Aaaaaaa onda i ja imam hsdpa![]()
Dobijam raznorazne poruke: time out, contact your network administrator, dns error, connection problem. Onda, posle 5 sati recimo prodje sync sam od sebe! Probavao sam da stavim sync na manual, push, 5minuta... ne vidim razliku.
Malo mi puko film, obrisao sam sync nalog i on mi je onda obrisao komplet importovane kontakte![]()
Mene zanima da li neko zna moze li negde ovaj telefon da se uzme preko mts postpaida i koja je cena?
Kod mt:s-a (tj. u poslovnicama) ga vise nema u ponudi... ali mozda ima kod njihovih dilera. Handy ga je imao, proveri jel' jos uvek takva situacija... CT eventualno... a tu je i Alpha Copy.Mene zanima da li neko zna moze li negde ovaj telefon da se uzme preko mts postpaida i koja je cena?
e a šta se dešava sa tim aplikacijama sa bada challenge-a, oćel se to ikad pojaviti?
Dear customers,
we announced availability of Sygic Mobile Maps for phones running bada operating system some time ago. Unfortunately there are delays in publishing the app to SamsungApps.
Mobile Maps runs smoothly in our internal tests on bada phones. However, the certification team at SamsungApps had issues with installation of the application due to limited capabilities of bada operating system with installation of large files.
The issues seem to be fixed now. Mobile Maps shall be available in SamsungApps within few weeks.
Thank you for your patience.
Kind regards,
Samo Jurdik
Online Channels Director
Sygic
Jesi li pitao bas ACN... tj. Alpha Copy?@ car znam, gledao sam i ja to preko net-a ali to sto tamo pise i sto se stvarno nudi u prodavnicama nije isto, znaci jedno pise na net-u a sasvim se drugo nudi kad odes i pitas tamo pa sam zato i pitao to jer imam iskustava takvih...recimo za e72 pise stalno da je uz paket fresh 4000 a nudili su ga prosli mesec i uz mix net M i to ne mogu prezaliti sto nisam uzeo jer nisam znao...onda mi je zapao za oko ovaj wave pa sam neodlucan sad
Da evo i meni izasao update za samsung apps ali nisam hteo da instaliram.
Wave u paketima ima trenutno samo u telenoru koliko ja znam.
moj ti je savet da sacekas decembar,tada ce biti dobra ponuda svuda,u Hendiju provereno...
Daj neki inside info ako može, oko cena i paketa...
Da li će Handy uskoro nabavljati neki WP7 aparat možda?
btw. danas sam pokrenuo samsungapps prodavnicu na fonu i aplikacija mi trazi da potvrdim update za samsungapps...s
Aj ne spamuj temu ,)
Interesantno da su " oVAKO BRZI " kad je ispravka piraterije u pitanju a kad je izbacivanje 1.2 v i podrske kupcima ondak im se ne zuri![]()
ma kad pokrenete apps na fonu on hoće da updateuje samo neku instaliranu aplikaciju, firmware ide preko kies-a još uvek.
e sad jedino ako imate neku igru preko te aplikacije kontam da bi se nešto sjebalo njenim updateom.
Oprez sa UPDATE-om SamsungApps aplikacije na telefonu...
- TO NIJE update aplikacija, vec same aplikacije samsungapps!!!
- Postoji mogucnost da je to i patch koji ce nekako zakrpiti rupu za spoofing!!!
- Ja je nisam instalirao, ali i dok to ne ucinim, izgleda necu biti u mogucnosti da skidam sa samsungapps shop-a!!!
- Na www.mysamsungwave.com su par usera prijavili da su instalirali taj update i da imaju problema sa aplikacijom..., tj. da ne mogu da skidaju sa shopa!!!
Ja apdejtovo, radi spufer normalno, probao sam folderplayer i radi. Mrzelo me da isprobavam dalje jer meni ni pre nije radila vecina spufovanih aplikacija.
jel...a shto li tebi aplikacije na funkcionishu, meni radi sve sto sam imao zelju da isprobam!?
nova ni meni nije htela nikad da proradi, ni spoofovana ni copy/paste verzija. evo update malo pre odradio, sve funkcionise bez problema. jedino me zanima taj folder player, za sta je on? nisam ga ni kacio na fon jos
p.s
apps je morao da odradi update za bobbi brown i to mi je zamenilo onu treasures igru koja je ionako bila ******
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari