Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
Pogledaj da li si u settingsu iskljucio "Enable frame skipping".
Sluzi da bi igra brze radila na slabijim masinama.
Ne radi niko, radili su nesto, ne znam da li sad radi...Sinoc mi je stigao pes i jedva sam cekao da se registrujem online da ga igram,i odigrao sam nekoliko utakmica,bilo je ok,malo je kocilo,ali moze da se igra...e danas kad sam htio da upalim da igram ovo mi izbacuje cijeli dan...
-----unable to connect to connection test server. The server may be too busy ot taken down for maintenance work. Communications may also be restricted by your firewall software or router---
e sad ili je preopterecen server ili nesto nije u redu do firewall ali sam sve to isprobao da iskljucim,promijenim ali i dalje mi ovo izbaca,.. JEL ZNA NEKO STO JE U PITANJU???
unable to connect to connection test server. The server may be too busy ot taken down for maintenance work. Communications may also be restricted by your firewall software or router
Jel vi igrate osnovnu verziju ili ste instalirali neki pesedit il nesto slicno. Meni je ovako potpuno neigrivo, suludo, lopte lete 500 na sat, uzas, sta uradise od onog sjajnog demo-a. Bas sam se iznervirao i razocarao.
Ljudi, jel su i vama veci igraci nego u demo verziji?
To mi se nikako ne dopada! Bolje je bilo onako kad su sitniji... kao demo.
oduvek mi je pes bio bolji, fifu nisam hteo ni da probam, ali ove godine su me naterali.... Od dzinovskih igraca do robotskih pokreta... Pes2009 definitivno najbolji. Vidim da cu ove godine igrati samo FM....
Ovaj deo je najgori od svih,sve ono sto je bilo retardirano u prethodnim delovima oni su uspeli jos vise da unazade.Sudjenje retardirano,kad se igra protiv kompjutera on daje golove iz nemogucih pozicija,a na sve to dodati da mu se lopta posle suta uvek odbije na nogu.Ne mozes mu loptu oduzeti,jer odbrambeni igrac kad pokusas da ga uputis prema napadacu jadnostavno nece da ide kao da napadac ima polje oko njega koje ga stiti. Posebno sto kompjuter igra presing 90 min,a bas i ne vidim da mu se igraci umaraju, pas igra glupava, lopta ne ide tamo gde je uputis u 70% situacija,igraci se ponasaju kao retardi,upropastili su pojedine igrace do zla... I jos milion stvari koje kidaju zivce. Nadam se da u igri protiv igraca nece biti bas toliko retardirana kao u igri protiv kompjutera...
Sudjenje je definitivno NAJGORE u kompletnom serijalu. Ne pricam samo za sudjenje prekrsaja vec sudjenje nepostojecih ofsajda, sudjenje BEZ PREDNOSTI i sto me najvise iznerviralo i natjeralo da izadjem iz igre kontra napad, 3 na 3, cpu mi uklizava i izbija loptu ka saigracu koji je bio iza zadnje linije protivnicke odbrane i sudija svira ****ni OFSAJD!
Da, i ja sam primetio da su mi igraci veci.
PES EDIT Patch v0.3
Video bi ti da ti je Maradona trener
Dobro je igrao, samo mu se bas nije dalo, pogadjao precke i stative, golmani mu svasta odbranise, imao par asistencija...
Ja ludim jer je Demo bio 5x bolji, sve sto je valjalo u demou upropastili su.
Netrebaju vam prethodne verzije. Instalacija je EXE
http://www.megaupload.com/?d=RZB1DP6G - PESEdit.com 2011 Patch 0.3 + Fix
Unnamed_1826 FIX DOWNLOAD: http://ul.to/j7fbxb
--INSTALLATION GUIDE--
Step 1: Download all 4 Parts of 0.3, extract with Winrar (latest version), and run Installer.exe and install to your installation folder
Step 2: Download 0.3 Fix, and run the Fix.exe, and again, install it to your installation folder
Step 3: Download Unnamed_1826 Fix, and copy the file to \kitserver\pesedit\img\dt0f.img\ folder, replacing the old one.
Step 4: Check that the pes2011.exe is attached to Kitserver by double clicking manager.exe in the Kitserver folder and see if it is "attached".
Step 5: Run the game and enjoy!
EDIT: Korak 1 i 2 su spojeni u jedan link i jednu arhivu
Brzo i jednostavno. Pozdrav:wave:
A šta je to sve? Mnogi su se žalili da su faulovi u demo-u svirani za bukvalno svaki prolazak pored igrača. Meni to jeste malo smetalo, ali nije strašno. U pokušaju da to isprave napravili su NO FAULS BUG. Ja sam uveren da će Konami u nekom oficijalnom patch-u to ispraviti.
Ja nisam primetio još neku razliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari