^ super, napravi na Nvidiji i okaci temu da vidimo![]()
ovaj widescreen gaming izgleda stvarno impresivno... i ja razmisljam o ovakom nekakvom setup-u ali se jos dvoumim da li ovo da sklepam ili da idem na 42" tv pa da ga koristim kao glavni monitor.. naime ja vec imam jedan viewsonic vx2433mw na kojem mi dosta debelo deluje ova postranicna ivica.. kad bi dodao jos 2 komada cini mi se da bi bilo previse odvojeni jedan od drugog.. vidim da si ti to resio donekle preklapanjem ivica sto nije lose uopste.. mozes li mi reci koliko je sirok taj side edge na monitorima? da uporedim sa mojim.. i jos jedan info mi treba a to je kolika ti je sirina stola tj koju radnu povrsinu zahtevaju 3 ovakva monitora (dosta sam ogranicen)? meni bi najvise trebalo zbog simulacija voznji.. nekako me fps sa 3 monitora odvraca..kakav je tvoj dozivljaj ? vozio bi iRacing, F2010 i mozda LFS.
pozdrav!
Za ovo je keva Samsung P2450H 3 kom, ram mu je idealan. Za to treba oko 70.000 ili 47-48 ako imas vec 1..
Ja spremam komponente za Eyefinity.
***, kupio sam zeni auto prosle nedelje pa se nema i za sav hardware na gomili. A i kokpit mi jos nije gotov tako da ne bih imao ni gde da stavim monitore. Zasad sam nabavio 2 identicna monitora a treci jos uvek trazim. DP na DVI adapter je stigao. Jos GPU da zamenim..... i veselje...
Zena dobila svoj auto (da ne grebe ovaj "glavni") a ja svoj kokpit. Svi srecni![]()
BTW Ako nekom treba, imacu ja DP na HDMI adapter viska. Kupio sam ga za svaki slucaj ako ovaj prvi ne radi. Nisam ga ni otvorio ni probao.
Ako radi, kostace vas koliko je i mene preko.
Mogu li da koristim eyefinity na 2 monitora? KOnkretno na dva benqa 2420HDB i 2420HDBL? Nisu isti modeli, razlia im je samo u ekranu, pa se pitam da li će to da me zeza? Da li opšte mogu da koristim ef na samo 2 monitora ili moram minimum 3 da imam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari