Šta je novo?

NBA 2K11

Izgubio sam od smrdljivog Toronta 107:100, znaci ostecen sam za NAJMANJE 20 poena... Bar 5 puta je prosla lopta kroz telo/ruku mog igraca... ali bar 5 puta... Bargnani sutira, a jos nije ni primio loptu?! Galinari i Fields promasaju otvorene trojke? 3 promasena zicera? Toronto sa 2 promasaja u 4/4?!

treba mi pomoc. Imam problema sa replayom secka na svakih 3 sekunde to jest kao da trzne i tako na tri sekunde nemoze da se gleda uopste normalno.uvodna spica sa jordanom isto trza na svake 2-3 sekunde.
dal neko ima isti problem i dal postoji resenje za njega.
hvala puno

da sam znao da je ovako lepo igrati sa Niksima,ne bih se mucio i igrao sa budjavim Denverom...

Ja ti kazem. :)
Kod mene je jedina dilema ko da mi bude u top 12...

PG: Felton - Douglas
SG: Azabuike - Fields - Walker - Mason - Rautins
SF: Chandler - Gallinari - Williams
PF: Stoudemire - Randolph
C: Turiaf - Curry - Mozgov

Nemam dileme na PGu i PFu... Sad 3 treba da izbacim... Otpada Mozgov na centru (znaci na toj poziciji ostaju Turiaf i Curry, tako da je i to reseno), i otpada Rautins kod bekova... Znaci treba da izbacim jednog od:

Azabuike - Cesto se desi da na 5 meceva postigne 6-10 poena, ali onda eksplodira pa da 30+... Vec 2 puta se desilo da me je spasao sa svojih 42 jednom, a drugi put 39 poena... Dobar trojkas.
Fields - ODLICAN trojkas, sa njim prosecno sutiram trojke 60-70%, obicno sutnem negde 5/7, recimo na proslom mecu sam 7/12... Sa njim sam postigao najvise poena sa 1 igracem, 48 (protiv NOHa).
Walker - Dobar trojkas, jako dobar za prodore i zakucavanja...
Mason - Ok trojkas, ali rekao bih najslabija karika trenutno, iako mi je prirastao za srce :)
Chandler - Malo sam ga forsirao, ali sad kad sam naucio sut sa njim pokazao se kao super igrac. Trojke, prodori, zakucavanja, skokovi, banane...
Gallinari - Veliki potencijal, ali ne extra suter (kao Fields recimo), ali uglavnom ne promasuje kad je bas sam. Dobar za zakucavanja i skokove.
Williams - Super trojkas (u Fieldsovom rangu), ok je za zakucavanja...

Jos cu razmisliti, a vi (pogotovo vi koji igrate sa Nju Jorkom) dajte neke predloge. :)

Je l' se desava nekome da kad neki igrac udari bananu i pri tom ne smecuje loptu nego je samo ''poklopi'', lopta ode skroz na drugi kraj terena? Ovo mi se desilo par puta do sad...

@king james
kada je poklopi Yao,odleti 200 metara :)

@el barto

ja sam malo trejdovao

bez Okura ne igram,kao i bez Monte Ellisa

Felton,Ellis,Galinari,Amare,Okur prva petorka

igram na 3 minuta,tako da manje menjam...

smorilo bi me kada bih igrao na 12...

Ja igram na 10min. Glupo je igrati na 3 minuta, ako primis 2 trojke pukao si...

bez Okura ne igram,kao i bez Monte Ellisa

I meni Elis strašno "leži". Danas se uželim malo basketa, posle dužeg vremena, novi rosteri, nova "oprema", itd, te počnem sa mojim omiljenim Memfisom 4x5 min., trejdujem Mejoa, Alena i Randolfa za Elisa, Lija i Udoha, prva utakmica protiv Atlante, dobijem ih sa dva razlike posle produžetka. Baš sam se oduševio kako mi je sve izgledalo dobro. Druga utakmica protiv Dalasa, u redu, bolji su, spreman sam na poraz. Na poluvremenu 2 razlike za njih. Sve super, imao sam malo sreće, oni malo mašili...ma baš sam se oduševio. Posle dva minuta treće četvrtine sam isključio igru da je više nikad ne zaigram. Dalas je imao šut 7-7 od čega su tri lopte prošle KROZ ruke mojih igrača. Novicki šutira, skočim savršenu odbranu, lopta proleti kroz Gasolovu šaku i, naravno, bez koske. U sledećem njihovom napadu lopta dolazi do Novickog, okrenut leđima košu, Li ga čuva, udvajam ga sa Gejom i pritiskam kao divljak oduzimanje lopte ili da ga, makar, faulira. Čitave tri-četiri sekunde je Novicki okrenut leđima košu, pimplajući loptu, sa Gejom ispred njega koji maje kao blesav, ali ni ruku ni loptu da dodirne iz bar deset pokušaja. Na kraju se okreće u fejdaut šut, skočim i sa Gejom i, gle čuda, ruka opet prolazi kroz loptu kako ne bi omela postizanje koša. Kad na to dodam deset mojih šuteva od kojih su tri-četiri iz ulaza/prolaza/polaganja sa razdaljine od 1,5cm i lopta koja se ili odbija od nevidljive prepreke na sred koša ili jedva dolazi do prvog obruča...
Biće bolje da nastavim da lutam Nju Vegasom i da štedim živce ne igrajući ovo...

Ja sad kako igram na superstar - ocaj... Znaci Minestota me dere (doduse 5 razlike vode), moji ladno promasuju zicere i slobodne suteve, i slicne baljezgarije... Ajde kad se desi protiv ekipe kao sto je Boston (od koga sam izgubio 30ak razlike), pa jos i da razumem, ali protiv raspale Minestore ili Toronta... Strasno...

kako vam nije smor da igrate na all-star ili superstar???

ja sportove odjednom na najteze,pa dok ne naucim,ne odustajem...

kako vam nije smor da igrate na all-star ili superstar???

ja sportove odjednom na najteze,pa dok ne naucim,ne odustajem...

Sačuvao sam sejv od asocijacije koju sam malopre pomenuo, odigrao svega jednu jedinu četvrtinu da bih imao screenove onoga što mi se enormno često dešava u TOJ utakmici, pa sad da te pitam i ovo:
- Kako naučiti igrača da digne ruke u skoku, kako mu igrači manji za glavu ipo ne bi skidali loptu sa face (slika 1)??
- Kako sprečiti loptu da prolazi kroz ruke, kako bih mogao da igram odbranu?? (slika 2 i 3, pogoci bez koske)

Naravno, ovo su sarkastična pitanja, jer u nekim utakmicama asocijacije apsolutno nema veze kakav si igrač, igra ti na užasno iritirajući način ne dozvoljava da pobediš, ma šta god da radiš...

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    199.4 KB · Pregleda: 32
  • 02.jpg
    02.jpg
    166.6 KB · Pregleda: 32
  • 03.jpg
    03.jpg
    134.3 KB · Pregleda: 34
Pa da, ali igras na default slajderima, jel tako? Aj iskreno reci...
Ja sam na superstar sa def slajderima odvalio Boston sa Orlandom 30ak razlike, pa kad sam prebacio na sim, sam morao da se vratim na allstar.

@nasty

sve si u pravu...kada potpisu da dobijaju,nema sanse ni 20 da vodis,opet ce da stignu i pobede...

@el barto

koje slajdere da promenim pa da mi bude sim??
P.S. iskreno ne znam sta su slajderi...

Tamo gde biras tezinu, ispod ces isto imati nesto da biras. E tu izaberi "simulation". Videces da je MNOGO teze.

Ma, ja sam resio da batalim asocijaciju dok ne izadje 2K12, pa ne mogu vise da trpim periode kad nista ne mogu pogoditi i ono sto NastyB kaze, kad ti AI jednostavno ne dozvoljava da pobedis. Vecinu utakmica koje sam izgubio do sad, izgubio sam na totalno bizaran nacin...To mi zestoko ide na zivce, kao i to sto ne postoji charge, uopste faulova i igri ima jako malo, veliki minus zbog toga.

@anarki1302

Po tvojim postovima ja bih rek'o da ti igras na pro/rookie ne na HoF :D

e,ovo je vec zanimljivije...
mase oni,masim ja,svaki napad mora polako da se gradi,a jok oni da pune 5 napada zaredom dok ja ne mogu da ubodem...

posteno,jeste teze,ali mnogo zanimljivije

Da, da... Meni se desavalo da mi za 5-6min srokaju 20 poena, a ja dam 3-4... videces... Jedino ne znam kako ce biti sto se tice tih serija ako igras na 3min... mozda nece biti tako drasticne.

@King

nikada nisam igrao sport na lakse,uvek na najteze pa makar kidao zivce i punili me 100 razlike... :)

ali kako leti ova Alenova trojka,kao metak... :)

Poslednja izmena:
@el barto

koja je fora suta sa ovim chandlerom i feltonom,ne mogu nista da ubodem...
ovaj fields puca kao lud

Ne znam za Feltona, ja sam njim dobro dajem (desilo mi se jednom da sam dao 3 trojke za redom i to je jedna bila sa prilicne udaljenosti), a ja sa Chandlerom imam isto problem prilikom suta. Dosta masi, mada mi je sad bio povredjen pa sam za to vreme vezbao sa njim i bolje mi ide... Ali ga najvise koristim za zakucavanja jer je tu lud. Uspem da fintiram u sut i zaletim pa ce biti ili kos, ili kos+faul, jako, jako retko samo faul (ili nista)...
A za Fieldsa ti kazem - JAKO dobar igrac... Ko ti je u prvih 12 u ekipi?

samo onaj curry i mozgov su izmene,sve ostalo standard...

krenuo sam novu na 6 minuta

felton,fields,galinari,amare,turiaf...

sa chandlerom samo zakucavanje,jednu ne moze drugacije da ubaci,felton skoro pa isti,ubode po neku...

Kako mislis "samo curry i mozgov su izmene,sve ostalo standard"? Imas prvu petorku, i imas jos 7 rezervnih igraca... Ostaju jos 3 igraca koja "ne idu" na utakmice - koja su ta 3? Kod mene su to Rautins, Stoudemire i Azabuike (ova 2 zbog povrede), ali kad se oni vrate ja ne znam koga da "izbacim". Verovatno cu Masona i Mozgova, ali videcu jos.

mason dobro sutira,tj. odgovara mi
rautinsa sam izbacio...
ne idu mi curry i mozgov,mada sam sada curry-a vratio a izbacio wiliamsa...

Pa da, dobro je da si vratio Currya, zato sto je jako dobar pod kosem + dobar skakac, a i ne tesko je igrati bez rezervnog centra. Williams je extra trojkas. Ja sam sa njim sutirao u jednoj cetvrtini 5/5 jedared... A i u stvarnosti kida (pre par dana je sutirao 7/8)... Ali ok, ne odgovaraju nam svima jednako... Koji skor imas?

Iako sam obećao sebi da više nikad neću igrati ovu igru, nešto mi nije dalo mira, pa danas počeh novu asocijaciju sa Memfisom i izgleda da sam "ubo" pravu kombinaciju koja mi odgovara. A izmenio sam šest igrača (slika 1). Za sada tri prilično ubedljive pobede, Smit i Gasol caruju u odbrani. Protiv Dalasa sam čuvao JEDINO Novickog i nikog više i čim sam ga "pritiskao" igračem kojeg ja vodim (Smit ili Gasol), ostali se nisu najbolje snalazili. Isto to sam i protiv Minesote, igrača kojeg vodim sam "flasterisao" na Kevinu Lovu, jedino je Bizli malo pokušavao trojkama, ali bez mnogo uspeha.
Jeste da i dalje ima "duhovitih" situacija sa prolaženjem kroz ruke/šake mojih igrača, ali ni približno kao što se dešavalo prošli put. Ali sledeći su mi Lejkersi, pa će opet biti nerviranja...

Prilozi

• nba2k11 2011-01-19 01-11-40-63.jpg
    nba2k11 2011-01-19 01-11-40-63.jpg
    134 KB · Pregleda: 49
  • nba2k11 2011-01-19 01-11-52-16.jpg
    nba2k11 2011-01-19 01-11-52-16.jpg
    135.2 KB · Pregleda: 40
Pa da, dobro je da si vratio Currya, zato sto je jako dobar pod kosem + dobar skakac, a i ne tesko je igrati bez rezervnog centra. Williams je extra trojkas. Ja sam sa njim sutirao u jednoj cetvrtini 5/5 jedared... A i u stvarnosti kida (pre par dana je sutirao 7/8)... Ali ok, ne odgovaraju nam svima jednako... Koji skor imas?

skor mi je 0:0,juce sam se inzervirao i prekinuo,sada cu ponovo da pocnem...

Draftovao me Portland u MyPlayer modu. Merkala me Oklahoma, no srecom me nisu trejdovali, pored Duranta nikad ne bih zaigrao :d Sad imam 4 utakmice one letnje lige, i kad to zavrsim krece sezona?

Da, ali ces se pakleno smoriti na te 4 tekme. :d
Mene je draftovao prokleti New Orleans... A bili su zainteresovani Klipersi i Indiana... Bilo bi strava da me je LAC draftovao, al ***...

Zanima me kakvo je iskustvo sa online igranjem? Ako moze neka ocena :) Lag i sveopsti ugodjaj. Hvala!

Za PC nema poente uzimati original jer je online očajan, na prvom faulu izbacuje network problem i tu prestaje igra.

Vrh Dno