Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Soccer Scores (FotMob)
by Score Service Ltd

Poslednja izmena:
Možda je bilo već o tome, ako jeste izvinjavam se :)

Kako update-ujete ROM? Recimo trenutno imam MIUI verziju 12.11 i želeo bih da stavim najnoviju. Moram da "formatiram" disk?:p Ili mogu samo da ga propustim kroz neki update?

Jel ima neka aplikacija za monitoring internet protoka koja pokazuje potrosnju internet protoka po aplikacijama - koje aplikacije i koliko trose internet protok?

Koristio sam net counter, a danas sam snimio 3g Watchdog (free) i oni tu funkciju nemaju, a nesto mi srce net cim upalim 3g (po par mb za par minuta) a imam very limited data plan :D

PhoneUsage by Jupiter Apps

^Hvala, sada cu da potrazim.

Da dam par preporuka, kad sam vec tu :)

Za baratanje pdf-om: RepliGo Reader. Meni najbrze radi od svih koje sam probao, ima intuitivan interfejs i za razliku od ostalih podrzava dodavanje commenta (cini mi se da je neko pitao za to), moze da se crta-podvlaci po dokumentu, text se moze selektovati, kopirati...

Za office dokumente: OfficeSuite Pro, za razliku od popularnog doctogo-a, ima boji interfejs i sto je mene izuzetno nerviralo kod doctogo-a, ne ocitava dokument za svaku, i najprostiju operaciju (zumiranje, promena landscape-portrait...) vec sve radi trenutno, a samo otvaranje dokumenata je isto kao kod doctogo-a (jednake brzine-nisam primetio razliku).

Za beleske: Note Everything Pro, ima sve sto treba(text, audio, paint, photo beleske) +super brzi widget za dodavanje tekstualnih i audio beleski (ljudi koji cesto imaju potrebu da nesto zabeleze u mob, ce znati da cene ovaj widget;)

Poslednja izmena:
Jel postoji neki clock widget a da ima brojeve u ovom fazonu?

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    8.9 KB · Pregleda: 82
Ljudi postoji li u FB aplikaciji mogucnostda posaljem nekome privatnu poruku? Kad odem na neciji profil nigde nema da mogu,ili ja ne mogu da nadjem. A mogu na inbox poruke da odgovorim. Hvala unapred

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Jao, da, to sam zaboravio da napomenem :D Imam beautiful widget na home ekranu a sat sa ovakvim brojevima bi stavio na WidgetLocker-u. A ne mogu dva različita skina odjednom da se koriste u beautiful widget, a i ne treba mi ikonica za vremensku prognozu.

Ljudi postoji li u FB aplikaciji mogucnostda posaljem nekome privatnu poruku? Kad odem na neciji profil nigde nema da mogu,ili ja ne mogu da nadjem. A mogu na inbox poruke da odgovorim. Hvala unapred

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Ne možeš sa profila, već iz poruka, kreiraš novu poruku i onda ubaciš primaoca.

Pozdrav!Postiji li program da sherujem gps signal sa telefona na lap top?Hteo bi na lap top da koristim garmin!

Za beleske: Note Everything Pro, ima sve sto treba(text, audio, paint, photo beleske) +super brzi widget za dodavanje tekstualnih i audio beleski (ljudi koji cesto imaju potrebu da nesto zabeleze u mob, ce znati da cene ovaj widget;)

Odlicna, bas sam ovo trazio... jos da si napomenuo da je 'Pro' samo addon i da mi treba i obicna verzija :d Ubi se dok nisam instalirao :)

Sa marketa ;)

A za nas bez kreditne kartice? :D

EDIT: Reseno, zahvaljujem Lozacu.

Poslednja izmena:
Cackam Motorolin Connected player... Blur 'vako-nako...
Pusta liriku dok ide pesma, ima ugradjen soundhound opciju (ne znam da li prethodno treba imati instaliran isti, ja imam). Svidja mi se.

I ja tražim takav program i nikako da nadjem... Najbitnije mi je to da ima "download as mp3". Nešto su blokirali iz google-a koliko sam čitao. Čudno da nijedan program (ove koje sam probao) nema da odradiš "paste" url-a sa youtube-a nego moraš da tražiš po njihovom engine-u.

@Ragnarok

Imas PM ;)

Dajte i meni Pm za internet prodaju za app, zanima me da li kupujemo na istim mestima :) Hvala.

Nazad
Vrh Dno