Šta je novo?

Gran Turismo 5

Bilo na GTP-u da se ozbiljan damage otkljucava tokom karijere. :)

Pa nije ako bolje razmislish, stupidarija su arkadne igre koje josh vishe zaglupljuju automobilski vec neobrazovan narod. Ovo ce pomoci da sledeci GT ili neke druge simulacije imaju vishe zainteresovanih koji traze ozbiljnu voznju...

A ovo na gamespotu gledajte obavezno, komentari su vrh :d, vidi se da ovaj nije u auto seo ni da se preveze sa tachke A do tacke B :)

Jel ste culi ovo, nabudzio je nekog Yarisa i kaze zvuk se totalno promenio :)

Level 20+ damage:

IMG_1801.jpg

@ driver

Pa glupo je jer ne mogu bre da vozim celu karijeru, koliko uopste moras da vozis da bi 'otkljucao' sve? Bas ce mi na silu biti, a ne verujem ni da ce drugi, naviknuti na malo ozbiljniji sistem, biti odusevljeni time..

@ driver

Pa glupo je jer ne mogu bre da vozim celu karijeru, koliko uopste moras da vozis da bi 'otkljucao' sve? Bas ce mi na silu biti, a ne verujem ni da ce drugi, naviknuti na malo ozbiljniji sistem, biti odusevljeni time..

Uuu sto volim :d
Boris nece moci odma da nam hotlapuje vec ce morati da otkljucava staze i leveluje simulaciju :p

A ono za zvuk automobila iz drivervog opisa sam tacno znao. i u prologue su americki automobili zvucali odlicno.

@ driver

Ako hocesh da otkljuchash bash sve, mnogo :) Ali mislim da to nece bash imati veze sa online igranjem, tamo moraju da postoje opcije da sve poiskljucuje onaj koji pravi trku, tako da nemoj da brinesh. Vishe brini ko ce ti doci da vozi pre nego shto bar malo odigra igru offline :) Mozda Nesrulz :d:d:d

Ako hocesh da otkljuchash bash sve, mnogo :) Ali mislim da to nece bash imati veze sa online igranjem, tamo moraju da postoje opcije da sve poiskljucuje onaj koji pravi trku, tako da nemoj da brinesh. Vishe brini ko ce ti doci da vozi pre nego shto bar malo odigra igru offline :) Mozda Nesrulz :d:d:d

Pod sve mislim sve Premiume kao i sve opcije za fiziku do kraja, znaci najozbiljniji damage i sve ostalo sto se mozda otkljucava kako napredujes. Ako je 10-ak dana po sat vremena klackanja sa AI-evima, onda mogu da istrpim..
A doci ce da voze svi koji se ne loze na karijeru u simulaciji voznje i budzenje automobila.. :) e a bas ono sto bi voleo iz te sekcije, nema.. da promenim tekst na tablici recimo, i da mozes razlicitom bojom da obojis felnu i okvir felne.. stvarno su paceri :) (mozda i ima ali neko bi valjda do sada to primetio)

Otkazujem preorder :d

@Lozach, shta ce ti ta Zonda na avataru, jel se lozish na Hammonda ? :d:d

Poslednja izmena:
Kimi, ne znam vise stvarno kad si sarkastican a kad ne, ubijas.. :) Custom natpisi na tablicama su keva.. :)

Imam poster Hammonda drajveru, da.. :d

Evo juche sam malo snimio na brzaka :) Marko ce biti odushevljen :d

[YOUTUBE]I_QKTdqMCg4[/YOUTUBE]

Vala bas..

Pa tako treba da se cuje auto valjda :d:d

Evo ga proradio online, i update 1.01..

[youtube]0fFiVghC0lw[/youtube]

Poslednja izmena:
Gran Turismo 5: 1.01 patch available

Gran Turismo 5 will officially be on sale that tomorrow (although it is available almost everywhere), Polyphony Digital simulation is already entitled to first update. Weighing 133 MB, this patch 1.01 allows to access the online game, one of the major novelties of this Gt5. We also noticed other changes: the availability of GT TV, the opening of the Museum, the appearance of the evolving weather as well as an adjunct in the cockpit in arcade mode options. In fact, you'll see a section "loss of adhesion runway wet / runway edge" it is possible to switch to low or realistic. Besides small aesthetic changes, what are the changes we've noted, but in the absence of communication on the part of the developer, we can assure you that this list is exhaustive.

Pa dobro, zero day patch za paljenje online-a. To i nije toliko cudno.

Evo dobio sam mail od CompL da je igra od sutra u prodaji, cena bagatela, samo 7999din. :d

Cekaj... Igra jos nije izasla, a vec ima patch? Sve mi se nesto cini da ce tu biti jos dosta bagova cim taj patch tezi 133MB i dodaje prilicno vazne stvari :D

PC je od rechi "patch" bash napravio loshe znachenje :) Ovo je pre update koji dodaje mogucnosti koje pre toga nisu postojale, isto je bilo i u Prologu :)

Vrh Dno