![]()
potvrdjeno da cemo i mi dobiti gingerbread....za nekih pola god -.-
Ja nemam problema sa kuvanim romovima pošto sam ih uvek i koristio (a i ovako nemam garanciju).
Voleo bih da si u pravu, ali nisi, još uvek...O tome i pričam, pa već ima port za HD2, biće i za SGS uskoro...
teško da je redovan apdejt os-a (sgs je official froyo dobio pre 3 nedelje) i drugačija interna memorija (nije potrebno odmah staviti lagfix na telefon kao što svi vlasnici sgs-a rade jer je bez njega jedva upotrebljiv) besmislica..pa po tome navedenom stvarno bi mi prelazak sa sgs na nexus s bio totalna besmislica...
nije stvar u drugoj internoj memoriji, nego u extenziji koju samsung koristi...
svejedno, pojavio se jpu rom za gs pre par dana koji otkanja lag i jezivo je brz...tako da kako god se okrene nebitno koja je memorija.
lepo je dobijati odmah najnoviji update, ali s obzirom da se port toga pojavi kroz par dana treba se zapitati vredi li to i memorija ovoliku razliku u novcu
nije stvar u drugoj internoj memoriji, nego u extenziji koju samsung koristi...
svejedno, pojavio se jpu rom za gs pre par dana koji otkanja lag i jezivo je brz...tako da kako god se okrene nebitno koja je memorija.
lepo je dobijati odmah najnoviji update, ali s obzirom da se port toga pojavi kroz par dana treba se zapitati vredi li to i memorija ovoliku razliku u novcu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari