- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Za Nexus S i SGS 2 se jos nista ne zna. Ja mislim da ce se u narednih mesec ili dva znati vise. E sad HTC desire vs Galaxy S, evo ja ti iz prve ruke dajem info da su oba telefona dobra, moj kolega ima HTC, ali ekran je nebo i zemlja. Po meni velika i bitna razlika. Takodje HTC ima slabu internu memoriju i losiji FPS prilikom HD snimanja. O brzini rada SGS sa lagfixom je daleko brzi i sve glatko radi.Konačno sam prelomio između HTC Desire i Galaxy S u korist Samsunga i onda vidim najavu za Nexus 2 ili ti Galaxy S 2...ispravili su sve nedostatke koji mogu da se "zamere" trenutnom modelu (ima LED blic npr.) i dodali gomilu stvari koje su možda malo preterane (2Ghz dual core??? ako nije buva). Tako da tek sad ne znam šta da radim...znam da koliko god da čekam uvek ima nešto novije i bolje u najavi, ali ja obično ne menjam telefon po 2-3 godine i onda baš pazim šta kupujem.
Jel moze iReader da cita ePub file-ove? Posto ih uopste ne vidi...Dodajem na spisak i IReader , kod mene se dobro pokazao.
Čita i txt fajlove, a doc fajlovi se u wordu convertuju u txt .
LR Pro je odlican. Zanima me jedna stvar, mada nisam mnogo cackao, kako se menja cover page od knjige i da li ima negde da se podesi da se cuje zvuk kada se listaju strane?Laputa Reader v3.0.6, besplatna aplikacija. Lici na Aldiko ali ima animaciju pri okretanju stranica. Takodje mozes da probas (ja nisam) AndroidBookshelf, aplikacija popularna na iphone i ipod uredjajima.
Imas i Laputa Reader (+Pro) v1.3.2, upravo sam instalirao, moze se pronaci na netu.