Skiuno update.
2.29 sto znaci da nije Gingerbread 2.3 vec unapredjeni Froyo
Sve je identicno kao i ranije , jedina razlika je sto je telefon sad barem 30% brzi.
Aplikacije se brze startuju , scrolling glavnih strana nikad nije bio ovako smooth.
mamu im , sto ne ubacise novi sense!!!
meni se pod naznakom "update" pojavljuje Android Market, kao da su samo to uradili, al ako kazes da je brzi tel i da se stranice glatko skrolaju..... to je onda napredak!
uradio update. Ja ne primecujem neku bitnu razliku u brzini. Doduse, nisam ni siguran da moze brze, bar ne kod meneSve vec leti.
Nego, stari problem sa internom memorijom Da bih instalirao ovaj update morao sam da pobrisem skoro sve aplikacije sa fona
Je l nema nacina da se igre instaliraju na SD bez da se radi root i stavlja app2sd? I da, da li se ocekuje da ce ovo biti reseno, recimo gingerbreadom ili nam ostaje da se zlopatimo sa ovih stotinak mb...
Fon je zakljucan na telenoru, pa ne bih da ga rootujem jer me mrzim da se cimam sa zlatnom karticom, koju jos uvek ni nemam, a hteo bih da bude kod mene bar 6 meseci pre nego sto se odvazim sa rootom, cisto da prebrodim onih mitskih 3 meseca posle kojih se ljudima javljalo restartovanjeIracionalan strah, znam, al dzabe...
lulz
E ***a ... jel zna neko odgovor na moje pitanje upuceno illidanu ?Handcent delivery notification ....
lulz
E ***a ... jel zna neko odgovor na moje pitanje upuceno illidanu ?Handcent delivery notification ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari