Pa moguce je i logichno je. 99% kupaca GT5 ga ne uzima zbog hardcore voznje pa su ochgledno odluchili da krenu lako pa vremenom da se sve pretvara u simulaciju i ljudi tako jednostavno naviknu, i nauche da voze.
@ driver
Pa glupo je jer ne mogu bre da vozim celu karijeru, koliko uopste moras da vozis da bi 'otkljucao' sve? Bas ce mi na silu biti, a ne verujem ni da ce drugi, naviknuti na malo ozbiljniji sistem, biti odusevljeni time..
@ driver
Pa glupo je jer ne mogu bre da vozim celu karijeru, koliko uopste moras da vozis da bi 'otkljucao' sve? Bas ce mi na silu biti, a ne verujem ni da ce drugi, naviknuti na malo ozbiljniji sistem, biti odusevljeni time..
Ako hocesh da otkljuchash bash sve, mnogoAli mislim da to nece bash imati veze sa online igranjem, tamo moraju da postoje opcije da sve poiskljucuje onaj koji pravi trku, tako da nemoj da brinesh. Vishe brini ko ce ti doci da vozi pre nego shto bar malo odigra igru offline
Mozda Nesrulz :d:d:d
da promenim tekst na tablici recimo, i da mozes razlicitom bojom da obojis felnu i okvir felne..
Kimi, ne znam vise stvarno kad si sarkastican a kad ne, ubijas..Custom natpisi na tablicama su keva..
![]()
Imam poster Hammonda drajveru, da.. :d
Gran Turismo 5 will officially be on sale that tomorrow (although it is available almost everywhere), Polyphony Digital simulation is already entitled to first update. Weighing 133 MB, this patch 1.01 allows to access the online game, one of the major novelties of this Gt5. We also noticed other changes: the availability of GT TV, the opening of the Museum, the appearance of the evolving weather as well as an adjunct in the cockpit in arcade mode options. In fact, you'll see a section "loss of adhesion runway wet / runway edge" it is possible to switch to low or realistic. Besides small aesthetic changes, what are the changes we've noted, but in the absence of communication on the part of the developer, we can assure you that this list is exhaustive.
Gran Turismo 5: 1.01 patch available
Cekaj... Igra jos nije izasla, a vec ima patch? Sve mi se nesto cini da ce tu biti jos dosta bagova cim taj patch tezi 133MB i dodaje prilicno vazne stvari![]()
Ja ne znam da li ste vi culi 458 uzivo (ili bar na nekom kvalitetnijem YT clip-u) ali ovaj zvuk je ocajan, sto bi neki rekli - "nidje veze"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari