- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 229
evo bro pa proceni sam
[YOUTUBE]_s4tC2NrBs8[/YOUTUBE]
nije mi jasno kako je sklonio onaj donji bar i dobio te dve ^ strelice, prošišao sam internet settings i nema nigde
evo bro pa proceni sam
[YOUTUBE]_s4tC2NrBs8[/YOUTUBE]
nego sve vise razmisljam da predjem i ja na famoznu badu 1.2
nego smara me to sto nisam probao one hd krekovane igrice,nova,modern combat itd
cekam rane juarnje casove da ne bi bilo problema sa konekcijom..
da razjasnimo-telefon iz telenora,bada 1.0.2,dakle ako predjem na 1.2 nece mi se obrisati slike,muzika,klipovi,aplikacije[igre widgeti,teme itd] i kontakti iz imenika ? i ostace mi makedonska cirilica i latinica sa kvacicama ? nemojte da se ispalim![]()
mami me bada 1.2 jer su ljudi kao zadovoljni,baterija je bolja,brzi je malo a i pojavljuju se aplikacije koje ne mogu na 1.0.2 da instaliram.
ako neko sad lupa kontru po svaku cenu to si ti,brate R_o_n_i_n.
a zasto? pa jer hoces sad kao da me spustis,e pa nece moci :laugh:
napisao da nikad nisam ni procitao ni cuo za to,misleci na WAVE, pre nego sto sam se bacio na prelazak na t'nor i kupovinu sam pregledao x klipova na YT, procitao sve review-e i precesljao sve forume,a 8 meseci ili vise je talas prisutan na trzistu,pa bar sada svako moze da iznese bilo kakav problem na YT ili forum neki.
ja nemam burnin' ni na jednoj boji a pogledaj glasanje na onom forumu,veceina nema ili ima slabo izrazeno[mada ja mislim ta to imaju oni koji su drzali brightness na 10] i da nije nista strasno.
Dobro,i? Ne kapiram shta hoces da kazesh? Da samo ti znash kako se koristi Google?
Mora da se prevari kies, a to moze da se odradi preko registry pacher-a:
1) Skinete Kies verziju Kies_1.5.3.10093_31_1:
http://www.filecrop.com/Kies-1.5.1.html
2) Skinete kies registry patcher:
http://www.mediafire.com/?8c8gycdcs7apzbo
3) Sa upaljenim Kies-om i telefonom prikljuchenim da ga je kies prepoznao, startujete kies registry patcher i kucate:
- Enable spoof: TRUE
- Spoof product code stavite na: MSR (ako sluchajno ovo ne radi a ne vidim zashto ne bi, imate i ove kodove za srbiju "PMN, SMO, TSR, TOP")
- Spoof software revision as: S8500XXJF8/S8500OXFJG3
I onda kliknete na write registry
4) Vratite se u Kies i idete na firmware upgrade
Enjoy![]()
lemi_ns je napisao(la):Evo resenja za one kojima kies izbacuje da se ne moze nadograditi njihova verzija FW (nije isto kao "vec je NAJNOVIJA verzija" pa da zato ne mozete nadograditi). Jedno privremeno resenje sam napisao prije nekoliko postova, ali mana tog resenja je sto morate imati mnogo stariji kies i sto za svaki update bi morali praviti promjene u regeditu. Posto se ja razumijem u kompjutere i tehniku uopste "bacio" sam se na istrazivanje i pronalazenje trajnog resenja.
Zakljucci su sledeci, nije problem nijedna verzija kies-a, na svakoj je isto (sto se ovoga tice) nego je problem PRODUCT CODE!!! Naime ako tel. niste kupili preko operatera u Srbiji imacete uvjek problem sa update-om, jer i flesovanjem i zvanicnim update se NE MIJENJA product code (on je valjda fabricki stavljen od samsunga ili ga uvoznici stavljaju), iako flesovanjem vi stavite taj code za Srbiju (uglavnom MSR), iako "varanjem" preko regedita vi stavite code za Srbiju, nakon obavljene nadogradnje on ostaje isti kao i ranije, nebitno da li stavite u pre-configuration MSR!!!
Prvo da napomenem da sam ja ovo probao na svom telefonu i uspjesno odradio bez ikakvih problema i probao na svim verzijama kies-a, i da postoji upozorenje za ovaj postupak jer ako nesto pogresno uradite mozete zeznuti tel.
1. Na tel. kucate sledeci kod *#197328640#, pa 8 (Common), pa 7 (SERVICE Configuration), pa 2 (DIAG SERVICE Config), pa 2 (USB DM/CP);
Slika
2. Spojite tel. na komp. opcija Kies;
3. Pocinje da instalira Qualcomm (prilikom instalacije idite na opciju da instalira iz foldera kojeg skinete odavde http://www.4shared.com/file/mLyoLcRK/qualcomm_cdma_technologies_msm.html)
E ja sam svoj zeznuoinstalirao je Qualcomm automatski a nije samsung drivere i sada nema konekciju sa compom.Postojili obrnuti način da ubaci se orginalni samsungov usb driver da bi se vratio na staro.bada 1.0 s8500xxjf7 hvala na pomoći ako je ima
![]()
nego sve vise razmisljam da predjem i ja na famoznu badu 1.2
nego smara me to sto nisam probao one hd krekovane igrice,nova,modern combat itd
cekam rane juarnje casove da ne bi bilo problema sa konekcijom..
da razjasnimo-telefon iz telenora,bada 1.0.2,dakle ako predjem na 1.2 nece mi se obrisati slike,muzika,klipovi,aplikacije[igre widgeti,teme itd] i kontakti iz imenika ? i ostace mi makedonska cirilica i latinica sa kvacicama ? nemojte da se ispalim
mami me bada 1.2 jer su ljudi kao zadovoljni,baterija je bolja,brzi je malo a i pojavljuju se aplikacije koje ne mogu na 1.0.2 da instaliram.
Uh,bre.:wall: Vidi,ja sam probao,kod mene se vidi,nisam jedini,i po meni je to sasvim dovoljno da se toj pojavi pokloni paznja. Mozda nije nista bitno,ali ako se ispostavi da se to desava zbog same prirode upotrebljene tehnologije,onda je itekako bitna tema za razmisljanje.
Mislim,niko ne kaze (ili bar niko normalan)da su plazme sr@nje zbog pojave burn in-a,ali to je nesto o cemu itekako treba voditi racuna kad se ista koristi.
Tako i sa SAMOLEDOM...treba biti svestan da mozda postoji problem,i voditi racuna. Ja prvi kazem da je Wave odlican telefon i da je SAMOLED najbolji ekran na trzistu,ali to ne znaci da cu da se pravim blesav i da ignorisem nesto sto vidim sopstvenim ocima
:wave:
uspesan upgrade na badu 1.2 ,)
sve je ostalo sacuvano,nisam vadio memorijsku karticu,bukvalno je sve ostalo isto,aplikacije,jezici,igrice,imenik,poruke.. jedino njima treba 1-2 da se oporave,tj inbox da prikaze kontakte,do 2 min stoje brojevi.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari