Bishop
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.07.2007
- Poena
- 350
Dakle, nadao sa se da ce samo par stvari ispraviti, resiti to sviranje faulova za svaku sitnicu, ispraviti brljotine golmana i srediti to sto ponekad lopta poleti kao projektil u tribine.
Medjutim u finalnoj verziji, igra je mnogo brza (previse), lopta se krace kao kuglica na fliperu, sjajna fizika iz demoa kao da je potpuno ukinuta ili da je teren preseljen na mars. Svi igraci sutiraju ko iz topa, sa 30 metara iz mesta ko od sale preko tribina... Lopta ima neku cudnu fiziku, leti neartikulisano, ni traga od onoga iz demoa.
Kontakt igra potpuno upropascena, a bila je tako dobra. Sudija sad skoro nista ne svira, sem sto mi redovno svira pasivan offside. Ne znam, prosto demo mi je uvek bilo zao da ostavim, sve jos jednu jos jednu partiju, ovde moram da se teram da igram i samo se nerviram.
Pa vidi ja igram na brzini 0 i ok mi je. Nije fliper. Ajd proveri ti tu tvoju verziju igre možda je do nje problem. Kod mene igrači šutiraju onako kako ja hoću. Takodje je Konami ubacio i to da nije isto za svakog igrača šut. Neko će sa mnogo manje "napunjenog" da šutira jače nego igrač koji ima slabiji šut. Pasivan offside jeste problem, ali i sudije to ne umeju jasno da definišu. Oni navode da u zavisnosti od situacije oni mogu da sviraju offside ili ne. Uglavno ne dopuštaju gol šanse.