- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
@Neky, na prethodnoj strani sam stavio preporuke za stabilne i brze ROM-ove. Takodje, u istom postu je i Radio Switcher koji je odlican. Radio flashuje za 1min. Pa pogledaj.
Par minuta, svakako ne 20.
Ja sam sada stavio CM6.1 stable. Morao sam da stavim BC kernel (bio modifikovani Ezetery). No wipe. Videćemo šta će biti...
Testiram nešto pa sam se vratio na 6.0. Inače, uvek koristim LP. Koji kernel si stavio? Link?
Stavio sam oc710-32A-cm-2.6.34.5-signed
http://www.mediafire.com/?u8j11g2emvypr4w
I osetna je razlika u brzini, ako ti ne odgovara samo flesujes ponovo
bc-6.1.0-ebi1-signed koji ide uz Cyanogen
Sto se tice scroll-a nije bas potpuno gladak ali je skroz ok. Setanje po meniju, izmedju ekrana i slicno je bez lag-a, drawler je brz
Kakvi problemi? Nisam nista primetio do sada... jel stetno mozda po procesor na duzi vremenski period?
Inace sa SetCPU sam namestio 710 on demand i 350MHz kada je displej ugasen, ispod toga koci mp3...
Tako da nije stalno na 710MHz nego samo kada mu treba
Inače ovaj scroll je na CM6.0 skroz smooth, isto sam primetio da i u default browser-u CM6.0 nekako bolje radi (možda subjektivno mišljenje) i zbog toga sam se vratio na CM6.0...
Elem, jedno pitanje: U Androidu 1.5 sam prilikom zvanja (ekran za "biranje broja") mogao da pretrazujem kontakte tako sto bih u numerisku tastaturu ukucao "pet" (tj. numericki ekvivalent) i dobio bih izfiltrirane kontakte. Ovoga po defaultu nema na CM6.1.
Jel moguce to nekako dobiti?
To je ujedno i jedina stvar koja mi nedostaje sada...
Elem, jedno pitanje: U Androidu 1.5 sam prilikom zvanja (ekran za "biranje broja") mogao da pretrazujem kontakte tako sto bih u numerisku tastaturu ukucao "pet" (tj. numericki ekvivalent) i dobio bih izfiltrirane kontakte. Ovoga po defaultu nema na CM6.1.
Jel moguce to nekako dobiti?
To je ujedno i jedina stvar koja mi nedostaje sada...
Jedan offtopic
Da li neko zna gde ima da se kupi maska za magic, posto je moja puna ogrebotina? Nasao sam samo na jednom sajtu ali ta radnja je u Novom Sadu i skupa je oko 25e dok je na ebay-u 10$. Ili ako neko ima brickovan magic sa ocuvanom maskom pa da mi proda samo masku.
Nije loš Youllu, čini mi se da je i brži od DialeOne-a, pre se pokrene.
http://www.baterije-za-mobilni.com/categories/Maske-za-mobilne-telefone/Komplet-Kucista,Oplate/HTC/
ko je pitao za maske, evo sajta!
Hm...
Jel moguce birati iz kojih google kategorija hocu da mi prikazuje kontakte?
Znam da ima view gde se "shaltaju" kategorije...
Ali u ovom glavnom addressbook view-u mi prikazuje SVE google kontakte? (dovoljno mi je i samo "my contacts")
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari