Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

ljudi,kako da instaliram na fon aplikacije i widgete koje skinem na komp? skidam sa samsung wave foruma mnogo korisne stvarcice ali ne znam kako da ih instaliram na fon,a apps sa samsung apps znam,to ide sve auto preko kies-a.

Aplikacije ne znam, nisam skidao van Samsung Apps-a, ali widgete koje skines sa onog foruma jednostavno prekopiras na telefon i pokrenes na telefonu instalaciju. Pretpostavljam da je ista procedura i za aplikacije.

Budala. Cekam 1.2, pa mi ono bilo dosadno... hteo sam da zeznem kies da mi da ovaj srpski fw, ali mi nije poslo za rukom...

Jel ima neko kome KIES nudi update, ali da ga jos nije uradio. Zanima me sta kaze koja vam je trenutna vezija, tj ovo me zanima samo za telefone kupljene u srbiji, ako moze?

znaci treba mi ovako nesto, sta vam kies kaze?
meni je S8500XIJI1/S8500ITVJI1

Pa oficialni 1.2 za kod nas je izashao vec, ima par dana..
Ver xxjl2

Samo te ne razumem kako si chekao 1.2 a hteo si da zeznesh kies da ti da srpski fw lol o_O

to sam i uradio,jedino mi bilo logicno,napravio samo poseban golder widgets zbog preglednosti :)

Pa oficialni 1.2 za kod nas je izashao vec, ima par dana..
Ver xxjl2

Samo te ne razumem kako si chekao 1.2 a hteo si da zeznesh kies da ti da srpski fw lol o_O

ja imam italijanski telefon. XIJI1 ko sto sam napisao gore. Za mene jos nema bada 1.2.
kad bude bada 1.2, opet ce biti italijanski i necu imati srpski. Ponadao sam se da je moguce zeznuti kies da mi italijansku verziju pregazi ovom srpskom i da u istom trosku dobijem i 1.2 i srpski. No kolko mi deluje posle malo kopanja to ne moze jednostavno, tj mora multiloaderom.

Jel moze neko da me konkretno posavetuje sta da uradim, a da ne brickujem fon? danas me je fest iznerivralo ovo sa kamerom, al sam opet voljan da se igram |))

Meni nece da se nakaci na server, tj. loguje...

skinuo sa standard tastaturom...i vrnuo se na modovani 2.2.2

Nemam palringa u games and more. Samo sam ga pregazio novijom verzijom. Izgleda odlicno, bas za wave i ovu rezoluciju. Nije isto koja se varijata downloaduje, sve su razlicite. Sa one slike koju si okacio sam probao sve redom. Nikako ne terati .jar. Na kraju sam instalirao varijantu direktno sa telefona za standard mobile keyboard.

edit: dodao slike

20110117130331.jpg

20110117130301.jpg

Poslednja izmena:
e na kojem podesavanju drzite osvetljenje displeja? :) ja na 8

Kako mogu da testiram gps? Poshto izgeda da nece uopshte da mi pohvata satelite?
I ako moze neko da ispishe kako se koristi we-travel
ty

A da malo provedes vremena citajuci postove koji su ranije ispisani ?
S obzirom da si clan bar jos jednog foruma koji se bavi istom tematikom mogao bi i tamo da procitas arhivu ;)

I ja na 4. Ukoliko imas crne refresh linije ili nenormalno crne delove ekrana na manjem osvetljenju... to ne treba tako da izgleda. Ja sam imao to ******, pisao sam ovde o tome.

U da da na 4, cak sam i na 3 drzao bez problema, ne vidim potrebu za onolikim bljestanjem na 8mici :s

Nije tesko probati, radi s gmaps lepo. Probacu danas :)

Evo zanimljive stvari, naime izgleda da popravlja GPS prijem, mada je tesko probati kad nema valjane navigacije ali kombinacija sa GPS Statusom i We travelom bi mozda dala neki bolji rezultat.

Probao?

btw stavio sam wetravel sa nashim mapama ali nije hteo da mi uhvati signal ni na ostalim aplikacijama.. chekao sam po 10min, mada sam ga 'hvata' u autu koji se kretao pa mozda zbog toga nije htelo jbmi li ga nikad nisam koristio pre.. aj probacu danas napolju skepe ;p

Probao?

btw stavio sam wetravel sa nashim mapama ali nije hteo da mi uhvati signal ni na ostalim aplikacijama.. chekao sam po 10min, mada sam ga 'hvata' u autu koji se kretao pa mozda zbog toga nije htelo jbmi li ga nikad nisam koristio pre.. aj probacu danas napolju skepe ;p

MORAS !!! prvo pokrenuti GPS STATUS i klikom na ikonu sa 3 tacke odaberi START GPS i sacekaj da on " lock-uje " satelite ZATIM pokreni WeTravel ... pa javi rezultate

I nisam probao ovaj " Pimp GPS " posto se vec jednom zaxxxeabh i kameru sredih, citam iskustva pa cu videti prvo backup da odradim pa onda test. ALi posto je primetan dosta dugacak prvi fix kod Wave verujem da cu za vikend testirati.

Poslednja izmena:
Back up? Svabe?
huh nisam ovo nista razumeo

Moja greska, nisam video tvoj link ... mislio sam nesto sa 1.2 doslo novo.

e na kojem podesavanju drzite osvetljenje displeja? :) ja na 8

I ja na 4. Ukoliko imas crne refresh linije ili nenormalno crne delove ekrana na manjem osvetljenju... to ne treba tako da izgleda. Ja sam imao to ******, pisao sam ovde o tome.

U da da na 4, cak sam i na 3 drzao bez problema, ne vidim potrebu za onolikim bljestanjem na 8mici :s

Ja na 10... od prvog dana :D:D:D

nemam nikakve probleme sa ekranom i cim sam otpakovao fon stavio sam na 8 a sinoc sam se dvoumio oko 8 ili 10 :D
moze i 4 naravno ali to je kod kad bi i7 procesor drzao na 2ghz :d

Ajde sada lepo kucajte *#0*# i idete na "3" tj na plavo i vidite da li vam se nazire gore na ekranu ikonica za karticu i onaj zvuchnik za profil i ostalo
"super amoled" ^^ burns xD

koja je poenta svega ovoga? :)

i na 2 drzis.. ne verujem ti :D

wtf?
Mislim stvarno, sta sa ovim? Oboji naravno ceo ekran u plavo i to je to, provera ekrana, kakvo naziranje?

btw zamolio bih da ako je neko radio upgrade "skidanog" telefona preko kiesa, cackanjem po registriju istog, napise kako?

Pa fora je u tome shto se na tom plavom ekranu ako pogledash skroz gore pri vrhu ekrana.. nazire se i vidi ikonica za memory card, profil ikonica, signal ikonica..
Tako da ljudi kazu da super amoled gori malo po malo jer se ono vidi
:)

Lepo sam napisao i prvi put tako da ne morate odma wtf fore ako neshto nije lepo napisano ili ako niste razumeli ;)

Pa fora je u tome shto se na tom plavom ekranu ako pogledash skroz gore pri vrhu ekrana.. nazire se i vidi ikonica za memory card, profil ikonica, signal ikonica..
Tako da ljudi kazu da super amoled gori malo po malo jer se ono vidi
:)

Lepo sam napisao i prvi put tako da ne morate odma wtf fore ako neshto nije lepo napisano ili ako niste razumeli ;)

Ne vidi se nista ;)
Mozda je do primerka a mozda i treba da radi vise od 20 dana :) Ne stvarno, nisam do sada nigde video takvu informaciju. Da ima mana wave, ima, al ne mora sad bas da trazimo dlaku u jajetu...

Moze neko da stavi link od serbian maps za we-travel i da kaze gde treba da se ubace?

Ljudska lenjost stvarno nema granica, mislim potrudio si se da nadjes igrice kojih nema u aps store-u ali se nisi dovoljno potrudio da nadjes mape ?? Ti bi izgleda " okrunjen " kukuruz ?

Nazad
Vrh Dno