Šta je novo?

Samsung Nexus S (Nexus Two)

meni je fon lepši od Galaxy S koji imam, a portu 2.3 sa Nexusa S na Galaxy S i ne očekujem, zbog različite memorije.

Ako budem uspeo da nabavim telefon iz USA, definitivno ću prodati svoj SGS

XDA će na ovaj ili onaj način uspeti da portuje, ili na osnovu SDK napravi novi 2.3 ROM.
Ipak više od 10 miliona SGS-ova širom sveta nije mala stvar...

attachment.php

potvrdjeno da cemo i mi dobiti gingerbread....za nekih pola god -.-

Nema nista od toga nov SGS 2 ce imati 2.3. koja bi budala kupila nov model sa istim sw-om, sve je to biznis.

nah, ne verujem da ce samsung uskoro prodati 10ak miliona jednog telefona...koliko god bio dobar.
i btw, ja mislio da sam ovo postovao u galaxy s threadu...sta radi ovde ffs :)

attachment.php

potvrdjeno da cemo i mi dobiti gingerbread....za nekih pola god -.-

Ne verujem da će se uopšte cimati da ga izbace u junu, ne vidim svrhu toga (mislim jeste da je tako htc obećavao za heroa pola godine, ali ipak ovo je high end telefon).

Alo, ljudi, XDA!!!

Vi sad kao svi držite fabričke rom-ve, i niko ne sme da ubaci "skuvani", zbog garancije...

Ma ajde...uostalom, dokazano je da su većina "skuvanih" bolja rešenja od fabričkih Samsung-ovih...Pa, tu je i Cyanogen...

Ja nemam problema sa kuvanim romovima pošto sam ih uvek i koristio (a i ovako nemam garanciju).

ma dobro, custom romovi, al nekima znaci da li ce zvanicno izaci ili ne :)
mislim, koliko ima ljudi koji se boje i izbegavaju custom romove? ^^

Ko se plaši, neka uzme nokiu, za nju nema mnogo custom rom-ova :)

a kako ce da iskrive slcd? postoji zakrivljen digitajzer?

to je da bi telefon imao prirodnije boje xD

znaci nasi uvoznici ce mu nabiti cenu na ~800e, sto se ne isplati nikako kada za upola manju cenu mogu da uzmu 95% isti telefon...da je cena ~500e kao u US bilo bi ok, ovako...

pitanje za korisnike SGS, kakve su to razlike izmedju ovog novog nexusa i galaxija, ja ne vidim nesto..?

pa....

nexus s

nfc cip
nema microsd slot
drugacija je interna od gs
ekran je malo zakrivljen, ali je i dalje samoled
ima led flash

i u sustini to je to...sve ostalo je isto

pa po tome navedenom stvarno bi mi prelazak sa sgs na nexus s bio totalna besmislica...

Takođe NS nema radio i ne snima 720p video, i na nekim tržištima neće imati samoled već sclcd.

sclcd...pa da kosta i 400e ne bih ga uzeo, to ce u rusiji biti ogroman - ovom telefonu

pa po tome navedenom stvarno bi mi prelazak sa sgs na nexus s bio totalna besmislica...
teško da je redovan apdejt os-a (sgs je official froyo dobio pre 3 nedelje) i drugačija interna memorija (nije potrebno odmah staviti lagfix na telefon kao što svi vlasnici sgs-a rade jer je bez njega jedva upotrebljiv) besmislica..

nije stvar u drugoj internoj memoriji, nego u extenziji koju samsung koristi...
svejedno, pojavio se jpu rom za gs pre par dana koji otkanja lag i jezivo je brz...tako da kako god se okrene nebitno koja je memorija.
lepo je dobijati odmah najnoviji update, ali s obzirom da se port toga pojavi kroz par dana treba se zapitati vredi li to i memorija ovoliku razliku u novcu

svejedno, pojavio se jpu rom za gs pre par dana koji otkanja lag i jezivo je brz...tako da kako god se okrene nebitno koja je memorija.
lepo je dobijati odmah najnoviji update, ali s obzirom da se port toga pojavi kroz par dana treba se zapitati vredi li to i memorija ovoliku razliku u novcu

Ne vredi...

Zavisi o kolikom novcu pricamo. 720p hack ce sigurno izaci kao sto je izasao za prvi Nexus.
LED blic je nesto sto mi jako fali na SGS-u. Lagfix me ne nervira jer znam kako da ga resim.

Update softvera ima svoju vrednost. Jedno je port i budzevina, drugo je kada to dodje direkt od Googla. Recimo, ja sam prvi dobio Froyo jer je Nexus bio prvi na listi za update, sve preko OTA, lepo i bez problema a tek pre 3 nedelje oficijelno isto to od Samsunga i to znate i sami kako...

Memorijski slot jeste nedostatak i nije jasno zasto su ga izbacili. Takodje bi bilo bezveze da ne ide sa SAMOLED-om.

Poslednja izmena:
Vrh Dno