Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

ne bih da zvuci da te zezam, ali zar nije bilo jednostavnije da kupis home-made usb-stick od ovih ljudi sto nude po oglasima (i onom domacem sajtu o emulatorima)...

zar bas MORA s' telefonom, pa jos da bude i iphone?
ja sam neko vreme to radio sa htc-hd2, al' nista ne moze da zameni komfor dedicated usb-sticka, osim mozda tih 2000-2500 dinara

Ne vjerujem, lik je ladno nas koji ne igramo nehakovan PS3 nazvao gamadima, a moder ne reaguje...

Ja nikada, ni u GTA nisam kucao šifre... A kamoli čitovao. I zna se svrha hacka - igranje besplatnih igara. A ne cheat.

Razbiće se ovo sigurno. PSP su jedno 100 puta razbijali. Čak i kad se je pojavilo hardversko onemugućavanje instaliranja cwf.

ko nas je nazvao "gamadima"?
ja to nisam video

ne bih da zvuci da te zezam, ali zar nije bilo jednostavnije da kupis home-made usb-stick od ovih ljudi sto nude po oglasima (i onom domacem sajtu o emulatorima)...

ja sam neko vreme to radio sa htc-hd2, al' nista ne moze da zameni komfor dedicated usb-sticka, osim mozda tih 2000-2500 dinara

heh, jednom i ja da se slozim sa wolfom :D

Mozda zato sto nisam u Srbiji vec u Nemackoj. Nemam ni najmanju predstavu gde bih mogao to da uzmem ovde, nisu problem pare. Jedino da porucim sa nekog sajta da mi dostave ovde u Duisburg, ali ostala mi je neka sica na internet kartici, sve otislo na avionske karte. Moracu da zabodem karticu nekom od rodbine jer ce mi usb hack stick svakako trebati kad se vrnem natrag.

Ne bih ja nikad pokusavao sa iPhonom, poceo je da mi se gadi telefon koliko me je zezao, nego burazer ga ima pa reko sto da ne kad sam vec poneo konzolu ovde.

hehehe.. oces da ja narucim kod Ljubomira za 2500 usb stick (ustvari mala kutijica) za tebe?
samo kazi na koju adresu da posalje (U Srbiji).. ? :)

da li si gasio PS3? ako jesi - moras opet da ga JB...

Ne vjerujem, lik je ladno nas koji ne igramo nehakovan PS3 nazvao gamadima, a moder ne reaguje...

Ja nikada, ni u GTA nisam kucao šifre... A kamoli čitovao. I zna se svrha hacka - igranje besplatnih igara. A ne cheat.

Razbiće se ovo sigurno. PSP su jedno 100 puta razbijali. Čak i kad se je pojavilo hardversko onemugućavanje instaliranja cwf.

Ko je to rekao?

^ koliko vidim, to je vezano samo za vec JB konzolu koja je odradila Power cycle ... tj. gasena je.
pisi tim iz JB da ti odgovore...

Cheatovanju u MP-u SC2 nikad nije bilo moguce, zbog dedicated servera, koji su uvek prepuni GM-ova, a pomenuti banovi su dodeljeni samo onima koji su koristili trainere, ne bi li dobili achievmente za prelazak singe player kampanje na hard. Blizzard, jednostavno, ne dozvoljava cheating ni u single player modu, koji je, realno, nazavistan od MP-a i moze da se igra i offline.

Ne bih se slozio, na osnovu izjave koju je Blizz dao za Kotaku.

Blizzard Entertainment is not banning StarCraft II players just for using single-player cheats. There's been some confusion in the last couple of days about the suspensions and bans meted out to players caught cheating in StarCraft II. It's important to point out first, that many of the 3rd-party hacks and cheats developed for StarCraft II contain both single- and multiplayer functionality. In order to protect the integrity of multiplayer competition, we are actively detecting cheat programs used in multiplayer modes whether there are human opponents or not.

Ako cheatovanje nije moguce, zasto banovati ljude da bi se zastitila multiplejer funkcionalnost?

hehehe.. oces da ja narucim kod Ljubomira za 2500 usb stick (ustvari mala kutijica) za tebe?
samo kazi na koju adresu da posalje (U Srbiji).. ? :)

Zar nije vec ogromna lista za cekanje? Jeste da se ja vracam tek u januaru u Srbiju, ali videcu ako ne nadjem nesto ovde. Hvala u svakom slucaju.

