Druze, ako ti treba original ROM koji se dobijao SA MAGICOM, idi na htc.com, izaberi cesku republiku, i tu uzmi htc magic VODAFONE... Tu ces naci jedan rom, originalni fabricki 1.5 bez sense ui.... eto.. pozz
inace, rom koji trazis je > RUU_Sapphire_HTC_Europe_2.16.401.6_Vodafone_CZ_release_signed_NoDriver.exe
meni je iskreno Sparko 1.4.1 extra, i stabilan, i brz i ima super animacijeinstalirao sam i 1.5 ali baguje mi i koci pa ga vratio na 1.4.1
Rogers 2.1 official Stock + Root (ako mu nije potreban A2SD)
ili
CleanMagic 4.0.3 (Baza mu je Rogers, pa je dodato par stvari, ukljucujuci A2SD)
Baziran je na CM 6.1, sto mi je automatski veliki minus za taj ROM. Nema Sense, za koga smatram da je i proslavio Android telefone. OC-ovan je, sto mi je bespotrebno.
Ako nekome treba 2.2, preporucujem poslednji stabilan CM 6.1.
Ako je nekome potreban 2.1, onda vec gore navedeno. Na tome cu se ja zadrzati makar do 2.3 ili do zvanicne verzije 2.2/2.3, ako je bude bilo.
Pa imas zvanicnu verziju 2.2
Jedino sto je rooted.
Ne znam sta se tripujes, ja imam 32b ali sam video dosta dobrih i stabilnih romova za 32a.
Inace izasao je i vodafonov 2.2
A sve sto mi se svidjalo u sensu sam nasao i ovako, nesto cak i bolje..
Baziran je na CM 6.1, sto mi je automatski veliki minus za taj ROM. Nema Sense, za koga smatram da je i proslavio Android telefone. OC-ovan je, sto mi je bespotrebno.
Ako nekome treba 2.2, preporucujem poslednji stabilan CM 6.1.
Ako je nekome potreban 2.1, onda vec gore navedeno. Na tome cu se ja zadrzati makar do 2.3 ili do zvanicne verzije 2.2/2.3, ako je bude bilo.
pa iskreno meni nedostatak sensa i nije nesto veliki gubitak, u pitanju su ukusi ipak.
Prvo sam jurio samo Sense romove, a onda sam se navukao na Cyanogen, ima svoje prednosti
Meni je Cyanogen ekstra, sto se tice featura, ali mi je previse spor za magic. Kada budem uzeo neki jaci fon, onda cu da opalim Cyanogen na njega.
Ajde me molim te posavetuj šta da instaliram na moj Magic (32A, 1.33.xxxx SPL, 3.22 radio Cyanogen 6.1 je na njemu). Menjanje radija/SPLa nije problem. Treba mi BRZ ROM, dodatke ću sam da instaliram.
sending 'radio' (21376KB) ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari