Šta je novo?

HTC HD2

Hard reset nije vadjenje baterije.
prije nego ga uradis napravi bekap svega sa telefona ( nemoras sa kartice)
S obzirom da ti neradi sense idi ovako ( bar je kod mene tako na Energy romu)
Settings>System>Wipe device ( ukucas kod 1234 ) i to je to

Хвала :) .. Учим полако ...

Хм, подигне нормално али кад вратим backup опет закуца на учитавању сенса :( ..

nemoj bekapovati sve , samo imenik poruke i slicno a programe naknadno instaliraj

Vidi da li ce ti ovo pomoci, tj. da li imas sledece opcije: Settings-All Settings-Personal-Phone-CDMA services-Time Synchronization and click "get settings" Then uncheck the "Time Synchronize with mobile network automatically". Then I went and manually changed my time zone (on that same screen click "Clock&Alarm"). It stayed on that correct time zone.

Vidi da li ce ti ovo pomoci, tj. da li imas sledece opcije: Settings-All Settings-Personal-Phone-CDMA services-Time Synchronization and click "get settings" Then uncheck the "Time Synchronize with mobile network automatically". Then I went and manually changed my time zone (on that same screen click "Clock&Alarm"). It stayed on that correct time zone.

:D Ovo je funkcionisalo kod mene. Telefon je kupljen kod Telenora, sada je otkljucan, ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE.

Hvala... - Reseno! :banana:

Za SMS notifikciju, tj. izvestaj o uspesno poslatoj poruci, u registima dodati sledece: HKEY_LOCAL_MACHINE-Software-Jataayu-Messaging dodati DWORD DisableSMSSuccess i value 1. I vise nema dosadne poruke.

ne bih u to obukao hd2 pa makar da baterija taje i 7 dana :p

Pa zar niko nezna?

problem je do operatera

iskljuci sinhronizovanje vremena sa operaterom pominjano je vec kako se to radi

ostavi sinhronizaciju preko intereneta

upisi pravo vreme i to je to

meni je i na iphone4 i na hd2 sve proradilo kako treba tek posle par dana samo od sebe ( znaci da je bilo do vipa :) )

to samo od sebe znaci da namestim vreme stavim na auto resetujem i opet radi kako treba )

Na spisku fale
-ubuntu
-megoo
;-)

jel moze neko da kaze u vezi androida,sta je ono u sto ima da se skine data.img od 1gb i 512mb.pokretao sam android ali me buni sta je to,jer nisam imao potrebu za time.

Ne znam da li nekog od vas još mori problem sa satom koji se stalno menja. Meni je ovo rešilo problem

Dear Stuart

This is not a fault with the device or its software, your device updates its time automatically from the Internet and from your mobile provider.
Occasionally there is a difference in the time from the Internet and the time from your provider which can cause the time to appear to be changing when it should be the same.
Normally this will resolve itself within a few days, however, this is very inconvenient so we recommend to disable any automatic time updates on your device.
This will not effect your sync with other things like Exchange and similar

From the Home screen tap:

Start - Settings - Data services - Time synchronization - Untick all here.

AND

Start - Settings - Menu - All settings - Personal/Private - Phone - GSM & UMTS Services - Time synchronization - Get settings - Untick all here.

Sincerely,

Adrian

HTC

jel moze neko da kaze u vezi androida,sta je ono u sto ima da se skine data.img od 1gb i 512mb.pokretao sam android ali me buni sta je to,jer nisam imao potrebu za time.

Svejedno ti je, ja licno koristim 512MB a koristio sam 1GB i stalno imao oko 850MB free.. Ovako, 512MB pa ga doguram do 300MB free. To ti je ustvari memorija telefona u android sistemu, tu ti se cuvaju sva tvoja podesavanja i programi...

Ako nemas taj fajl po prvom startovanju Androida, prvi but ce da traje dugo, da sistem kreira data.img.. Posle taj tvoj data.img mozes koristiti i za druge build-ove androida :) Mada, negde se javi neki problem prilikom migracije data.img, ali eto, meni nije bilo problema, promenio sam 5-6 buildova sa istim data.img..

Kada startuješ Android po prvi put, on mora da kreira data.img fajl. To ume da potraje, zavisno od raznih stvari (brzina kartice). Da bi to izbegao, skineš data.img (jedan od ta dva), i ručno ga iskopiraš u Android folder, pre prvog pokretanja.
Ja to ne koristim, pustim da ga Android sam kreira.

evo i ja napokon stavih android :) za pocetak snubcraft al mi nije jasno zashto ne radi net, to jest radi wifi al data nece? o_O jel treba jos nesto da se podesi?

^^Bar sam ja na Froyostone morao ručno da ubacim podatke za svog provajdera

snashao sam se :) Kad sam stavio froyostone sense v3.2 sve je tel sam odradio i za sad super radi. S'obzirom da prvi put korisitim android meni je skroz super sistem, nekako mi WM postade dosadan odjednom xD

Јесте леп и брз тај Андроид али ја никако на њему да постигнем неко нормално трајање батерије. Баш сам мерио потрошњу (CurrentWidget) и нема шансе да иде испод 120ма, а на FroyoStone је ишло и испод 8ма. Јел има неко паметан савет како да се подеси телефон па да та потрошња буде ок?

Ja na ovom stalno imam 7-8mA

EDIT: ipok je 5mA :)

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Vrh Dno