bata87
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.03.2010
- Poena
- 229
Gde to može da se kupi droid 2?
Isto tamo gde i iPhone4 :d
inace Milestone II se tek pusta u prodaju u Evropi (mislim da se cena krece (ce se kretati) oko 500eur za sim free model)
Gde to može da se kupi droid 2?
^ali nije ovde lista najboljih ODNOSA cene/mogucnosti, nego najboljih smartfonova, sto automatski umanjuje znacaj ceni kao jednoj od stavki...gledaju se uopsteno specifikacije(mogucnosti) telefona...
zato kazem, manite subjetkvine stavove, ja npr, koji nikad ne bih za (te pare) kupio iPhone4, prizanejm da je u top3,ako ne u top2 smartfona po specifikaciji i po broju prodanih modela i sve to u kompletu....
odnos onog sto pruza i cene je visestruko gori nego kod wave-a,ali to ga ne cini losijim telefonom, samo je losiji odnos :I
Upravo tako... ovo nije izbor za bestbuy telefon, vec NAJBOLJI. Hardversko-softverski.^ali nije ovde lista najboljih ODNOSA cene/mogucnosti, nego najboljih smartfonova, sto automatski umanjuje znacaj ceni kao jednoj od stavki...gledaju se uopsteno specifikacije(mogucnosti) telefona...
zato kazem, manite subjetkvine stavove, ja npr, koji nikad ne bih za (te pare) kupio iPhone4, prizanejm da je u top3,ako ne u top2 smartfona po specifikaciji i po broju prodanih modela i sve to u kompletu....
odnos onog sto pruza i cene je visestruko gori nego kod wave-a,ali to ga ne cini losijim telefonom, samo je losiji odnos :I
aha...a reci mi koje su to vece specifikacije i mogucnosti na strani ovih gore telefona, pa wave-a nema...jedino sto mozes da mi spomenes je to da su njihovi OS-ovi duze u opticaju te imaju siru lepezu aplikacija, ali i to ce se vremenom promeniti, inace, po specifikacijama...Wave je rame uz rame sa svim ovim telefonima, a od pojedinih je i hardware-ski mocniji...tako da je morao da se nadje medju istima...
aj zdravo
![]()
Ljudi Bada i nije napravljena da konkurise Android-u ...
pa to je to onda..s obzirom da su android i OS number 1 and 2 na marketu, bada koja nije konkurent i telefon sa badom, automatski nije konkurent...zato i nije na listi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari