pa i ti si jako pametan pa si turio gtx 460 na budjavi dual core,pa se jos bunis sto ti sve neradi kako treba,a i win 7 je bolje optimizovan za quad procesore
najj je napisao(la):A nije ti palo napamet da je mozda problem u win7 zasto bi nvidia napravila drajvere da rade na xp a ne win7
Nema logike
@ Sindapa i ti si jako pametan pa si turio gtx 460 na budjavi dual core,pa se jos bunis sto ti sve neradi kako treba,a i win 7 je bolje optimizovan za quad procesore
ok.neka gresim,mozda si u pravu.i sta sada?sta ces sada da radis?koje je tvoje resenje problema,po tebi.a resenje mora da postoji?????Ajde prvo nauci kako rade aplikacije i kako iskoriscavaju threadove procesora, a ne sta je win7 i za sta sluzi.
Meni je sve palo na pamet ali nije u sistemu jer dx10 i dx11 igre rade odlicno. Cak i posle reinstala sistema i njegovog savrsenog odrzavanja.Problem je u drajverima, kao sto rekoh endless puta do sada.
@ Sinda
Pa nije GTX 460 ne znam sta(svemirski brod), pa da ne moze da ga isprati dual kor procesor.
Ako mislis da je do toga, onda je ovaj Gpu totalno Felermi i promasaj.
Pre cu da kupim 6850, nego da menjam celokupnu platformu zbog Gtx 460.
nema to veze sa procesorom, ovde je problem druge prirode.
@Gdin_M
da li se problem javlja samo na W7/32, ili i na 64 bit?
@ Sinda
Pa nije GTX 460 ne znam sta(svemirski brod), pa da ne moze da ga isprati dual kor procesor.
Ako mislis da je do toga, onda je ovaj Gpu totalno Felermi i promasaj.
Pre cu da kupim 6850, nego da menjam celokupnu platformu zbog Gtx 460.
nema to veze sa procesorom, ovde je problem druge prirode.
@Gdin_M
da li se problem javlja samo na W7/32, ili i na 64 bit?
najj je napisao(la):Ako je tako onda cekajte nove 3xx.xx drivere.
Znaci deset stranica rasprave jesu li drajveri problem ili nisu, a ustvari nvidia je vec sama priznala da je problem u drajverima![]()
Drajveri su isti kao i prethodni samo je razlika jer imaju podrsku za gtx560.![]()
Pa procitaj na sajtu nevidije sta kaze sta dolazi sa njima. Da resava problem low gpu usage-a mislim da bi stajalo debelim slovima.
Nvidija uglavnom izbaci "modovane" stare drajvere da bi se podrzali novi proizvod cim izadje. Isto tako je izaslo i za gtx570, stari drajveri samo modovani da podrzavaju taj model.![]()
Nista nekosta da probas![]()
Pa izlaze zbog GTX 560 Ti ali to neznaci da nije bas nista poboljsano pogotovu sto se radi o istom cipuNe kosta se pise.
A sto se tice probanja, ako nisi skapirao kako i zasto izlaze drajveri sta da ti radim.![]()
Gdin_M zalis da kazes da su moji testovi na razlicitim frekvencijama CPU-a koji pokazuju pad GPU usage-a srazmerno padom frekvencije procesora uzaludni?
To sto vecina ljudi nezna o cemu prica i ocekuje da mi budjavi AMD ili core2duo na 3Ghz radi kao i7 samo pokazuje njihovo neznanje......
ukucavanjem ATI low GPU usage takodje ces naci zilion postova... koji isto konkretno nista ne oslikavaju realno i AMD da primeti tako veliki propust Fermia prvi bi napravio spektakal na sajtovima gde ima uticaj (a takvih sajtova zasigurno ima dosta)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari