Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

[YOUTUBE]l5LvjlE4Vyc[/YOUTUBE]

nije nemoguce

Bas sam ja taj klip hteo da okacim :D. Mislim da ima jos par klipova, ali nisam siguran.
Moguc je OC, ali zavisi od fona. Nije lupio glupost, samo je pitao da li moze i kako ;)

Poslednja izmena:
Ajd da vidim vaše predloge za ovu situaciju. Zove me lik ne radi mu net (wireless koji sam mu ja ugradio na mreži za koju ja radim), ja pogledam kad on skinuo do 12 sati oko 300MB i treći je u dnevnom poretku :))) iza dvojce sa po 450MB i 600MB za taj dan. Šta mu reći, tj. dajte kreativne (i komične) predloge.

brate ja da sam za 12 h skinudo 300 Mb bih ti rekao da ne radi, ajd da si rekao za 12 minuta pa i nekako...

iskljuci mu net i pitaj ga da li mu sada radi :D

^ My favourite. Reće da mu je malo usporilo.

@mare

Nisu svi navučeni na rapidshare kao svi na ovom forumu. Čovek skida pesme sa nekog tamo levog sajta i kad mu jednom zaštucne veza on se odma jada. I da, čovek plaća 512k paket, baš me zanima kako bi na tom paketu za 12 minuta skinuo 300MB :trust:

Poslednja izmena:
Pogotovo ako ste mu prodali 512k flat, za 12 h 300MB?! Al' se taj obezobrazio!

Ni ja nisam skontao kakve veze ima koliko je skinuo ako ima flat... jedino ako covek prica o nekom zaposlenom u firmi gde je on administrator, to bi eventualno imalo logike... :sceptic:

Pozz

pa to i jeste u ovoj temi :d

Ajd da vidim vaše predloge za ovu situaciju. Zove me lik ne radi mu net (wireless koji sam mu ja ugradio na mreži za koju ja radim), ja pogledam kad on skinuo do 12 sati oko 300MB i treći je u dnevnom poretku :))) iza dvojce sa po 450MB i 600MB za taj dan. Šta mu reći, tj. dajte kreativne (i komične) predloge.

brate ... kakvo je ovo crno pitanje ? ja ovo ne razumem, zapravo

Izuzetan laptop! Hahaha! I to ispravan!

A i potpis je izuzetan: "lap je ispravan, bez monitora, koriscen na eksternom i sasvim lepo radi, prodaje se bez punjaca, koristio sam ga na univerzalnom a on treba meni za drugi lap."

big-393902imag0312.jpg

Ahahahaha! Ovo mi je ulepšalo dan! :p
Mislim da je monitor na ovom lapu menjao glavom i bradom već pomalo zaboravljeni "Ojačali kolega"!

Jel ja pricam turski? Lik skida pesme sa nekog levog sajta, kad god me pozove da ne radi, ja mu kazem da pusti speedtest i naravno on dobije brzinu koju placa, al dzaba to njemu kad je sajt iz tunguzije preopterecen i ne daje mu vise od 128k. 300mb sam pomenuo jer na tom AP-u ima jos 5 ljudi kojidnevno svuku po 50mb i niko se nikada ne zali.

mislim da si se malo prevario.... ovo je HTC Desire Z Aka T-Mobile G2 (izgled mozes uporediti na ovom linku), dakle nova serija procesora: Qualcomm MSM 7230 800 MHz i koliko sam upucen za Desire Z je klok smanjen, tako da me ovo uopste ne cudi i da, moguce je :)

p.s. da tek sad vidim sta si komentarisao :D izvinjavam se :D

Poslednja izmena:
pa to i jeste u ovoj temi :d

Pa u tome i jeste poenta :D

Jel ja pricam turski? Lik skida pesme sa nekog levog sajta, kad god me pozove da ne radi, ja mu kazem da pusti speedtest i naravno on dobije brzinu koju placa, al dzaba to njemu kad je sajt iz tunguzije preopterecen i ne daje mu vise od 128k. 300mb sam pomenuo jer na tom AP-u ima jos 5 ljudi kojidnevno svuku po 50mb i niko se nikada ne zali.

Pa s obzirom na to kako si napisao prvu poruku, ispalo je da pričaš turski :D U toj poruci niko nije mogao da pročita poentu koja je napisana u poslednjoj.

Poslednja izmena:
da, ali u pitanju je WM platforma i procesor na 200MHz - nadjite mi da je to moguce.
odmah cu da o/c moj Trinity sa 400MHz na 1.4GHz :p

ma klip dokazuje da je moguce klokovati mobilni. razlika u platformi nije bitna i mislim da je samo pitanje vremena kada ce biti moguce i na wm.
lik je video ovaj ili neki slican klip pa je pomislio da mozda moze i on da uradi nesto slicno. trebao je da se raspita malo, ali nije bas potpuni fail.

@internet prica
ima jako puno ljudi koji zovu majstore za najmanje stucanje svojih racunara. ljudi imaju predstavu kako nesto treba da radi i misle da nesto nije u redu ako radi drugacije.

vrlo lako može da se klokuje procesor i na WM platformi, samo ti nisi upućen ;)
za WM se koristi nešto kao OMAP Clock ili Tornado Power Control (za ovo drugo sam već zaboravio naziv, tj znam da je neki "Tornado...)

Upravo tako gotovo da svi wm uređaji mogu da se klokuju bez ikakvih problema, jedino što se žrtvuje trajanje baterije i bobije se nešto je topliji telefon. Sećam se da sam svojevremeno i motorolu mpx klokovao zarad boljih performansi naravno nisam bio jedini već jedan od mnogih.

1. Externi HDD Verbatim 2.5" 40E malo koriscen 40E
2. Verbatim USB 8Gb (zanemarite to sto na slici pise 32Gb, na prodaju je ovaj od 8Gb) 10E
Komplet cena 55e

Не бежите са часова математике. :D

Извор

Pa sta tu nije jasno - 250 giga disk i 8 giga flesh je 258?

40+10=55

Tjah nisam ni video za cenu :)

Vrh Dno