Šta je novo?

Samsung Nexus S (Nexus Two)

preko oglasa novi se prodaju za 400e sa sve 2 god garancije, kapiram da su od operatera
u ostatku evrope ga ima u prodavnici za manje od 450-500e
ako u evropi najmanja cena bude bila 650e koliko ce biti kod nas?

onda na to dodaj sto polovan-kao-nov mozes da nadjes za 350e, pa je razlika onda vise nego velika

I dalje ne vidim kako je 650 - 450 = 300? :D
To su sve pretpostavke. Isto tako se i SGS prodavao za velike pare kad se pojavio pa je cena pala. Da sad ne bi tupili dalje u prazno, onaj ko bude video neki benefit od Nexusa koji ne nudi SGS, dace 200 EUR vise kao sto je neko bio dovoljno spreman da pljune 700 - 1200 EUR za iPhone 4. A da li zasta vredi cu ti reci kad mi padne shaka :)

To nije ni 200e. BestBuy će prodavati Nexus S za 400e (kad se preračuna), ja svoj SGS koji ima garanciju do 2013-e sigurno mogu da prodam za 350 sa memorijskom karticom od 8 GB, tako da je doplata veoma mala za ono što se dobija

a ne dobija se bas puno....
taman tih 50e razlike za trud... :/

oko 500...ko i DHD sto ce uskoro

Ovde treba da se pojavi za bozic bice na t mobilu samo za sad... Otici cu prodavnicu da ga cekiram kad se pojavi al mi nesto deluje veliko.. A na ugovor nece biti vishe od 200 dol e sad...

"apparently"
a plus je review na gizmodo sajtu, koji su još od ranije poznati kao apple's best friend

možda bi bilo da sam ikad i upalio kameru da snimim neki klip :)

nakon jednog dana korišćenja, poređenje sa SGS
-Nexus S ima mnogo bolju izradu, kompaktniji je, mnogo bolje leži u ruci, deluje ozbiljnije
-ekran manje vuče na plavo, takođe mi izgleda slika prirodnije nego na SGS (iako SGS ima fenomenalnu sliku)
-2.3 Android je odličan, deluje fluidnije nego SGS 2.2 sa Voodoo lagfixom
-nema Gorilla Glass, ko zna kako će to da se pokaže u praksi
-manji minus, kad vam stigne sms, ekran se ne upali ni na sekund
-fali integracija sa FB kao kod SGS, mora da se skida FB aplikacija, uključi sync, i treba više vremena da se joinuju vaši regularni GMail/Exchange/Outlook kontakti sa FB kontaktima

ako nekog nešto zanima, neka pita

nakon jednog dana korišćenja, poređenje sa SGS
-Nexus S ima mnogo bolju izradu, kompaktniji je, mnogo bolje leži u ruci, deluje ozbiljnije
-ekran manje vuče na plavo, takođe mi izgleda slika prirodnije nego na SGS (iako SGS ima fenomenalnu sliku)
-2.3 Android je odličan, deluje fluidnije nego SGS 2.2 sa Voodoo lagfixom
-nema Gorilla Glass, ko zna kako će to da se pokaže u praksi
-manji minus, kad vam stigne sms, ekran se ne upali ni na sekund
-fali integracija sa FB kao kod SGS, mora da se skida FB aplikacija, uključi sync, i treba više vremena da se joinuju vaši regularni GMail/Exchange/Outlook kontakti sa FB kontaktima

ako nekog nešto zanima, neka pita

Gde si ga uzeo, koliko si ga platio?

Sve u svemu kako ti se cini u poredjenju sa SGS, vredi li prodavati SGS i kupovati NS? Mene malo odvlaci sto nema HD snimanje...

Pitanja u pozitivnom smislu:

- koliko kvalitet izrade moze da bude bolji ako je opet u pitanju plastika?
- ekran manje vuce na plavo u direktnom poredjenju jedan do drugog?
- da li fotoaparat ili kamera mogu da uhvate to vucenje na plavo ako se stave dva telefona jedan pored drugog. Pitam jer mi se ekran ni u jednom trenutku nije ucinio da vuce na plavo na SGS.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

vuce na plavo dok se ne stavi voodoo(color fix)

Lag fix, color fix...ima nešto na njemu da radi? :d

znao sam

(by pesimista)

Vrh Dno