Šta je novo?

PES 2011

Toooo carino!!! :d
Sad je napokon dobro. Meni je to bilo stiklirano i stalno kao da mi se vuce negde igrica na sec/dve.
Nije to bilo seckanje, daleko od toga, ali kao neko peglanje frejmova.
Sad radi kako bog zapoveda :D

Sinoc mi je stigao pes i jedva sam cekao da se registrujem online da ga igram,i odigrao sam nekoliko utakmica,bilo je ok,malo je kocilo,ali moze da se igra...e danas kad sam htio da upalim da igram ovo mi izbacuje cijeli dan...

-----unable to connect to connection test server. The server may be too busy ot taken down for maintenance work. Communications may also be restricted by your firewall software or router---

e sad ili je preopterecen server ili nesto nije u redu do firewall ali sam sve to isprobao da iskljucim,promijenim ali i dalje mi ovo izbaca,.. JEL ZNA NEKO STO JE U PITANJU???

unable to connect to connection test server. The server may be too busy ot taken down for maintenance work. Communications may also be restricted by your firewall software or router

SUDIJA LOPOVE!!! UZAS!!! Popizdecu nacisto!
Idem u napad sa juveom (LE u pitanju) i tri ostra starta jedan za drugim na De Ceglie i sudija NISTA!!! ZNACI UZAS!!! Na stranu sto sam imao ~20 suteva na gol i 1 gol, a Rubin 3 suta i 1 gol...

Sinoc mi je stigao pes i jedva sam cekao da se registrujem online da ga igram,i odigrao sam nekoliko utakmica,bilo je ok,malo je kocilo,ali moze da se igra...e danas kad sam htio da upalim da igram ovo mi izbacuje cijeli dan...

-----unable to connect to connection test server. The server may be too busy ot taken down for maintenance work. Communications may also be restricted by your firewall software or router---

e sad ili je preopterecen server ili nesto nije u redu do firewall ali sam sve to isprobao da iskljucim,promijenim ali i dalje mi ovo izbaca,.. JEL ZNA NEKO STO JE U PITANJU???

unable to connect to connection test server. The server may be too busy ot taken down for maintenance work. Communications may also be restricted by your firewall software or router
Ne radi niko, radili su nesto, ne znam da li sad radi...

i bre kakve su vam to sudije meni svira i malo ostrije guranje :p

Sudija je super u odnosu na demo u kojem je svirao i kad igrac napravi blagi povetarac kad protrci pored igraca... ;)

Ufff mnogo mi ovo pocinje da lici na fifu, kontam da ce u naredne 2 verzije u potpunosti skenjati gameplay.

Jel vi igrate osnovnu verziju ili ste instalirali neki pesedit il nesto slicno. Meni je ovako potpuno neigrivo, suludo, lopte lete 500 na sat, uzas, sta uradise od onog sjajnog demo-a. Bas sam se iznervirao i razocarao.

Patchevi ne uticu na gameplay.

Jel vi igrate osnovnu verziju ili ste instalirali neki pesedit il nesto slicno. Meni je ovako potpuno neigrivo, suludo, lopte lete 500 na sat, uzas, sta uradise od onog sjajnog demo-a. Bas sam se iznervirao i razocarao.

Brate,na prvi pogled sam i ja mislio da je igra krs..al sam se kasnije odusevio zaista..ne lete 500na sat ..imas sad da odredis kojom kolicinom snage ce da sutne..msm iznad/ispod igraca imas strenght bar..i vidis tacno koliko jako udaras..po mom misljenju super je odradjena igra samo je moja zamerka sto nisu "licencirani" ili sta vec Arsenal,LiverPool i Chelsea i ostali jaki klubovi koji se ne zovu pod svojim pravim imenom i cini mi se da nisu odradjeni svi transferi kako treba..ne znam jel izasao neki patch???

PESEdit.com 2011 Patch 0.3 - Released!

Netrebaju vam prethodne verzije. Instalacija je EXE :D

http://www.megaupload.com/?d=RZB1DP6G - PESEdit.com 2011 Patch 0.3 + Fix

Unnamed_1826 FIX DOWNLOAD: http://ul.to/j7fbxb

--INSTALLATION GUIDE--

Step 1: Download all 4 Parts of 0.3, extract with Winrar (latest version), and run Installer.exe and install to your installation folder
Step 2: Download 0.3 Fix, and run the Fix.exe, and again, install it to your installation folder
Step 3: Download Unnamed_1826 Fix, and copy the file to \kitserver\pesedit\img\dt0f.img\ folder, replacing the old one.
Step 4: Check that the pes2011.exe is attached to Kitserver by double clicking manager.exe in the Kitserver folder and see if it is "attached".
Step 5: Run the game and enjoy!

EDIT: Korak 1 i 2 su spojeni u jedan link i jednu arhivu

Brzo i jednostavno. Pozdrav:wave:

Poslednja izmena:
Ovaj deo je najgori od svih,sve ono sto je bilo retardirano u prethodnim delovima oni su uspeli jos vise da unazade.Sudjenje retardirano,kad se igra protiv kompjutera on daje golove iz nemogucih pozicija,a na sve to dodati da mu se lopta posle suta uvek odbije na nogu.Ne mozes mu loptu oduzeti,jer odbrambeni igrac kad pokusas da ga uputis prema napadacu jadnostavno nece da ide kao da napadac ima polje oko njega koje ga stiti. Posebno sto kompjuter igra presing 90 min,a bas i ne vidim da mu se igraci umaraju, pas igra glupava, lopta ne ide tamo gde je uputis u 70% situacija,igraci se ponasaju kao retardi,upropastili su pojedine igrace do zla... I jos milion stvari koje kidaju zivce. Nadam se da u igri protiv igraca nece biti bas toliko retardirana kao u igri protiv kompjutera...

Poslednja izmena:
Sudjenje je definitivno NAJGORE u kompletnom serijalu. Ne pricam samo za sudjenje prekrsaja vec sudjenje nepostojecih ofsajda, sudjenje BEZ PREDNOSTI i sto me najvise iznerviralo i natjeralo da izadjem iz igre kontra napad, 3 na 3, cpu mi uklizava i izbija loptu ka saigracu koji je bio iza zadnje linije protivnicke odbrane i sudija svira ****ni OFSAJD!

Inace vjerovatno je do mene al gotovo nemoguce je da se krecem precizno s pecurkama, jednostavno tjera me da predjem na krstic iako je igra dizajnirana za analogno kretanje. U fifi npr nemam ovih problema. I nervira me sto kad ocu da sutnem iz kosa ili u odredjen ugao 5 od 10 suteva barem mi zavrsi kao ****ni lob udarac :(

Svaka čast svima koji mogu da igraju ovaj PES, ja stvarno posustajem, nema se više živaca...

Inače, niko mi nije odgovorio: Da li i vama, posle oficialnog dodatka, koji se vodi kao extra content, i koji se skida iz igre, gde su ispravljeni svi transveri, igrači napucani previše, po ocenama? Znači Mesi, Ibra, Ronaldo itd...

PES EDIT Patch v0.3

New Features #0.3
* Added all 'DLC players' and fixed names and incorrect squad numbers for Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, La Liga, Bundesliga and around half of Other Teams Europe
* Added all 'DLC kits' (new kits for more than 50 licensed teams including the England national team and Villarreal)
* Added correct locations for the unlicensed teams in the team selection screens
* Added missing teams to CL mode (Arsenal, Chelsea, Schalke) and added Copa Libertadores teams to other game modes
* Compatible with DLC 1.01 (also includes it)
* Complete kits and kit configurations for European unlicensed National Teams, also for a few African (Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Denmark, Finland, Hungary, Israel, Montenegro, Norway, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Switzerland, Ukraine, Wales; Algeria, Angola, Cameroon, Egypt)
* Full PSD Stats for Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Bundesliga and La Liga
* ML sponsors: real companies for ML sponsors
* New faces (Aduriz, Ba, Bargfrede, Benaglio, Bender, Carroll, Castro, Contento, De Gea, Delpierre, Derdiyok, Gonalons, Großkreutz, Hazard, J. Hernandez, Holtby, Höwedes, Hummels, Ibisevic, J. Jones, K. Jones, Kolarov, Koscielny, Luiz Gustavo, Pitroipa, Pogrebnyak, Renato, Riether, Reinartz, Renato Augusto, Reus, Salihovic, Schmelzer, Schürrle, Storari, Subotic, Valdez, Wesley)
* New adboards for all stadiums
* New kits (Bolton, Chelsea, Newcastle, Hoffenheim, Stuttgart)
* New song (The Kids Don't Stand A Chance (Miike Snow Remix) – Vampire Weekend)
* Relinked a lot faces (Ayala, Alfonso Alves, Altidore, Beckham, Donovan, Earnshaw, Emerson, F. Insúa, Franco, Geovanni, B. Jones, Juninho, A. Koné, Kurányi, Ljungberg, Morientes, Odonkor, Ono, Pirès, Ochoa, Ricardo Oliveira, Osorio, Rivaldo, Torrado, Vennegoor of Hesselink)
* Updated a few National Teams' squads (England, France, Italy, Netherlands, Portugal, Argentina, Brazil)

Download:

Part 1: http://hotfile.com/dl/76499815/ad75e...part1.rar.html
Part 2: http://hotfile.com/dl/76499816/ffa34...part2.rar.html
Part 3: http://hotfile.com/dl/76499818/ece8e...part3.rar.html
Part 4: http://hotfile.com/dl/76499817/141cb...part4.rar.html
Part 5: (FIX)
http://hotfile.com/dl/76499819/a98ca...3_Fix.rar.html

Ko igra online treba mi pomoc! Prijavljuje da me zeza ruter i nije mi otovreno Online igranje imam Telekom Huawei ruter smece zivo!Ima samo jedan izlaz za mrezu!Ima li neko resenje kako da ga podesim jer korisnicki servis ne mogu da dobijem nikako...

oduvek mi je pes bio bolji, fifu nisam hteo ni da probam, ali ove godine su me naterali.... Od dzinovskih igraca do robotskih pokreta... Pes2009 definitivno najbolji. Vidim da cu ove godine igrati samo FM....

oduvek mi je pes bio bolji, fifu nisam hteo ni da probam, ali ove godine su me naterali.... Od dzinovskih igraca do robotskih pokreta... Pes2009 definitivno najbolji. Vidim da cu ove godine igrati samo FM....

Ko zna sta ti to igras, sigurno nije PES 2011. I koju kameru koristis verovatno onu najblizu?

Ovaj deo je najgori od svih,sve ono sto je bilo retardirano u prethodnim delovima oni su uspeli jos vise da unazade.Sudjenje retardirano,kad se igra protiv kompjutera on daje golove iz nemogucih pozicija,a na sve to dodati da mu se lopta posle suta uvek odbije na nogu.Ne mozes mu loptu oduzeti,jer odbrambeni igrac kad pokusas da ga uputis prema napadacu jadnostavno nece da ide kao da napadac ima polje oko njega koje ga stiti. Posebno sto kompjuter igra presing 90 min,a bas i ne vidim da mu se igraci umaraju, pas igra glupava, lopta ne ide tamo gde je uputis u 70% situacija,igraci se ponasaju kao retardi,upropastili su pojedine igrace do zla... I jos milion stvari koje kidaju zivce. Nadam se da u igri protiv igraca nece biti bas toliko retardirana kao u igri protiv kompjutera...

Nema ljutnje, ali ti ne znaš da igraš. Kretanje igrača u odbrani jeste promenjeno i drugačije se igra odbrana, što je poboljšalo neke druge aspekte igre...recimo sad se ne zaleću na napadača kao muva bez glave kako bi ih ovaj što lakše predriblao.
Imaš na youtube-u tutorijal kako igrati odbranu.

Sudjenje je definitivno NAJGORE u kompletnom serijalu. Ne pricam samo za sudjenje prekrsaja vec sudjenje nepostojecih ofsajda, sudjenje BEZ PREDNOSTI i sto me najvise iznerviralo i natjeralo da izadjem iz igre kontra napad, 3 na 3, cpu mi uklizava i izbija loptu ka saigracu koji je bio iza zadnje linije protivnicke odbrane i sudija svira ****ni OFSAJD!

To bi verovatno i u stvarnosti bilo svirano kao offside jer je igrač koji se nalazi u offside-u utiče na igru. Sad tačno je i to da nema offside-a kada protivnicki igrač vraća loptu u nazad,ali ovo nije bila situacija gde igrač namerno vraća nazad već uklizavanjem izbija loptu...zar ne?

Mada definitivno ima po nekad čudnih odluka (a setimo se svetskog prvenstva i utakmice sa Australijom gde nije svirana ruka u 16ercu :S: ), ali ni upola koliko ljudi na ovom forumu kukaju kako zbog toga gube utakmice. Ja nisam izgubio ni jednu zbog sudije, već isključivo zbog svojih grešaka.

Da, i ja sam primetio da su mi igraci veci.

Pročitaj još koji post gde je dečko rekao da je promenio kameru i sada mu je OK.

PES EDIT Patch v0.3

Već je postavljen info na samoj jednoj strani pre ove. Nema potrebe za ponavljanjem.

Ljudi ajde malo isprobajte sve opcije koje nudi PES 2011. Ne možete da igrate na isti način na koji ste pre 10 godina igrali ISS. Neko reče igrači su degradirani. Zašto? Zato što Messi ne može da predje kompletan tim predribla golmana i udje sa loptom u gol? Koliko je golova dao Messi na SP? Ako ste zaboravili 0, pa nije ni on vanzemaljac. Odigrajte više od jedne partije. Igrajte protiv živog protivnika, pa onda presudite.

Pozdrav :wave:

Video bi ti da ti je Maradona trener :)
Dobro je igrao, samo mu se bas nije dalo, pogadjao precke i stative, golmani mu svasta odbranise, imao par asistencija...

Ja ludim jer je Demo bio 5x bolji, sve sto je valjalo u demou upropastili su.

Video bi ti da ti je Maradona trener :)
Dobro je igrao, samo mu se bas nije dalo, pogadjao precke i stative, golmani mu svasta odbranise, imao par asistencija...

Ja ludim jer je Demo bio 5x bolji, sve sto je valjalo u demou upropastili su.

A šta je to sve? Mnogi su se žalili da su faulovi u demo-u svirani za bukvalno svaki prolazak pored igrača. Meni to jeste malo smetalo, ali nije strašno. U pokušaju da to isprave napravili su NO FAULS BUG. Ja sam uveren da će Konami u nekom oficijalnom patch-u to ispraviti.

Ja nisam primetio još neku razliku.

Netrebaju vam prethodne verzije. Instalacija je EXE :D

http://www.megaupload.com/?d=RZB1DP6G - PESEdit.com 2011 Patch 0.3 + Fix

Unnamed_1826 FIX DOWNLOAD: http://ul.to/j7fbxb

--INSTALLATION GUIDE--

Step 1: Download all 4 Parts of 0.3, extract with Winrar (latest version), and run Installer.exe and install to your installation folder
Step 2: Download 0.3 Fix, and run the Fix.exe, and again, install it to your installation folder
Step 3: Download Unnamed_1826 Fix, and copy the file to \kitserver\pesedit\img\dt0f.img\ folder, replacing the old one.
Step 4: Check that the pes2011.exe is attached to Kitserver by double clicking manager.exe in the Kitserver folder and see if it is "attached".
Step 5: Run the game and enjoy!

EDIT: Korak 1 i 2 su spojeni u jedan link i jednu arhivu

Brzo i jednostavno. Pozdrav:wave:

Ovo je keva :D Sad vec moze da se igra ljudski. :banana:

A šta je to sve? Mnogi su se žalili da su faulovi u demo-u svirani za bukvalno svaki prolazak pored igrača. Meni to jeste malo smetalo, ali nije strašno. U pokušaju da to isprave napravili su NO FAULS BUG. Ja sam uveren da će Konami u nekom oficijalnom patch-u to ispraviti.

Ja nisam primetio još neku razliku.

Dakle, nadao sa se da ce samo par stvari ispraviti, resiti to sviranje faulova za svaku sitnicu, ispraviti brljotine golmana i srediti to sto ponekad lopta poleti kao projektil u tribine.

Medjutim u finalnoj verziji, igra je mnogo brza (previse), lopta se krace kao kuglica na fliperu, sjajna fizika iz demoa kao da je potpuno ukinuta ili da je teren preseljen na mars. Svi igraci sutiraju ko iz topa, sa 30 metara iz mesta ko od sale preko tribina... Lopta ima neku cudnu fiziku, leti neartikulisano, ni traga od onoga iz demoa.
Kontakt igra potpuno upropascena, a bila je tako dobra. Sudija sad skoro nista ne svira, sem sto mi redovno svira pasivan offside. Ne znam, prosto demo mi je uvek bilo zao da ostavim, sve jos jednu jos jednu partiju, ovde moram da se teram da igram i samo se nerviram.

Nazad
Vrh Dno