Opet ce potuci rekorde, to sigurno. Nego, ima meni ovo drugaciji smek, sad ***, videcemo... Osecam te leptiritje po stomaku, k'o nekad sa mw1
![]()
ne trkeljajNeka hvala, cekam naslov odbeglog Infinity Warda, btw jel zna neko sta se desava sa njima i kada i kakvu uopste igru planiraju da izbace?
Neka hvala, cekam naslov odbeglog Infinity Warda, btw jel zna neko sta se desava sa njima i kada i kakvu uopste igru planiraju da izbace?
filipenko je napisao(la):Da mi je znati koja je uopšte poenta igranja singla u toj igri svake godine iznova (mislim, za one koji toliko čekaju)
Ne ne greškato su godine kada misliš da sve što se dešava oko tebe je deo jedne velike zavere
![]()
dobro sad, nisam bas toliko mator, jos su mi svi zubi na broju :d
http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?now_playing_call_of_duty_black_ops20101101
prezentacija MPa, na konzolama, ovo je urnebesnozaista koliko se pate ti ljudi na konzolama jos ubedjeni da im je super, pogledajte samo ogranicenost kretanja zbog dzojpeda
dobro sad, nisam bas toliko mator, jos su mi svi zubi na broju :d
zaista koliko se pate ti ljudi na konzolama jos ubedjeni da im je super, pogledajte samo ogranicenost kretanja zbog dzojpeda
Da mi je znati koja je uopšte poenta igranja singla u toj igri svake godine iznova(mislim, za one koji toliko čekaju)
Znam lika na steamu koji je pro igrač ali na ps3, iz amerike, mislim da je baš mw2 i još neka igra. Nikakva pomagala ne smeju koristiti na turnire, samo gamepadove...
Ima par sitnica koje pomažu...
Pogledaš ovo ili TF2 turnir na X360 vs. šah sa raketama™ i legendarni Tribes, no comment.![]()
Opet ce potuci rekorde, to sigurno![]()
Tuga je što se genijlna igra kao što je Amnesia proda u <50k zato što njeni kreatori nemaju ni centa za PR, dok će ovi kopirati Holivud sa kojom stotinom $M u marketing i prodati ladno par miliona kopija samo na osnovu toga.
In terms of design, we created a depth and density of game systems that fit into a game about character building and choice, but would not have been competitive as an FPS.
This was because we hadn't been thinking as much about making a shooter as we should have, and many of our key interactions (weapons tuning, plasmids, length of AI engagement) were designed and tuned for a slower and more cerebral experience.
Once we recalibrated the game to be more like a shooter, we simplified many of the deeper systems tremendously so that the user would be able to understand them.
As the game neared alpha, key people began looked more closely and saw that BioShock wasn't on track to become an accessible and marketable game.
Ken Levine on one of the Irrational podcasts said something to the effect of being tired of being the company that makes "honorable" cult games that critics and some fans really dig, but that remain relatively obscure and don't sell buckets. Bioshock was an attempt to remedy that - unfortunately, it was done by throwing out a lot of what made games like System Shock 2 so special.
It was effective, so from a business standpoint, way to go. From a PC gamer's standpoint, it's just unfortunate, as these situations always are.
Nema tu ljubavi, ljubav je izmislila sirotinja da bi imala sex za džabe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari