Posedujem ASUS Radeon 5770 1GB.
Do sada je bila prikachena preko D-Sub porta na LG 225WS, a dobio sam na test neki HP monitor koji ima i DP i DVI pored D-Sub.
Pitanja:
1. Catalyst nece da mi se pojavi, a verujem da ako ne uspem da reshim to o ostalim stvarima nece biti ni govora.
2. Hteo bih da ih probam u 3360x1050 i 2100x1680, pa me zanima da li je tako neshto moguce.
3. Da li postoji mogucnost da povezem monitore razlichitih dimenzija(pored 22" da povezem stari 17") i da ga koristim kao neki secondary display. Konkretno me zanima da li bi postojala mogucnost da mi na 22" monitoru ide u fullscreen-u neka igra, a da na klik dugmeta predjem na manji monitor kako bih mogao da pogledam neshto na netu. Ako tako neshto nije moguce, da li postoje slichna reshenja?
4. Planiram u skorijoj buducnosti da nabavim josh jednu Radeon 5770 i da ih poteram u CrossFire. Da li je Eyefinity i CrossFire mogu raditi zajedno?
5. Da li bi mogao Eyefinity sa 3 monitora od kojih su 2 od 22" i 1 od 17"(on u sredini), u sushtini slichne su shirine(cm ili 2 razlike)