Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

burn burn yes ya gonna burn :d burn k moj,nemoj lupati,ja nista ne vidim,mozda to zavisi od osvetljenja,ako se nazire to.

hvala za games,juce sam gledao ovu prvu i bila je ''skupa'' :smoke:

inace,imate mnogo widget-a,appsa i tema na mysamsungwave.com, ja sam sinoc skinuo jedno 50 mb:smoke:

@vkozomar
Na ovom forumu nema "search in this topic" opcija, tako da moram da kucam "*travel*" zato shto je neko pisao "we-travel" a neko "wetravel" a neko "vetravel" pa nije u post stavio i s8500 pa mi onda nadje milion tema sa "travel", a mrzi me da trazim stranu po stranu.
A ti ako necesh da pomognesh ne morash da %*$#% tako da me lepo iskuliraj.

A za igre sam naleteo kao i ovo za plavi ekran pa sam hteo da podelim.

@HSVstoned
Lupam?
Pa ljudi to svaili i oko 35%+ ljudi ima taj probelm. Mogu da nadjem i link.

Vi ste prsli.

Poslednja izmena:
prsli smo zato sto ne vidimo to sto si ti naveo ? :)

prodaj wave pa lepo lagano po ajfon 3g ;)

ok,daj link bas da vidim,precesljao sam pola web-a o wave i dalje citam,nigde to nisam nasao..

Evo link da ne bude da lupam
http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=2988.0

Sushtina je u tome shto necu da gubim vreme ako ne moram kada vec neko hoce/moze/voljan/ima da postuje link. A ako niko ne postuje, potrazicu.
Inache search je za neke stvari neupotrebljiv na ovom forumu tako da moze slobodno da stave opciju "search in this topic".

A shto se tiche lenjosti i trazenja onda je ovaj ceo forum/sajt totalno ne upotrebljiv zato shto sve shto ima ovde ima vec po internetu. Tako da shto bi neko neshto pitao/prichao ovde kada vec ima na net-u...

uglavom necu da se raspravljam, ako necesh da pomognesh niko te ne tera nego produzi dalje a ne da mi pametujesh ovde

prsli smo zato sto ne vidimo to sto si ti naveo ? :)

prodaj wave pa lepo lagano po ajfon 3g ;)

ok,daj link bas da vidim,precesljao sam pola web-a o wave i dalje citam,nigde to nisam nasao..

Rekao sam da ste prsli zato shto sam neshto napisao a ti si rekao da lupetam jer ti to nikad nisi video.
Shto znachi ako ti za neshto ne znash a neko drugi napishe neshto shto ti ne znash on automatski lupeta.

a ne da mi pametujesh ovde

Nije to pametovanje nego sagledavanje tvojih karakternih osobina, tvoja elementarno nepostovanje necijeg iskustva i bahato ponasanje se provlaci kroz dosta postova, dam ti podatak za gps status i kako da namestis da radi we travel i tebe opet mrzi da malo procitas i ti opet hoces da ti neko servira i najbolje da ti neko " remote odradi " da se ti ne bi cimao ...
Ovo jeste mesto za raspravu ali nije mesto " gde drzimo decu za ruke i vodimo ih kroz zivot "

dakle,ti si napisao nesto za sta niko od nas nikad nije cuo,niko od nas ne vidi to sto si ti napisao,taj problem sa ekranom , i ti si onda u pravu ? :)

teach brate smaras mnogo,tezak si u pm.

prodaj talas :)

Poslednja izmena:
Teach, iskuliraj ovu temu stvarno, jedino si ti ovde nesto drke

svacije misljenje treba da se cuje,svako ko izvali neku dobru/losu karakteristiku telefona il i bade treba bas ovde da pise :)

sve korisne info,korisni linkovi su za ovu temu ali teach je ocigledno pop...eo sto je kupio wave,iz nekih njegovih razloga. Ok,svako ima svoje neke kriterijume,prodaj brate to lepo pa predji na neki ajfon ili android,nemam nista protiv :) i iskuliraj ovu temu

svakim postom samo iznosis hejt prema wave-u,jedino onaj link za igre sto dao,to je za respect :)

wow izvinite shto sam vam "ispljuvao" wave :)
ajde kuliram :)

that's the wave I like it :d

Poslednja izmena:
crkni teach :d

The brightness settings affects much and it's a normal thing to happen to all AMOLED displays.

Nekako sam Skinuo Ndrive for Spain na 1.2 fw telefon, nasao sam link na sajtu MySamsungforum-u i posto " normalno " ne mogu da licenciram uspeo sam da pokrenem u offline rezimu. Mogu da kazem da sam funkcionisanjem i podesavanjima sasvim zadovoljan. Ndrive izgleda odlicno na ovom telefonu i pokretanje same aplikacije je red velicine 5 sekundi !!!

Podesavanja ima dosta, meniji su pregledni i odlicni ima sve kao Garmin ili IGO i nimalo ne zaostaje BAR sto se ovog dela tice. Poslao sam Pismo Ndrive da vidim kada bismo mogli da dobijemo mape Srbije posto vidim na njihovom sajtu da je EasternEurope 50 eura i obuhvata ovaj region balkanskih zemalja KOJE NAMA U SUSTINI nisu potrebne.
Cim dobijem odgovor predlazem im da nam RECIMO obezbede mapu Srbije po cenama od 18 Eura ( sto bih rado sada platio ) posto vidim da toliko kostaju Ostale Evropske velike drzave.

Ndrive izgleda svetski i samo treba da navalimo na pisanija i peticije za mapu

dakle,ti si napisao nesto za sta niko od nas nikad nije cuo,niko od nas ne vidi to sto si ti napisao,taj problem sa ekranom , i ti si onda u pravu ? :)

teach brate smaras mnogo,tezak si u pm.

prodaj talas :)

Evo,vidi se i kod mene. Verovatno i ja izmisljam,... :)

Mislim,kapiram ja da cho'ek smara sa hejtom :), i da si se zaljubio u svoj fon i da mislish da je najbolji na svetu,al' molim vas,nemojte samo da se pretvorite u Apple-ovce broj dva...

Uostalom ne kapiram dramljenje oko toga, Svaki displej ima burn in...probaj na desktop monitoru da ostavish npr. Firefox upaljen sat-dva,ili stavi taskbar na auto hide pa ces da vidish... Samo,to nestane posle nekog vremena,nije trajno kao na plazmi na primer...

jel sam ja rekao da to ne postoji inace? :)

ma da,ja zam zaljubljen.. malo fali ali svestan sam mana i ogranicenja ali mrzim kad neko po svaku cenu hoce da basa hejt bez ikakvog razloga.

uostalom kao sto si i rekao,burnin' :D je prisutan i na plazmama i monitorima,da je ovo nesto kriticno bilo bi bar 100 YT klipova i jedno 100000 tema na netu :)

kod mene nema a ni glasanje na onom sajtu ne opravdava teach-a :)

i to samo na plavoj boji :)

i sad si se jos ti nasao pametan da nekoga nazivas novim appleovcima,tu bas treba da budes retardirani snob,ja bih sutra uzeo huawei xxz npr kad bi izasao i bio kompletniji i kvalitetniji od talasa.
:p

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Imam problem,mob sam kupio u Telenoru.OS je Bada 1.0 ,saad kad je izasao BAda 1.2 hteo sam da uradim update moba preko KIES-a ali KIES mi kaze da ne mogu da uradim update moba.
Da li je to do toga sto sam dekodirao mob ili nesto drugo?

Model Name : GT-S8500
Current Version : S8500XXJF7/S8500OXFJF7

Kaze This device's version cannot be updated.

Kako si dekodirao telefon? Nosio u servis (ili odradio sam, svejedno) da ti otkljucaju za sve mreze?
Ako jesi onda jeste do toga, evo i ja cekam da neko konkretno napise da li je odradio update na otkljucavanom fonu i kako :)

Imam problem,mob sam kupio u Telenoru.OS je Bada 1.0 ,saad kad je izasao BAda 1.2 hteo sam da uradim update moba preko KIES-a ali KIES mi kaze da ne mogu da uradim update moba.
Da li je to do toga sto sam dekodirao mob ili nesto drugo?

Model Name : GT-S8500
Current Version : S8500XXJF7/S8500OXFJF7

Kaze This device's version cannot be updated.