@MagicMaster

Greska 80029519 je u mom slucaju znacila da nisam dovoljno brzo iscupao kabl iz telefona, pa se zato javlja ta greska. Ako mi je tajming dobar, ne javlja se ta greska kada startujem Backup Manager.

Nasao sam resenje ovde http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=13744 post #5.

da, ali MagicMaster ima onaj PS3 JailBreak orginal od 60€, ne koristi telefon za hack.... valjda?!?

zezaš, zezaš .... :) :) na drugoj konzoli radi JB, a na ovoj prvoj sada radi PS3Break, od 50 evra ... v1.1 .... izgleda da prva ne trpi original JB od 60 evra.

Ti josh uvek mislish da je ono "original" JB :d:d

Stižu polako i JB2, sa crvenom plastikom. Po jako sličnoj ceni. Isto original.

Gizmore.. nema vise liste cekanja kod ljubomira.. nabavio je prilicnu kolicinu MCU-a , a kao sto znas, MCU je kljucna komponenta ovog hack-a. tako je je nalagerovao kolicinu i u stanju je da proda/posalje po primljenoj narudzbi...

Poslednja izmena:
totalni je promasaj kupovati originalni JB ili lazni..
mnogo su bolje one tensy i slicne ploce za razvoj aplikacija i sl.
ili ove home-made ploce bazirane na PIC mikrokontroleru

vidim pojavila se i PSN igra koja moze da se "brejkuje"...

Da li je neko od vas koji koristite JB pokušao da updateuje firmware i ode online da vidi šta će se desiti? Ozbiljno pitam ne zezam se... :D Zanima me da li ima neko ko je to probao... :p

To ti je kao da si pitao da li je neko od vas pokusao sebi da odseche prst na nozi da vidi shta ce se desiti... :d

Skinuo sam Uncharted 2, radi. Ne moze preko externog harda jer ima fajlova koji su veci od 4gb, mora FTP server. Ima nova stabilnija verzija Blackbox, u kombinaciji sa Filezillom, nije bilo previse problema. Direktna veza iz kompa u ps3, nasteluju se IP adrese i to je to.

Treba mu malo vise vremena, na primer 23gb koliki je Uncharted 2 prebaci za nekih sat vremena.

Najgora stvar je sada odabrati sta prvo igrati, a posto ovde imam 16mb net, to nije nimalo lako... prokleta piraterija :d . Ko dete kad udje u prodavnicu sa slatkisima, samo sto me nervira jer nema puno igara na RS, tu imam premium...

Odakle vi skidate, mislim uopsteno, nemojte da ostavljate linkove sajtova jer je protiv pravila foruma. Ja preko wareza ( onog najveceg, *cough*)

ne znam koliko je prekrsaj i da napisem ime privatnom trackera, jer se i tako ne moze uci bez pozivnice..

onaj cuveni sto ima ime protokola + leech u imenu :)

ili to ili usenet..

Nadji mi jedan primer cheatovanja na oficijelnim serverima od PC igra i da je to potrajalo ?
blizzar i battle net -warcraft 3 jedan od ako ne i najpopularniji game server -battlenet
na njemu sam igrao dosta zadnjih 5-6 godina(ne mislim na dotu jer nemam 12 godina vec na normalne tournament mape) i secam se gomile cheatera

bilo je gomile cheatovanja
Jedan lik je koristio drophack snimao videoe vs profesinalnih igraca kako ih dropuje posle par sec meca i kacio na net - proslo je vreme dok su ga banovali
i da nije proslo vremena lik je unistio stats svim pro playerima tada koji su dosta trudili oko accaunta..
video:http://www.youtube.com/watch?v=2WBFcnAM15Q tog cuvenog

maphackera je bilo i trajali su dugooo dok se ne provale i banuju, cak su jedno vreme i pro igraci prestali da igraju na battlenetu jer nije bilo poente znajuci da je svaki 4-5 maphacker...a sa sigurnoscu znam likove koji su tako mesecima igrali ...banovan je na kraju svima cd key ali nije to poenta

Ma kolko da je server perfektan cheatovanja ce uvek biti ...

jes mali off al kad vec videh pitanje

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno