Ima ga i kod mene... ***, 7 meseci drzanja na maximalnih 10 je ostavilo svoj danak!Uh,bre.:wall: Vidi,ja sam probao,kod mene se vidi,nisam jedini,i po meni je to sasvim dovoljno da se toj pojavi pokloni paznja. Mozda nije nista bitno,ali ako se ispostavi da se to desava zbog same prirode upotrebljene tehnologije,onda je itekako bitna tema za razmisljanje.
Mislim,niko ne kaze (ili bar niko normalan)da su plazme sr@nje zbog pojave burn in-a,ali to je nesto o cemu itekako treba voditi racuna kad se ista koristi.
Tako i sa SAMOLEDOM...treba biti svestan da mozda postoji problem,i voditi racuna. Ja prvi kazem da je Wave odlican telefon i da je SAMOLED najbolji ekran na trzistu,ali to ne znaci da cu da se pravim blesav i da ignorisem nesto sto vidim sopstvenim ocima
prva srpska aplikacija koliko sam ja upoznat
i to za 1.2 .
zadovoljan sam upgrade-om,wi fi cu proveriti kad odem u centara baterija mi deluje bas jaca,do sada sa gazenjem 2-3 dana,ali bas nisam dao mira talasu,sad ocekujem onih famoznih 5 dana
![]()
nego onaj swype[ono za pisanje,ako se ovako zove] nisam probao jer nisam nasao tj aktivirao :trust:
moze pomoc oko toga![]()
Da li je neko odavde iz Beograda??
Ako neko moze da uradi update na BADA 1.2 platicu !!
Sad je AP Uart defaultni mod. Verovatno je to jedan od razloga sto baterija duze traje...
PA STA I AKO PLATIM NEKOME DA TO ODRADI. TI IMAS NEKE PROBLEME ??
Culi smo te i prvi put...
Type in this code:
*#197328640#
Then select option:
[8] Common
And then:
[8] DVFS Configuration
Here you can select options from 1-5 with clocks from 100MHz up to 800MHz. When you select dynamic (option [5]), the phone is working with dynamic CPU speed from 100MHz up to 1GHz.
Default is option [5] DYNAMIC LEVEL in case if you want to set it back to default.
To my surprise it was pretty usable even at 100MHz though the slowdown was noticeable in menus which weren't as smooth as before. At 200MHz its already much smoother.
Makes me wonder if this helps to increase battery perfromance...
lepo je sve ovo ali zasto bi neko cackao cpu clock,mislim aj na kompu ali na telefonu..malo mi rizicno deluje sve to
pa cek i ja sam cackao native samsug flash kamere, pa je ista prestala da radi |))))
Mislim da ne kapiras sta taj "famozni" VIP termin znaci i podrazumeva...care pravi si vip...:smackbum:
Dear Customer,
At this moment we have no prediction to release the Software NDrive in your region.
Cumprimentos / Best Regards
NDrive Support
besplatan NDrive sa spanskog apps store-a ! ,) :smoke: :banana:
skidajte,300 mb,verovatno ce nam znaciti,ima i Engleski jezik.
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=000000042822&listYN=Y
Nece vam znaciti nista ??? Ne mozes otkljucati posto je za spansko podrucje ?? Gde je link za Ndrive za Srbiju ??
Pa navodno stoji da moze i tim putem da se sredi ndrive, ja imam spoofovan italy ndrive i austriju, hrvatsku, madjarsku, grcku i bugarsku sam probao, samo da nam srede jos contrast srbiju , a ostavio sam im link za download... pa bude uskoro nadam se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari