mt:s je prvi operater kod nas koji je imao Wave u ponudi. Bar mesec dana pre Telenora i VIP-a. Dobise ga jos letos, pocetkom jula, jako brzo nakon pojavljivanja na globalnom trzistu. Ja sam ga uzeo u toj prvoj turi.To mts?
Pa zbog toga shto imaju shit ponude i nemaju wave ja za koji dan prelazim na telenor i uzimam wave... a i devojka prelazi zbog mene sa mts-a na telenor zbog omiljenog broja..
Pa neka nastave sa shit ponudama slobodno..
mt:s je prvi operater kod nas koji je imao Wave u ponudi. Bar mesec dana pre Telenora i VIP-a. Dobise ga jos letos, pocetkom jula, jako brzo nakon pojavljivanja na globalnom trzistu. Ja sam ga uzeo u toj prvoj turi.
***, sad sto bi vi da imaju godinama iste telefone u ponudi, pa da pokupujete kada se vama cefne i/ili kad dobrano padne cena - to je vec nesto drugo...
Ja ga uzeo.Ali ga je bilo, to je poenta price. Ko je hteo, mogao je da ga uzme. Na vreme.
Hoće ako uzmeš TakeMS. :d:d:dE pplz a shta ako recimo koristim karticu od 4gb i kasnije pazarim od 16gb, hocu li moci samo copy/paste podata sa 4gb na ovu od 16gb? Hoce li igre i apps da rade normalno posle kopiranja?
Moja greska, imam u glavi da sam ga pre koji mesec video u Handy-u da se uzme preko VIP-ovih paketa... pa pomislih da ga ima i regularno kod samog operatera.kako kod vipa još kasnije kad nije nikad ni bio u vipu da se pazari, osim što ima u hrvatskom vipu možda. Ja sam nedavno menjao fon u vipu, nakon isteka 2god i da je bio wave uzeo bih ga tamo sigurno, ne bih se hebavao preko oglasa sa nekim budalama.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakv je Dell Streak!!! Odusevljen sam!!!! Danas sam ga cackao ceo dan i mogu reci da je fenomenalan!!!!! Cena je 60 000 a preko mts-a 22 000!!!
ovaj narode, ovo je wave podforum
Cek', Mixer, ti radis u Handy-u... ?Kao sto rekoh preko mts-a za sada U HENDIJU nema wave-a,za vip jos nismo dobili ponudu,ali javicu ako ga budu odobrili.Ono sto je zanimljivo je Dell Streak koji ide uz mts.Nije iskljuceno da tamo od 15og ili 20og dodaju u ponudu jos neke telefone po povoljnijim uslovima(tako je bar bilo prosle godine).
Mixer, ima li nešto zanimljivo uz MixNetM ili L, neki android recimo?
Da, ali je odlična za ubijanje vremena kad' si negde na čekiću.2 magick:
'Bes Shift preko fona, igraj taj isti Shift na kompu... ili pak poslednji izdanak - Hot Pursuit
Komotnije je... a i grafika je lepsa, zvuk takodje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari