IzNoGooD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.08.2003
- Poena
- 860
Ajd da vidim vaše predloge za ovu situaciju. Zove me lik ne radi mu net (wireless koji sam mu ja ugradio na mreži za koju ja radim), ja pogledam kad on skinuo do 12 sati oko 300MB i treći je u dnevnom poretku)) iza dvojce sa po 450MB i 600MB za taj dan. Šta mu reći, tj. dajte kreativne (i komične) predloge.
:d :d :d
2 autofaila u fail threadu. :d :d
[YOUTUBE]l5LvjlE4Vyc[/YOUTUBE]
nije nemoguce
Bas sam ja taj klip hteo da okacim. Mislim da ima jos par klipova, ali nisam siguran.
Moguc je OC, ali zavisi od fona. Nije lupio glupost, samo je pitao da li moze i kako![]()
Govori se o ovom telefonu http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2375599&postcount=200mislim da si se malo prevario.... ovo je HTC Desire Z Aka T-Mobile G2 (izgled mozes uporediti na ovom linku), dakle nova serija procesora: Qualcomm MSM 7230 800 MHz i koliko sam upucen za Desire Z je klok smanjen, tako da me ovo uopste ne cudi i da, moguce je![]()
pa to i jeste u ovoj temi :d
Jel ja pricam turski? Lik skida pesme sa nekog levog sajta, kad god me pozove da ne radi, ja mu kazem da pusti speedtest i naravno on dobije brzinu koju placa, al dzaba to njemu kad je sajt iz tunguzije preopterecen i ne daje mu vise od 128k. 300mb sam pomenuo jer na tom AP-u ima jos 5 ljudi kojidnevno svuku po 50mb i niko se nikada ne zali.
da, ali u pitanju je WM platforma i procesor na 200MHz - nadjite mi da je to moguce.
odmah cu da o/c moj Trinity sa 400MHz na 1.4GHz![]()
1. Externi HDD Verbatim 2.5" 40E malo koriscen 40E
2. Verbatim USB 8Gb (zanemarite to sto na slici pise 32Gb, na prodaju je ovaj od 8Gb) 10E
Komplet cena 55e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari