Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

To mts?
Pa zbog toga shto imaju shit ponude i nemaju wave ja za koji dan prelazim na telenor i uzimam wave... a i devojka prelazi zbog mene sa mts-a na telenor zbog omiljenog broja..
Pa neka nastave sa shit ponudama slobodno..
mt:s je prvi operater kod nas koji je imao Wave u ponudi. Bar mesec dana pre Telenora i VIP-a. Dobise ga jos letos, pocetkom jula, jako brzo nakon pojavljivanja na globalnom trzistu. Ja sam ga uzeo u toj prvoj turi.

***, sad sto bi vi da imaju godinama iste telefone u ponudi, pa da pokupujete kada se vama cefne i/ili kad dobrano padne cena - to je vec nesto drugo...

mt:s je prvi operater kod nas koji je imao Wave u ponudi. Bar mesec dana pre Telenora i VIP-a. Dobise ga jos letos, pocetkom jula, jako brzo nakon pojavljivanja na globalnom trzistu. Ja sam ga uzeo u toj prvoj turi.

***, sad sto bi vi da imaju godinama iste telefone u ponudi, pa da pokupujete kada se vama cefne i/ili kad dobrano padne cena - to je vec nesto drugo...

Hahah, ti mene *****avash?

Aha.. kada se nama cefne.. Pa bre ako oni hoce da gube korisnike tek tako.. i dont care
A i samo uporedi ponudu kod telenora i mts-a za novije telefone (a mozesh i za stare..) pa ne moze da se poredi..

A ako hocesh da se raspravljash u prazno kao kod kingstone class4 i takems class6, ne pada mi napamet

Poz

Ma ne pricam uopste o tome - mt:s trenutno ima kriminalnu ponudu telefona, nema tu zbora. Mnogo su losiji od Telenora i VIP-a, situacija je ocajna.
Na sajtu je, sto je najgore, pak jedna prica... naizgled - sasvim solidna ponuda. U realnosti je bitno drugacije. A ako se pogleda onaj Mondo Shop, ili pak mt:s express... to je tek tuga.

Samo kazem da su *prvi* imali Wave u ponudi... jos letos, kako rekoh. Kod Telenora je stigao posle nekih mesec dana, kod VIP-a jos kasnije.
***, kod mt:s-a se razgrabilo... fenomenalan telefon, otisao preko paketa cas posla. Sto ga vise nemaju/ne dovlace - pitanje je za njih.

Ali ga je bilo, to je poenta price. Ko je hteo, mogao je da ga uzme. Na vreme.

kako kod vipa još kasnije kad nije nikad ni bio u vipu da se pazari, osim što ima u hrvatskom vipu možda. Ja sam nedavno menjao fon u vipu, nakon isteka 2god i da je bio wave uzeo bih ga tamo sigurno, ne bih se hebavao preko oglasa sa nekim budalama.

@CAR
Aaaa ok :))

ARgh kasni plata 14 dana vec (do sad nikad nije kasnila lol) ne mogu da uzmem wave! pfff ;p valjda ce biti vecheras :)

Jel probao neko da nakaci telefon na comp i vuce net sa njega na telenoru?
Mozda negde gresim. Radio sam ovako: nakacim telefon u kies modu, otvorim tethering, izaberem other zemlju i operatera (srbije nema) i ukucam apn: internet, user : telenor, pass: gprs.
Posle nekog vremena dobijem timeout od mreze i to je to.

Falio mi je broj telefona: *99#. Radi lepo.

E pplz a shta ako recimo koristim karticu od 4gb i kasnije pazarim od 16gb, hocu li moci samo copy/paste podata sa 4gb na ovu od 16gb? Hoce li igre i apps da rade normalno posle kopiranja?

E pplz a shta ako recimo koristim karticu od 4gb i kasnije pazarim od 16gb, hocu li moci samo copy/paste podata sa 4gb na ovu od 16gb? Hoce li igre i apps da rade normalno posle kopiranja?
Hoće ako uzmeš TakeMS. :d:d:d

Ljudi, cisto onako informativno kakvi su vasi generalni utisci sa Badom?
Koliko sam shvatio iscitavajuci ovu temu jedino jos nedostaje pristojan GPS softver, sve ostalo je ok
Takodje me zanima kako deluje u odnosu na Android tj nudi li slican ugodjaj :D
Fala vi unapred

pa jedino nema zilion aplikacija na netu za badu kao za android ali ima dobrih, pogotovo ove hackovane :D
ja sam čačkao i jedno i drugo, malo više badu ipak i ne može to baš da se poredi.
najbolja varijanta bi bila da naprave dual boot androida/bade na wave-u. ovako u radu meni deluje bolje od desire-a, naravno na osnovu mog utiska sa desire-om npr. ali realno svaki je za sebe i najbolje bi bilo imati i android telefon i badu. vidi se da je samsung išao na varijantu iPhone-a pošto je wave nekako cool varijanta smartphone-a a desire/nexus one ili xperia x10 bi bila geek varijanta.
ponavljam šteta što nema androida za wave, "oma" bi ga turio pored bade. dobri su i jedan i drugi OS.

Imao sam desire u rukama po sat dva na dan jedno desetak dana. Naspram njega, Wave prosto leti.

kako kod vipa još kasnije kad nije nikad ni bio u vipu da se pazari, osim što ima u hrvatskom vipu možda. Ja sam nedavno menjao fon u vipu, nakon isteka 2god i da je bio wave uzeo bih ga tamo sigurno, ne bih se hebavao preko oglasa sa nekim budalama.
Moja greska, imam u glavi da sam ga pre koji mesec video u Handy-u da se uzme preko VIP-ovih paketa... pa pomislih da ga ima i regularno kod samog operatera.
Ipak, sad bejah na Handy-evom sajtu, ni pomena nema o Wave-u i paketima... u okviru VIP-a. Da li ta ponuda vise nije aktuelna, ili sam ja to pak samo sanjao :D - nikada necemo saznati :)

2 magick:
Ti da... uz veeeelike peripetije, dodao bih :p

Kao sto rekoh preko mts-a za sada U HENDIJU nema wave-a,za vip jos nismo dobili ponudu,ali javicu ako ga budu odobrili.Ono sto je zanimljivo je Dell Streak koji ide uz mts.Nije iskljuceno da tamo od 15og ili 20og dodaju u ponudu jos neke telefone po povoljnijim uslovima(tako je bar bilo prosle godine).

samo cu da potvrdim vec receno:

Servisi lokacije (gps) JEDU BATERIJU, a totalno su ne potrebni...
JA iskljucio i baterija se unormalila, evo drugi dan, 62% preostalo
:- )

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakv je Dell Streak!!! Odusevljen sam!!!! Danas sam ga cackao ceo dan i mogu reci da je fenomenalan!!!!! Cena je 60 000 a preko mts-a 22 000!!!

Sinoć sam primetio da je izašao apdejt za NFS. Moja verzija je bila v1.0.2 a ova nova je v1.0.5 pa sam ga pustio da se skine (~100MB), pretpostavljajući da donosi nove modele kola i staza ili barem nekakva poboljšanja. To se međutim ispostavilo kao pogrešna pretpostavka. :S:

Jedino što se desilo je da mi je nova verzija obrisala sve rezultate, odnosno sve staze koje sam bio otključao i sve automobile koje sam bio kupio i budžio (a to je sve)! :mad: Sada sam igru opet krenuo ispočetka :wall: ali ne verujem da ću imati živaca i vremena da je ponovo prolazim celu.

Eto čisto da vas upozorim...

P.S. Pošto nemam puno instaliranih aplikacija, a svu multimediju držim na kartici, aplikacije instaliram u telefon kako bih mogao da ih koristim i pri promeni kartice. Pitanje glasi: da li je moguće preduprediti ovakve stvari kopiranjem određenih fajlova iz instalacionog direktorijuma igrice i da li mi treba Stune ako se taj direktorijum nalazi u memoriji telefona, a ne na kartici?

Poslednja izmena:
Kao sto rekoh preko mts-a za sada U HENDIJU nema wave-a,za vip jos nismo dobili ponudu,ali javicu ako ga budu odobrili.Ono sto je zanimljivo je Dell Streak koji ide uz mts.Nije iskljuceno da tamo od 15og ili 20og dodaju u ponudu jos neke telefone po povoljnijim uslovima(tako je bar bilo prosle godine).
Cek', Mixer, ti radis u Handy-u... ?
Pa jel' ste ikada imali Wave u ponudi preko VIP-a?

Na osnovu onoga sto si napisao, deluje mi kao da nikada nije ni bilo... a sta sam ja onda umislEo da sam video na sajtu, Bog ce ga znati... :p

2 magick:
'Bes Shift preko fona, igraj taj isti Shift na kompu... ili pak poslednji izdanak - Hot Pursuit ;)
Komotnije je... a i grafika je lepsa, zvuk takodje :p

2 magick:
'Bes Shift preko fona, igraj taj isti Shift na kompu... ili pak poslednji izdanak - Hot Pursuit ;)
Komotnije je... a i grafika je lepsa, zvuk takodje :p
Da, ali je odlična za ubijanje vremena kad' si negde na čekiću. :)

Da li je neko uspeo da reši problem sa primanjem MMS poruka? Meni, stižu umanjene na 7kb. Praktično su neupotrebljive. To mi se događalo i sa S-8000 jet. Problem je do Telenora, ja sam zvao podršku a oni su mi rekli da uputim zvanično pitanje mail-om. Da li je to neko već pokušavao, tj da li ima neke vajde ili da se batalim ćoravog posla:d:d:d

Dobra Inicijativa

Skinuto sa BADA ITALIJA i Mislim da treba podrzati

Hello Unregistered,
BadaItalia for this month, in collaboration with the Spanish community BadaSpain, decided to take action to try to convince as many programs as possible to make porting to Bada of applications already present on other mobile platforms.
We chose for this month, six applications (three members chosen by us from users of three BadaItalia BadaSpain). Our goal is to send as many emails as possible to developers who have chosen, so as to show that the movement Bada exists, is alive and is made up of thousands and thousands of users around the world. We hope that this initiative will be embraced by all of you, because only then can we grow Bada.

Skyfire => [email protected]
Igo 8 => http://tinyurl.com/26djdwu
Fring => http://tinyurl.com/26gq6ed
WhatsApp => [email protected]
Tuenti => [email protected]
Aura (Sygic) => [email protected]

The advice is to send email in English (in case of problems, you can use Google Translate), maybe a generation, and then send the same email to several contacts using the BCC field. Just a few lines, just to let you know that we are many. Only time will tell whether this initiative has borne fruit.
Just sent emails to leave a comment in the official topic => http://tinyurl.com/25becx7
Thank you for your cooperation!

U app storu se pojavila dobra igra final store 3D, ali je nazalost totalno neigriva zbog prejakog senzitivija

Vrh Dno