv1 and lv2 keys are now pushed to my ps3keys repo.. more coming : http://github.com/kakaroto/ps3keys

isoldr keys are now pushed too.

pup from ps3utils and puppack/pupunpack from ps3tools in github.com/kakaroto can now pack/unpack 3.56 correctly.

Dakle ni 24h nije prioslo, a vec su raskantali novi fw. OK.. raspakovali su ga sad jos samo da vidimo nove implementacije SysCall36 ukoliko je 3.56 poremetio nesto u vezi toga.

Yooyo de reci sta si radio kod komsije na ps3 i jeste probali neke igre?
Nista nisam uspeo juce da pokrenem. Ili puca ili crn ekran.

jel si odradio fix permissions?

Isti problem i kod mene. 100 stvari sam pokusao. Kmeaw + rogero 7.9c maximum koji sam postigao je da mi rade igre sa ext hdda. Na interni ne mogu da iskopiram sa rogerom, a ne mogu ni preko ftp-a. Baca mi errore. Nakon toga sam ubacio multiman, i onda je sve prestalo da radi, samo crn ekran, sta god da se pokrene. Naravno, pomocu multimana sam iskopirao igru na interni disk. Pokusavao sam i fix permitions i onaj lv2 v6 patch, ali nista ne pomaze.
Dakle, najveci problem je sto sa tim rogerom ne uspevam nista da ubacim na int.

I fix permitions, probao i gaya i multiman... Pokusavam sa internog harda.

Nisam imao puno vremena da testiram.. sad cu za vikend da probam. Uglavnom probao sam MotorStorm (backup originalnog diska) i radilo je. Kada mo prvi put pokrenuli multimana 1.13.04 prijavio je da fali lv2 patch. Onda sam to instalirao i vise se nije bunio. Mislim da sam sa rogerom BM ripovao MotorStorm. Posle sam usao u BM, izabrao image, load i bacio me nazad u XBM. Igra se pojavila u meniju i radila je najnormalnije.

Inace, konzola je ona stara debela (mislim da je cechg ili cechc), bio je fw 3.50 i direktno sam ga podigao na cfw 3.55 kmeaw.
Prvo posle cfw sam stavio multiman, rogero i lv2patch-v6.

Poslednja izmena:
ni meni rogero nece da kopira na interni,al zato gaia zavrsava posao sto se toga tice :)

Ljudi jel radi ovaj hack sto ide bez jailbreaka sasvim normalno? Kakvi su utisci? Da li rade DVD i bluray? Jel ima negde neko kratko uputstvo na srpskom za nas sto slabo baratamo sa... khm, khm mislim svetski jezik?

Poslednja izmena:
Ljudi jel radi ovaj hack sto ide bez jailbreaka sasvim normalno? Kakvi su utisci? Da li rade DVD i bluray? Jel ima negde neko kratko uputstvo na srpskom za nas sto slabo baratamo sa... khm, khm mislim svetski jezik?
Radi bez problema sve zasta se ti interesujes

Tesko da ces naci na srpskom ali vidi Iznogood-ov post na strani 48 i kopiraj ga u google translate

ljudi radi li nekom tiger woods 11 sa movi kontrolorima? skinuo sam patch 1.02 ali igra se ne pokrece uopste...

Nazad
Vrh Dno