Mene interesuje.. da li svi vi koji posedujete ovakve računare - i profesionalno imate potrebe za istim... ili je to samo stvar da ste imali malo više para koje ste hteli da utrošite za najbolje parče hardvera?
LUC1FER jeli imas u MacPro SSD ili obicne diskove? mislim kazes apsolutno necujen pretpostavljam da su onda SSD. MacPro ima fanless napajanje?
LUC1FER jeli imas u MacPro SSD ili obicne diskove? mislim kazes apsolutno necujen pretpostavljam da su onda SSD. MacPro ima fanless napajanje?
znam ja sta znaci apsolutno necujan znaci da se apsolutno ne cuje nista.Apsolutno necujan u ovom slucaju znaci tishi od bilo kakvog NE MODOVANOG PC-a. Dakle buka na nivou cuje se na pola metra metar plafon i to je kraj. Ista situacija je i sa iMac-om, cuje se tu neshto na po metra i to samo kad je apsolutna tishina, u svakom drugom slucaju se ne cuje ama bash nishta
:wave:
Apsolutno necujan u ovom slucaju znaci tishi od bilo kakvog NE MODOVANOG PC-a. Dakle buka na nivou cuje se na pola metra metar plafon i to je kraj. Ista situacija je i sa iMac-om, cuje se tu neshto na po metra i to samo kad je apsolutna tishina, u svakom drugom slucaju se ne cuje ama bash nishta
:wave:
Mene interesuje.. da li svi vi koji posedujete ovakve računare - i profesionalno imate potrebe za istim... ili je to samo stvar da ste imali malo više para koje ste hteli da utrošite za najbolje parče hardvera?
Mek sam koristio između 1996. i 2001. godine, a posle je, sticajem okolnosti, bila pauza sve do pre 3 godine. Krajem ovog leta zamenio sam MacBook (beli) za MacBook Pro 17" na i5, a pre 15-ak dana mi je stigao i novi, mali Air na 11.6"... .
Profesore, jel moze i fotka ta vasha dva računara?
joj taj monitor je blasphemyNaravno...
Dual CPU 2x Xeon 5365 Clovertown
U prilogu radni svinjac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari