Mene interesuje.. da li svi vi koji posedujete ovakve računare - i profesionalno imate potrebe za istim... ili je to samo stvar da ste imali malo više para koje ste hteli da utrošite za najbolje parče hardvera?
LUC1FER jeli imas u MacPro SSD ili obicne diskove? mislim kazes apsolutno necujen pretpostavljam da su onda SSD. MacPro ima fanless napajanje?
LUC1FER jeli imas u MacPro SSD ili obicne diskove? mislim kazes apsolutno necujen pretpostavljam da su onda SSD. MacPro ima fanless napajanje?
znam ja sta znaci apsolutno necujanApsolutno necujan u ovom slucaju znaci tishi od bilo kakvog NE MODOVANOG PC-a. Dakle buka na nivou cuje se na pola metra metar plafon i to je kraj. Ista situacija je i sa iMac-om, cuje se tu neshto na po metra i to samo kad je apsolutna tishina, u svakom drugom slucaju se ne cuje ama bash nishta
:wave:
Apsolutno necujan u ovom slucaju znaci tishi od bilo kakvog NE MODOVANOG PC-a. Dakle buka na nivou cuje se na pola metra metar plafon i to je kraj. Ista situacija je i sa iMac-om, cuje se tu neshto na po metra i to samo kad je apsolutna tishina, u svakom drugom slucaju se ne cuje ama bash nishta
:wave:
Mene interesuje.. da li svi vi koji posedujete ovakve računare - i profesionalno imate potrebe za istim... ili je to samo stvar da ste imali malo više para koje ste hteli da utrošite za najbolje parče hardvera?
Mek sam koristio između 1996. i 2001. godine, a posle je, sticajem okolnosti, bila pauza sve do pre 3 godine. Krajem ovog leta zamenio sam MacBook (beli) za MacBook Pro 17" na i5, a pre 15-ak dana mi je stigao i novi, mali Air na 11.6"... .
Profesore, jel moze i fotka ta vasha dva računara?
joj taj monitor je blasphemyNaravno...
Dual CPU 2x Xeon 5365 Clovertown
U prilogu radni svinjac![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari