Ja ti kazem.

Kod mene je jedina dilema ko da mi bude u top 12...
PG: Felton - Douglas
SG: Azabuike - Fields - Walker - Mason - Rautins
SF: Chandler - Gallinari - Williams
PF: Stoudemire - Randolph
C: Turiaf - Curry - Mozgov
Nemam dileme na PGu i PFu... Sad 3 treba da izbacim... Otpada Mozgov na centru (znaci na toj poziciji ostaju Turiaf i Curry, tako da je i to reseno), i otpada Rautins kod bekova... Znaci treba da izbacim jednog od:
Azabuike - Cesto se desi da na 5 meceva postigne 6-10 poena, ali onda eksplodira pa da 30+... Vec 2 puta se desilo da me je spasao sa svojih 42 jednom, a drugi put 39 poena... Dobar trojkas.
Fields - ODLICAN trojkas, sa njim prosecno sutiram trojke 60-70%, obicno sutnem negde 5/7, recimo na proslom mecu sam 7/12... Sa njim sam postigao najvise poena sa 1 igracem, 48 (protiv NOHa).
Walker - Dobar trojkas, jako dobar za prodore i zakucavanja...
Mason - Ok trojkas, ali rekao bih najslabija karika trenutno, iako mi je prirastao za srce

Chandler - Malo sam ga forsirao, ali sad kad sam naucio sut sa njim pokazao se kao super igrac. Trojke, prodori, zakucavanja, skokovi, banane...
Gallinari - Veliki potencijal, ali ne extra suter (kao Fields recimo), ali uglavnom ne promasuje kad je bas sam. Dobar za zakucavanja i skokove.
Williams - Super trojkas (u Fieldsovom rangu), ok je za zakucavanja...
Jos cu razmisliti, a vi (pogotovo vi koji igrate sa Nju Jorkom) dajte neke predloge.