Htc Desire jeste da ima android ali mi je sav nekako plastican i losa mu je veoma baterija cak i u poredjenju sa wave-om koliko sam uspeo da procitam na net-u...
***, kako sad Desire plastican, kad je napravljen od aluminijuma, bese... i to iz komada?

Pa nije to Galaxy S!
A sto se tice baterije, tj. autonomije... stvarno ne znam sta ti znaci ono "cak i u poredjenju sa Wave-om" sto si rekao za Desire?
Wave ima verovatno i najbolju autonomiju medju svim smartphone aparatima... dokazano i utvrdjeno u ko zna koliko navrata.
S druge strane, Desire je jaaako los po tom pitanju, ocajan prakticno... i to dokazano i utvrdjeno, na milion primera.
nije meni toliko do navigacije ali ako uredjaj vec ima mogucnost toga kao sto je wave, glupo bi bilo da se ne iskoristi...
Pa, moze u svim *normalnim* zemljama... nazalost, mi nismo medju istima

Mislim, moze da se koristi i kod nas, nije da ne moze... samo: E-75, E-70... i livada i poljana okolo koliko ti dusa iste! :d
Ipak, da vidis samo kako ta ista navigacija perfektno fercera po Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj...
2 vkozomar:
Nema tu mnogo polemike, zaista, sve je prilicno jasno... utvrdismo to u drugoj temi
Ako hoces *sporiju* karticu (ali, eto, 100-200 dinara jeftiniju)... uzmi Kingston Class 4.
Ako pak hoces *brzu* (skuplju :sceptic

- uzmi TakeMS Class 6.
Nikakve polemike, zaista... sve jasno kao dan.
Ipak, ja bih licno voleo kada bi ti pazario recimo onog Transcend-a klase 6 sto si pominjao, pa da proteras to kroz neki test, da vidimo kako se ona nosi sa TakeMS-om... posto je Kingston zaista nebitan u celoj prici, on ionako guta prasinu.