Kako si dekodirao telefon? Nosio u servis (ili odradio sam, svejedno) da ti otkljucaju za sve mreze?
Ako jesi onda jeste do toga, evo i ja cekam da neko konkretno napise da li je odradio update na otkljucavanom fonu i kako :)

Mora da se prevari kies, a to moze da se odradi preko registry pacher-a:

1) Skinete Kies verziju Kies_1.5.3.10093_31_1:
http://www.filecrop.com/Kies-1.5.1.html

2) Skinete kies registry patcher:
http://www.mediafire.com/?8c8gycdcs7apzbo

3) Sa upaljenim Kies-om i telefonom prikljuchenim da ga je kies prepoznao, startujete kies registry patcher i kucate:

- Enable spoof: TRUE
- Spoof product code stavite na: MSR (ako sluchajno ovo ne radi a ne vidim zashto ne bi, imate i ove kodove za srbiju "PMN, SMO, TSR, TOP")
- Spoof software revision as: S8500XXJF8/S8500OXFJG3

I onda kliknete na write registry

4) Vratite se u Kies i idete na firmware upgrade

Enjoy :)

Hehe hvala, nego jel si i ti odradio ovo ili .. ?
Vidis, nisam nalazio ovaj registrypatcher, zgodna stvarcica. Resenja koja sam nalazio bila su da rucno menjas reg samo nisam znao tacno koje vrednosti se menjaju pa nisam hteo da isprobavam. Ovo cu da probam kasnije najverovatnije. Ovaj kies sam vec skinuo, jos patcher pa da probam.
Jos jedno pitanje samo, da li je stvarno tacno da u browseru sada (sa badom 1.2) NIJE moguce uvuci adress bar? To je stvarno bezveze, zauzima nepotrebno prostor...

evo bro pa proceni sam :)

[YOUTUBE]_s4tC2NrBs8[/YOUTUBE]

Predhodno sam fleshovao telefon multiloaderom i koristio xxjid dok nije izashla officialna xxjl2 preko kies-a.
Pa sam nachinom koji sam opisao gore prevario kies i stavio mi je officialnu xxjl2 ver.
Ne mozesh nishta da zeznesh. A i ako sluchajno neshto krene naopako uvek mozesh da fleshujesh telefon opet sa multilo0aderom.

U browseru se sam uvuche adress bar ali onaj meni dole pri dnu ekrana se ne uvlachi kao shto se uvlachio pre 1.2 bade

reci ti meni teach jel si primetio neke promene u trajanju baterije ?

Kod mene baterija osetno duze traje, cini mi se da kod 1.02. fw jednostavno prikaz nije bio odgovarajuci stanju baterije kad vidim sad koliko traje. Cak bih se usudio da kazem da je 1 dan duze trajanje ovako sacometrijski.

Kod mene baterija osetno duze traje, cini mi se da kod 1.02. fw jednostavno prikaz nije bio odgovarajuci stanju baterije kad vidim sad koliko traje. Cak bih se usudio da kazem da je 1 dan duze trajanje ovako sacometrijski.

Mozda manipulise OS sam sa onim CP\AP modovima. Ja sam isprobavao razlike izmedju modova i razlika u trajanju baterije je drasticna.

jel sam ja rekao da to ne postoji inace? :)

Pa ne znam kako bih ovo nazvao. Al' ok,ako ti kazesh da nisi....:d:D

uostalom kao sto si i rekao,burnin' :D je prisutan i na plazmama i monitorima,da je ovo nesto kriticno bilo bi bar 100 YT klipova i jedno 100000 tema na netu :)

Samo ostaje da se vidi da li je ovde u pitanju nepovratan proces kao na plazmi ili nije.
***,nova tehnologija,nema bash nekih povratnih informacija. Mada,postoje neke indicije da je stvar trajna. Videcemo...
i to samo na plavoj boji :)

Vidi se i na sivoj,bar kod mene,i to vise nego na plavoj. Verovatno zavisi od teme i od toga koje su boje te staticne slike...

i sad si se jos ti nasao pametan da nekoga nazivas novim appleovcima,tu bas treba da budes retardirani snob,ja bih sutra uzeo huawei xxz npr kad bi izasao i bio kompletniji i kvalitetniji od talasa.
:p

Hteo sam da kazem da mi ide na zivce kad se lupa kontra po svaku cenu...

Nazad
Vrh Dno