Postao sam ponosni vlasnik ovog telefonceta. Kupljen danas u Vip-u, vec upgradeovan na 2.2, sve radi savrseno i super sam zadovoljanelem, gde bih mogao da nadjem neku futrolu za njega posto mi je zao da se izgrebe pozadi (a deluje podlozno ogrebotinicima). Kako vam se haba ekran, ako ima neko malo duze telefon da li mu se pojavljuju ogrebotine, koliko je otporan itd? Hvala
Moj skromni doprinos za Aldiko, elektronske knjige (moja obrada). Svaka ima omot, mada tekst nije najbolje sredjen. Kada imam vremena uradicu jos.
Naslovi:
AgataKristi_Herkulovi podvizi.epub
Bora Stankovic_Necista krv.epub
Branislav Nusic_Sumnjivo lice.epub
Branko Copic_Orlovi rano lete.epub
Danijel Defo_Robinzon kruso.epub
Petar Petrovic Njegos_Gorski vijenac.epub
Radoje Domanovic_Satire.epub
Vuk Karadzic_Pripovetke.epub
http://www.mediafire.com/?gzlv7lkl737r5vd
Postao sam ponosni vlasnik ovog telefonceta. Kupljen danas u Vip-u, vec upgradeovan na 2.2, sve radi savrseno i super sam zadovoljanelem, gde bih mogao da nadjem neku futrolu za njega posto mi je zao da se izgrebe pozadi (a deluje podlozno ogrebotinicima). Kako vam se haba ekran, ako ima neko malo duze telefon da li mu se pojavljuju ogrebotine, koliko je otporan itd? Hvala
Imam problem sa baterijom,drzi od 10 do 15 h. mislim da mi internet trosi bateriju non stop mi se pale strelice za protok kao da skidam nesto ili je nesto drugo u pitanju . Dok nisam podesio parametre za internet mislim da mi je baterija duze trajala. Da li je neko imao slicnih problema i kako ih je resio ?
Mozda u pozadini imas neke app koje stalno rade i jedu ti bateriju. Koji fw imas instaliran, lagfix itd?
Uh ako si zadovoljan VIPovim 2.2 onda jos nisi dosao u fazu zavisnika flash & reflash. Aj da te razočaram. Taj VIPov 2.2 je spor i totalno bzvz dok ne ubaciš neki lagfix, neki novi rom, temu itd. Ali polako ima vremena da se navučeš![]()
za sada sljaka bez greske, bez lagfixa ili bilo cega, ako dodje do toga pocecu da brinema tek se upoznajem posto sam presao sa WM na ovu platformu, pa cu polako da cesljam po XDA :type:
za sada sljaka bez greske, bez lagfixa ili bilo cega, ako dodje do toga pocecu da brinema tek se upoznajem posto sam presao sa WM na ovu platformu, pa cu polako da cesljam po XDA :type:
U task manageru proveravam da li imam neku app koja radi ali nema,stalno cistim i ram memoriju tu mi non stop zatvara neke app
.(strelice ispod 3G,H i E mi na svakih par sekundi zasvetle kao da nesto skidam)
mozda i postoji post ali nema sanse da predjem preko sto strana ovog topica. pokusavam da instaliram voodoo lagfix, skinem fajl, preimenujem u update.zip, stavim u root (van svih foldera), pokrenem ga u recovery ali sve sto dobijem jeste downloading i onaj znak robora koji kopa i tako ostane u nedogled. da li treba da bude rootovan telefon za to? any help?
Probao sam da reflashujem, stavio sam Doc's XWJPA, i naravno opet se dešava ista stvar. Doduše, primetio sam da se dešava i prilikom igranja igara.Prilikom reprodukovanja bilo kog video fajla, kvaliteta od 720p, dvdripova, hdtvripova, javlja mi se kašnjenje zvuka u odnosu na sliku. Ne zavisi od kvaliteta video fajla koliko će kasniti, uvek izgleda otprilike isto. Da li se dešava još nekome i da li postoji rešenje?
Inače, stock XWJPA + voodoo snapshot.
Laputa Reader v3.0.6, besplatna aplikacija. Lici na Aldiko ali ima animaciju pri okretanju stranica. Takodje mozes da probas (ja nisam) AndroidBookshelf, aplikacija popularna na iphone i ipod uredjajima.
Imas i Laputa Reader (+Pro) v1.3.2, upravo sam instalirao, moze se pronaci na netu.
Konačno sam prelomio između HTC Desire i Galaxy S u korist Samsunga i onda vidim najavu za Nexus 2 ili ti Galaxy S 2...ispravili su sve nedostatke koji mogu da se "zamere" trenutnom modelu (ima LED blic npr.) i dodali gomilu stvari koje su možda malo preterane (2Ghz dual core??? ako nije buva). Tako da tek sad ne znam šta da radim...znam da koliko god da čekam uvek ima nešto novije i bolje u najavi, ali ja obično ne menjam telefon po 2-3 godine i onda baš pazim šta kupujem.
Telefon treba da pokreneš u recovery modu, ne u download modu, recovery mod pokrećeš sa Volume Up + Home + Power. Koji si Voodoo skinuo? Ako si skinuo poslednji, ne preimenuje se u update.zip, već se flešuje .tar preko Odina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari